Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O tak, na taki post czekałem

butthurt.jpg

:fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ponad 3h już ciupię w FC4, a wy co dalej wojenki? :fsg:

Ponad 22h w personie 4 od czwartku a to dopiero początek  :fsg:

Chociaż nie ma się czym chwalić bo to równoznaczne z przegraniem życia.  :frog: 

Opublikowano

Kolekcja tak bardzo dopracowana xd

Opublikowano

Wszyscy toczą bekę z zabugowanego Unity a tu proszę. Kolekcja Magdy Gessler też ma kilka grzeszków.

Wow, cale kilka bugow XD

O tak, na taki post czekałem

butthurt.jpg

:fsg:

W bolu dupska nic ciebie i twojego minusowania wszystkiego nie pobije :empathy3:

PS. Oddaje minusa :taknieco:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Glitch z przechodzeniem przez ścianę i wychodzeniem poza mapę to w Halo nic nowego. Sam tak ukończyłem kilka leveli na legendary, żeby tylko przejść do checkpointu pod mapą. Zaraz ktoś może jeszcze odkryje, że w H2 były button glitche?

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

DMC4 i słaby design.Co ja czytam już od rana :/

cAsHdMc.jpg

TIhXxS3.jpg

8x56OLp.jpg

Fortuna city i zamczysko chyba najlepsze lokacje z DMC4. Nawet dzisiaj prezentują się zacnie.

Do tego system walki z czwóreczki to chyba najlepsza rzecz jaką można było wycisnąć z tej serii.Nero na początku mi nie podchodził ale z czasem fajnie się nim wymiatało.

Ciekawe czy kiedyś Capcom wypluje na rynek DMC5,pykło by się w nowe przygodu Dantego albo może dla odmiany Spardy. To by była mocna rzecz.

Wiesz że jesteśmy w WC, gdzie w mentalności niektórych chyba faktycznie gra musi być zatwierdzona co najmniej przez 200 nagród i Edge, aby uznać ją za "tylko dobrą", więc nie mogłem być obiektywny. Na dodatek podczas beef'ów z jeszcze mniej obiektywnym botem. (Knack & Banjoo z 360-tki > Ratchet z 2007 i 09 xDDDDD)

Problemem art designu czwartego Devila była jego nierówność i kompletne pozbawienie tego charakterystycznego, "gotyckiego" klimatu cechvjącego jedynkę i trójkę. Miasto z początku było ładne ale kompletnei pozbawione klimatu Devila i jedynie śnieżny zamek przypominał tamten klimat. Skąpana w słońcu dżungla, przez którą zmuszeni byliśmy lecieć dwukrotnie mogła dać raka. Co do Nero, sekwencje w skórze Dante szybko ujawniły jak błędem było uczynienie go drugoplanową postacią. Wyszła gra tylko dobra, imo na max 8-. Niebo a Ziemia w zestawieniu z Trójką.  

3>DmC>4>1>2. Jeśli ma powstać V, to niech się nią zajmą twórcy DmC i Hellblade i zostawią tylko styl walki Dantego i 60 fps z "czwórki". :hi:   

Opublikowano

W bolu dupska nic ciebie i twojego minusowania wszystkiego nie pobije :empathy:

PS. Oddaje minusa :taknieco:

No już, nie płacz :empathy:

Wybacz, że dałem ci minusa, jak mogłem to zrobić, ale ze mnie drań. To się więcej nie powtórzay obiecuję poprawę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wstretne boty chca wmowic ze pacific rift bylo slabe...buaaahhaha:

- swietna dynamika i model jazdy, kazdy pojazd prowadzilo sie inaczej

- wyczesana w kosmos sciezka dzwiekowa

- super oprawa graficzna, fakt duzo tekstur bylo slabych ale widoki i efekty swietle niszczyly

- przede wszystkim trasy, GENIALNE trasy, kazda inna, kazda ciekawa, kazda zmuszala nas do wyuczenia sie optymalnego toru jazdy dla kazdej klasy pojazdu, co wiecej niektore skroty i rozjazdy byly zarezerowane tylko dla wybranych klas

- ia - skryptowane to fakt ale tutaj serio to pasowalo, nie pamietam racera z taka adrenalina gdzie walczylo sie o wygrana do ostatnich centymetrow

Opublikowano

Motorstormy wszystkie byly w miare spoko (poza apocalypse) ale AI to straszne cheatery sa.

Opublikowano

jeszcze taktyka - boost chlodzil sie przy przejazdach przez wode, rosl przy ogniu/lawie, mona bylo odpychac przeciwnikow itp

pacific rift od zawsze i na zawsze goty na ps3

Opublikowano

wstretne boty chca wmowic ze pacific rift bylo slabe...buaaahhaha:

ale to tylko autor Knack i Banjoo N&B> Ratchet ToD, jak brać takie coś na serio?  :niedobrze: :niedobrze:  :niedobrze:   

Opublikowano

Pacific Rift > TLOU>Halo

Opublikowano

No już, nie płacz :empathy:

Wybacz, że dałem ci minusa, jak mogłem to zrobić, ale ze mnie drań. To się więcej nie powtórzay obiecuję poprawę.

Juz za pozno, masz wjazd na swoj swiat w Bloodbornie (o ile oczywiscie nie okazesz sie januszem i faktycznie kupisz).

Nie moge sie doczekac tych wymagan TPP zeby w betonowych 60fpsach odpalic:

1416151682254.jpg

3 GTXy z wysokiej polki, wtf xD ... nawet jak na 4k to jest przesada

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

to niech się nią zajmą twórcy DmC i Hellblade i zostawią tylko styl walki Dantego i 60 fps z "czwórki". :hi:  

Wszystko tylko nie to. Nie chcę znów rozjechanych 30fpsów na jakimś Unreal bullshicie i do tego emu-ćpunka jako Dante.

Jako taka ciekawostkę czy też spin-off można tą grę traktować ale nie stawiać jej obok DMC1/3/4 bo to przegięcie. Dwójki nie wymieniam bo mam ją dopiero przed sobą do ogrania.Czytałem już o niej tyle złego,że tym bardziej będę musiał ją jak najszybciej zdobyć i przekonać się cóż to Capcom spłodziło :D

Opublikowano

O_O NOBODY STAWIA DMC REBOOT PRZED DMC 1 LOL WAT ROTFLCOPTER

Opublikowano

Pacific Rift > TLOU>Halo

aww.... ok.

bo na bank nie grałeś z ziomkami w muti Capture The Ladder.  :pope:

@bluber

No stawiam też wyżej "czwórkę", czy tak ciężko pojąć że dziś system walki DMC1 to bieda? 

@paliador

Wszystko tylko nie to. Nie chcę znów rozjechanych 30fpsów na jakimś Unreal bullshicie i do tego emu-ćpunka jako Dante.

przecież napisałem wyraźnie że w 60 fpsach. O emo ćpunie mowy nie było. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nobody zawsze miałem z ciebie bekę, ale teraz przegiąłeś :rotfl:

Opublikowano

Z jakiej części Halo ta sekwencja? A przede wszystkim - z którego Xboksa? Tego pierwszego pierwszego czy X360?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z Halo 3- misja The Covenant, która ma w sobie więcej grywalności niż  wszystkie fpsy tego roku razem wzięte

Edytowane przez asax

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Działa MM w Halo, powoli się rozkręca ;)

No widzialem dzisiaj jak dziala - wyszukiwanie dluzsze niz w TLOU, do tego lagi 10 razy wieksze niz na 360tce.

W taki sposob to mozna napisac, ze DC tez dziala...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najpierw Halo 1 na Legendary teraz kończymy Halo 3 również na Legendery, tyle grywalności  :fsg:

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Działa MM w Halo, powoli się rozkręca ;)

No widzialem dzisiaj jak dziala - wyszukiwanie dluzsze niz w TLOU, do tego lagi 10 razy wieksze niz na 360tce.

W taki sposob to mozna napisac, ze DC tez dziala...

Jeszcze raz spytam - o czym ty mówisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.