Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bayo 2 tak samo ch.ujowo sprzedałoby się na current-genach. Nikt z baronów nie zagrałby w to japońskie huiwieco.

patrzcie xboty, jakiego członka w drużynie macie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bayo 2 tak samo ch.ujowo sprzedałoby się na current-genach. Nikt z baronów nie zagrałby w to japońskie huiwieco.

patrzcie xboty, jakiego członka w drużynie macie.

Wydaje mi się, że to była ironia.

Opublikowano

Ja tu się coraz bardziej wygodnie czuję, zadomawiam się w waszym zielonym obozie i powoli się przekonuję, i nagle czytam takie obesrane guwno? Co to ma być?

Opublikowano

O japońskim huiwieczym pisałem z perspektywy klapów. Tam tylko dojrzałe giereczki, jak byjond: tu sols. Co innego gracze wychowani w wyższej kulturze konsolowości.

Opublikowano

Klapy już minusują ale co innego im zostało. Sami siebie oszukujecie. Raporty poszły. Mam nadzieję na solidne kary.

Zobaczcie, jaka perełka wyjdzie na łoniaka. U was na P$4 takie rzeczy, to tylko w plusie, bo i tak #nikogo

Opublikowano

Masz minusa dla zasady za samo zestawienie Bayo 2 i (pipi) w jednym zdaniu  zielony bracie <_<

Opublikowano

Powinienem w sumie olać odp., ale żeby ktoś przypadkiem nie wziął powyższego bełkotu na serio...

Patrząc na zaledwie rok w tył; 2 japońskie studia; Level 5 i Vanillaware chwalą się wynikami za dwa zupełnie świeże IP, klasyczne jrpg i beat em up. Po drodze na rok 2015 zmierzają piąte odslony chińskiego huywieco, które trafią też do Europy. Tymczasem, w obozie co ogarniętych zielonych wspominki po latach 2008 i jrpg, które nie potrafiły nawet dobić do wyników niedocenionej finansowo Valkyrii Chronicles.

Jasne, większość japonszczyzny nie ma łatwo, ale wskazywanie jako przeciwciała społeczności x-boxa z zawrotną liczbą 100 tys. kopii D4, to jest kurfa Joke Of The Generation. Najlepszym bastionem tych gier pozostają obecnie sprzęty Nintendo, potem Sony, a potem długo, długo nic.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W sumie to zabawne, jak ps4 ogrywa kość od początku roku, sprzedając się dwa razy lepiej, to botki gadały, że kogo obchodzą cyferki. A wystarczy poczytać w temacie SO czy teraz tutaj, jak jarają ich te cyferki. Zawsze to jeden miesiąc szczęścia.

Opublikowano

Tylko ze jak dobra gra sie sprzedaje, to nic tylko sie cieszyc, bo szanse na sequel rosna, jak konsola sie dobrze sprzedaje, mam to w (pipi)e, nie robie w Sony/MS/Ninny i nie mam powodu do radosci.

Trzeba byc chorym fanatykiem z kompleksem przynaleznosci aby jarac sie sprzedaza konsol. Jak MS pobije w tym miechu Sony (bo jak w tym sie nie uda, to juz szans nie maja praktycznie na to w ogole), bede zawiedziony jesli bedzie o tym podnieta zielonych braci.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zieloni bracia trzymajcie fason.

bustedtees.fd7761be-8717-49d1-b87f-d91cf

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

gdybym nie miał amunicji do dyskusji tak jak to ma miejsce w przypadku posiadaczy konsol Sony to też bym się okopał w norze, nic nie pisał i rozsądnie wydawał swoje dwa minusiki dziennie na je,banych xbotów :lapka:

wojna totalna, do ostatniej kropli krwi

Opublikowano

Najlepszym bastionem tych gier pozostają obecnie sprzęty Nintendo, potem Sony, a potem długo, długo nic.

Nintendo od którego odwrócili się mniejsi i średni twórcy gier, bo co z tego ze konsola rozeszła się w niesamowitej ilości jak gry się na to nie sprzedają. Te same gry wydane w tym samym czasie lepiej idą na Vicie.

Nintendo  doprowadziło do kryzysu branży gier w Japonii.

Opublikowano

Ej pobrałem wczoraj uncharted 3 z psonion i jest problem bo tej gry nie ma a widziałem jak się instalowała o so cho? Czy to znów sprawka m$?

Opublikowano

Ej pobrałem wczoraj uncharted 3 z psonion i jest problem bo tej gry nie ma a widziałem jak się instalowała o so cho? Czy to znów sprawka m$?

#justsonythings

Właśnie doświadczasz słynnego "włączam konsolę, siadam przed moją Bravią i gram bez zbędnego pier,dolenia się", mój niebieski przyjacielu :hi:.

Opublikowano

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,16908083,Pytaj_o_Wszystko___Tomek_Gop_odpowiada_na_Wasze_pytania.html?bo=1

QA z Tomaszem Gopem o Lords of the Fallen.

Polecam.

simplex: Na niektórych materiałach z gry widać tzw "screen tearing" (czyli rozjeżdzanie się obrazu) spowodowany brakiem synchronizacji pionowej (vsync). Czy w pełnej wersji ten problem będzie nadal występował?

Odpowiedź: Na PC i XB1 tego problemu nie ma. Na PS4 jest lepiej niż w dniu premiery, a będzie jeszcze lepiej po następnych łatkach. Naszym celem jest zejście poniżej granicy zauważalności.

Opublikowano

Czekam na wersję MLG

Opublikowano

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,16908083,Pytaj_o_Wszystko___Tomek_Gop_odpowiada_na_Wasze_pytania.html?bo=1

Polecam.

simplex: Na niektórych materiałach z gry widać tzw "screen tearing" (czyli rozjeżdzanie się obrazu) spowodowany brakiem synchronizacji pionowej (vsync). Czy w pełnej wersji ten problem będzie nadal występował?

Odpowiedź: Na PC i XB1 tego problemu nie ma. Na PS4 jest lepiej niż w dniu premiery, a będzie jeszcze lepiej po następnych łatkach. Naszym celem jest zejście poniżej granicy zauważalności.

Możemy potwierdzić, że prawdziwe są zapowiedzi z września, gdy twórcy obwieścili, że produkcja zadziała w rozdzielczości 1080p na PlayStation 4 oraz 900p na Xbox One - wieści tego typu stają się standardem w ostatnich miesiącach.

Na sprzęcie Microsoftu rozdzielczość cieniowania zmniejszono znacząco względem wersji PS4, co wpływa w dużej mierze na jakość wielu scen. Gra stawia na wiele źródeł światła i generujących cienie obiektów, więc różnice w tym elemencie wpływają negatywnie na wygląd wersji Xbox One.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-01-digital-foundry-kontra-lords-of-the-fallen

ping, już dobrze, nie płacz, na jesień 2015 wszystkie multiplatformy będą wyglądały tak samo

TAK KV.RWA, NA PEWNO W TAKIM MGS5 i FFXV xD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Rozumiem przywoływanie MGS5, ale FFXV? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Final nikogo.

Opublikowano

Polecam.

Mnie cieszy

2. Czy dalej w mocy są plany stworzenia z Lordsów trylogii?

2. Tak.

Opublikowano

Final nikogo.

Nie no, trochę przesadziłeś. Znowu będzie można pobiegać pedałem w rurkach.
Opublikowano

Final nikogo.

Jak już sie wydaje, że suteq upadł na samo dno w kompromitowaniu się, to idzie taka bomba, że z poziomu zero awansuje na poziom minus.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.