Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupię z ac unity i call of duty aby bluberowi żyłka pękła:)

Ale dlaczego? Mnie to nie interesuje jak się dobrze przy tym bawisz to co mnie to.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Hmmmmmmm skoro idziemy tym tokiem rozumowania to na tym forumku każdy uzytkownik wii u kupił bayonete 2. To czemu się tak kiepsko sprzedała?

Opublikowano

czemu ta firma się tak zj.ebała po wydaniu ps3 ;/

Opublikowano

jak od zawsze wiadomo preferencje growe forumka odzwierdziedlaja swiatowe trendy gamingowe

No i najwazniejsze ze w Szczecinie sa PS4

Opublikowano

npd za pazdziernik policzylo 4 dni sprzedazy SO, i to bez gier z bundli i cyfrowek a klapy swietuja, ze boty nie kupujo

NPD za lipiec policzyło 3 dni sprzedaży The Last of Us, i to bez gier z bundli i cyfrówek i jakoś nie przeszkodziło ta zająć grze pierwszego miejsca.

Opublikowano

Ten lepszy pad to taka baja, albo miałeś pada od ps4 2 min w ręku.

Żadna baja, pad od Xone to najlepszy pad na ziemi, żaden Dualshock 4 tego nie zmieni (chociaż tez jest świetny).

Łżesz. Pad od X360 jest lepszy od tego od XO. Te bumpery to jakiś śmiech na sali w łoniakowym padzie.

U mnie to wygląda tak.

x360>XO>DS4>>>>>DS3

Opublikowano

Mówisz o remasterze gry, która sprzedała się wcześniej w nakładzie 6 mln sztuk? No co za szoker :D

Protip: Nie bądźcie zaskoczeni jak kolekcja Geslerowej się dobrze sprzeda ;) Albo GTAV :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

npd za pazdziernik policzylo 4 dni sprzedazy SO, i to bez gier z bundli i cyfrowek a klapy swietuja, ze boty nie kupujo

NPD za lipiec policzyło 3 dni sprzedaży The Last of Us, i to bez gier z bundli i cyfrówek i jakoś nie przeszkodziło ta zająć grze pierwszego miejsca.

tlou jak halo i gta - ludzie brali i skladali pre ordery bo wiedzieli czego sie spodziewac, 

so inna baja, sami mendrcy tego forum spodziewali sie gry 6/10 jak i większość świata graczy czekało na oceny i opinie na internecie, wahając się z zakupem

Opublikowano

Protip: Nie bądźcie zaskoczeni jak kolekcja Geslerowej się dobrze sprzeda ;) Albo GTAV :)

Zaskoczony to ja będę jak ona nie sprawi, że w przyszło miesięcznym raporcie NPD XO nie będzie widniało na pierwszym miejscu.

Opublikowano

Kolekcja nie. Obniżka ceny tak.

Opublikowano

Ten lepszy pad to taka baja, albo miałeś pada od ps4 2 min w ręku.

Żadna baja, pad od Xone to najlepszy pad na ziemi, żaden Dualshock 4 tego nie zmieni (chociaż tez jest świetny).

Łżesz.

ŁŻESZ MACIEK ŁŻESZ JAK PIES! Jak smiesz swoją opinie tutaj na forum wypowiadać, TYLKO SONY I TYLKO PS4

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo Microsoft przyszedł ze swoim Xboxem i popsuł rynek ?

Opublikowano

TYLKO SONY I TYLKO PS4

Pierwszy raz bluber napisał prawdę na forum.

Opublikowano
  • Autor

W ogóle nie wiem, jak wy, ale co wy na to, żeby otworzyć taki temat, jak console wars tylko bez trolowania, temat w którym można by było ciekawie i sensownie podyskutować o gierkach, co ? Mi by się podobało ;)

Jest juz taki temat.

Opublikowano

No tak samo SEGA I NINTENDO co nie? :facepalmz:

Opublikowano

Tylko zapominacie o jedynym przy okazji tematu o remasterach - kolekcję szefa wydano także po to, by zrobić podwaliny pod H5. Natomiast TloU wydali po co? By było cokolwiek wsadzić do napędu PS4 sygnowane znaczkiem Sony, a nie tylko EA i UBI...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

top kek

w tempie z jakim Sony reaguje na zmiany na rynku to powinni dopiero gdzieś od następnego roku zacząć ssać, gdyby to faktycznie była wina konkurencji

Opublikowano

Zajrzałem sobie do "Na żywo z Playstation" żeby zobaczyć co ludzie streamują, a tam:

n4jtxxY.jpg

R2UUEy4.jpg

h5uQgZ1.jpg

jyc9P08.jpg

nonyh8d.jpg

42d9YNt.jpg

:facepalmz:

Opublikowano

Pochwale się tutaj. Jako prawdziwy janusz gejmingu i rak branży we wtorek będę miał 3 gry zakupione w tym miesiącu. Po jednej grze ea , activision i ubisoftu.

Call of duty (x część serii), far cry 4 i dragon age 3.

PRZEPRASZAM!

W tym miesiącu jeszcze zakupie smash bros nintendo ale to zakladam że jest ok ?

Opublikowano

A JAKOMS GIERKE INDIE KUPILES BO JAK NIE TO RAK BRANZY 100 PROCENTÓW

Opublikowano

Hmmmmmmm abe odyssey i rogue legacy na ps 4 ?

Smt4 na 3ds?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KARMA TO SUKA BOTY!!1

S9eei.gif

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zajrzałem sobie do "Na żywo z Playstation" żeby zobaczyć co ludzie streamują, a tam:

n4jtxxY.jpg

R2UUEy4.jpg

h5uQgZ1.jpg

jyc9P08.jpg

nonyh8d.jpg

42d9YNt.jpg

:facepalmz:

GO(A)TY.

Opublikowano

Łżesz. Pad od X360 jest lepszy od tego od XO. Te bumpery to jakiś śmiech na sali w łoniakowym padzie.

U mnie to wygląda tak.

x360>XO>DS4>>>>>DS3

U mnie jest odwrotnie. Na początku XO>X360>>DS4>>>Wiilot>Padletopad WiiU>>>>>>>>DS3

Bumpery są lepsze w padzie od X360, ale cała reszta w padzie od XO wymiata, łącznie z wibracjami w triggerach, gałkami analogowymi czy ogólnym wyważeniem i wyprofilowaniem tego pada. Świetnie się go trzyma w łapach, można grać godzinami i zero dyskomfortu. Ale przy padzie od X360 jest to samo.

cg456ciwsp99.jpg

TYLKO XBOX!

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.