Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja pier.dole... ołtarz zrób tym grom, a nie w szafie to trzymasz :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja pier.dole... ołtarz zrób tym grom, a nie w szafie to trzymasz :(

Nie ja je tam wrzuciłem, szukałem ich kupę czasu, ale znalazły się, teraz znajdą u mnie zasłużone miejsce :wub:

Gdyby Sony wskrzesiło Crasha, to poleciałbym po PS4 w dniu jego premiery.

Opublikowano

Jakieś porównania grafy w Far Cry 4 PC vs PS4 vs XO?

Opublikowano

dobra srednia, gra na pewno ma dusze i byc moze nawet feeling z dreamcasta

maxresdefault.jpg

8430-550x-seaman.jpg

Masz rację. Jest podobieństwo! Jest dusza.

Opublikowano

nie mogę kur.wa na tego blondaska z okładki patrzeć, to jest właśnie sztandarowy przykład Ubisoftu i ich postaci zrobionych od czapy. 0 realizmu jest w tych kreacjach, Ubi robi to według schematu "zróbmy kogoś nietuzinkowego!" i wychodzą jakieś pokraki ubrane lub uczesane jak debile z kretyńskim akcentem i wkur.wiającymi cechami osobowości.

nienawidzę kur.wa nienawidzę. Vaas z Far Cry 3 i ojciec Connora z AC3, no uje.bałbym od razu.

Opublikowano

nie mogę kur.wa na tego blondaska z okładki patrzeć, to jest właśnie sztandarowy przykład Ubisoftu i ich postaci zrobionych od czapy. 0 realizmu jest w tych kreacjach, Ubi robi to według schematu "zróbmy kogoś nietuzinkowego!" i wychodzą jakieś pokraki ubrane lub uczesane jak debile z kretyńskim akcentem i wkur.wiającymi cechami osobowości.

nienawidzę kur.wa nienawidzę. Vaas z Far Cry 3 i ojciec Connora z AC3, no uje.bałbym od razu.

MaZZeo, ja wiem ze o gustach się nie dyskutuje

Ale jeśli taka kreacja nie jest dla Ciebie realistyczna

Vaas-Far-Cry-3-Wallpaper.jpg

To Ty idz wracaj jarać się Sunset Overdrive

sunset-overdrive.jpg

Opublikowano

fail za failem w wykonaniu ex4cta, to już tradycja   :)

SO cała gra jest tak zrobiona a główną postać robimy jak chcemy (bajkowo-bekowy-przerysowany styl gry) to jak czepiać się że w Mario biegamy grubym hydraulikiem i skaczemy po grzybach, sonybociarnia wiecznie na kolanach ze swoimi wypocinami, przykre.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Przecież ojciec Connora był lepszy niż nijaki Connor.

Opublikowano

Z jednej strony się z tobą zgadzam, bo sam uważam Vaasa za jednego z najgorszych villainów w grach video, Vaas pozuje na takie badassa, a jego wypowiedzi słucha się, jak napisałem, niezręcznie, można się wręcz głupio czuć jak się widzi to jego pozowanie na oryginalnego szaleńca mówiącego rzeczy, których gracz się nie spodziewa i jest z nimi zszokowany, gdy w rzeczywistości jest jako postać tak oklepany że grać się odechciewa.

Z drugiej strony, spełnia swoją podstawową rolę jako villain, chciałeś go zape.wne zaje.bać, problem w tym że chciałeś go zaje.bać raczej dlatego bo jest nędznie napisany, a nie dlatego, że "zły" i "szalony".

Edytowane przez mate5

Opublikowano

e tam marudzisz, no ale Tobie się chyba podoba taki kupsztal jak dark souls 2 zgadza się?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MaZZeo, ja wiem ze o gustach się nie dyskutuje

Ale jeśli taka kreacja nie jest dla Ciebie realistyczna

Vaas-Far-Cry-3-Wallpaper.jpg

To Ty idz wracaj jarać się Sunset Overdrive

sunset-overdrive.jpg

Nie wiem czy to jakiś zaawansowany trolling czy naprawdę nie widzisz różnicy w kreacji bohaterów i fabuły między Sunset Overdrive i Far Cry

Problemem Far Cry 3 był fakt, iż gra sama nie wiedziała jaką chce być. Z jednej strony mieliśmy typową dającą frajde mechanikę rozgrywke rozegraną na utartych do bólu schematach Ubisoftu ( wspinanie się na wieże aby odkryć mape included) z drugiej strony fabułę, która chciała uderzać w poważniejsze tony, ale  (UWAGA tutaj najgorsze)  aktorami  były całkowicie karykaturalne postaci (kto czytał ich życiorysy w grze ten wie jak idiotycznie zostały nakreślone)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Uważam tylko że osoba Vaasa bardziej odpowiada Far Cry 3 niż ten pedau/skin/punk/gej in 1 do Sunset Overdrive, myślę że można stworzyć śmieszniejszą postać do takiej gry jak Sunset Overdrive

(uprzedzając posty nieogara Daddyego, wiem że można stworzyć własną postać, ale gdzie nie spojrzę w internecie to wszedzie widzę tego Pedaua/skina/punka/geja in 1)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chodzi pewnie o to, że pedau z SO nie miał być śmieszny. W końcu w tej grze się zabija.

Opublikowano

Na tym zdjęciu powyżej z Sunseta to jakiś skin Kubicy?

Opublikowano

Chodzi o to że jest żenujący a nie śmieszny, Far Cry 3 może i chciał być wszystkim, ale osobe Vaasa uważam za jedną z lepszych.

Opublikowano

B2XpeTOIMAAmNzV.jpg

:reggie:

Opublikowano

Z jednej strony mieliśmy typową dającą frajde mechanikę rozgrywke rozegraną na utartych do bólu schematach Ubisoftu ( wspinanie się na wieże aby odkryć mape included) z drugiej strony fabułę, która chciała uderzać w poważniejsze tony, ale  (UWAGA tutaj najgorsze)  aktorami  były całkowicie karykaturalne postaci (kto czytał ich życiorysy w grze ten wie jak idiotycznie zostały nakreślone)

No fakt opisy zwierząt i postaci w FC3 przypominały nazwy trofeów/ acziwmentów (taka III gimnazjum).  

Co by o nim mówić ost miał miejscami bardzo spoko; 

zarówno wykorzystany

http://www.youtube.com/watch?v=BawAsTjyTGo

jak i dedykowany

http://www.youtube.com/watch?v=gsbbGUKAq0M

oba wyraźnie pokazują w jakim rozkroku stał charakter tej gry. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

nobodylikeyou jak mogłeś pominąć ten kawałek 

Opublikowano

nie chciałem zasypywaać linkami, btw Noisia - Machine Gun > Skrillex & rege. choć motyw z

paleniem miotaczem plantacji trawy jego rytmie był świetny

Opublikowano

W jednej misji byl tylko ten kawalek, ale sama misja GOTY byla, co by nie mowic o FC, ta misja to bylo mistrzostwo, choc GTA SA ich ubieglo z tym pomyslem.

A tak sie wylatuje przez szybe w GTA V podczas FPP.

InferiorOddballDiamondbackrattlesnake.gi

Opublikowano

W jednej misji byl tylko ten kawalek, ale sama misja GOTY byla, co by nie mowic o FC, ta misja to bylo mistrzostwo, choc GTA SA ich ubieglo z tym pomyslem.

A tak sie wylatuje przez szybe w GTA V podczas FPP.

InferiorOddballDiamondbackrattlesnake.gi

Nie jest to zabawne?

Koniec starej generacji - wychodzi GTA V - jest mesjasz

Nowa generacja, wychodzi znów GTA V i jest znów mesjasz

Wnosze prosbe forumku o banowanie kazdego kto napisze coś nie przychylnego o Rockstarze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wnosze prosbe forumku o banowanie kazdego kto napisze coś nie przychylnego o Rockstarze.

Popieram w 100%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.