Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To lubię: nie jestem graczem, tylko konsolomaniakiem :dog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ojej no, wytłumaczę inaczej: survival horrory > crpg... in my opinion. 

Opublikowano
Ubi takie dobre - zobaczcie co rozdaja w ramach zadoscuczynienia za zyebane Unity:

Season Pass Owners / Gold Edition owners (who get that DLC anyway) will get free game, one of these: The Crew, Far Cry 4, Assassin's Creed: Black Flag, Rayman Legends or Just Dance (PS4 and Xbox One only)

Ubi <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ubi to jest spoko firma. 

Opublikowano

Ciekawe ktora z ich gier bedzie zyebana za rok? Moze by tak kupil i czekal na darmowy stuff  :cebula:  :cebula:  :cebula:

Opublikowano

Podobno mozna miec FC4 za darmo bez kupowania AC.

Opublikowano

Co by nie pisać ubisoft próbuje wyjść z twarzą, a co botki dostaną za z.ebaną kolekcję Magdy Gessler?

Opublikowano

oj bo zaraz ktos odróci pytanie  :obama: a nie czekaj expc4* ponoć dostał zwrot pieniędzy za DC. 

boże ten to ma nick, nie donoście, c'nie*

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Kolekcja master szefa to wspaniała przygoda w przeciwieństwie do gier sony, może jak dorośniecie to pojmiecie jej geniusz klapiszcza.

Opublikowano

AtomicBomb.gif

Opublikowano

Panie, Panowie. Przedstawiam Wam typowego użytkownika konsoli PlayStation 4: (UWAGA, od postu można dostać CEBULORAKA)

Jest pewien sposob i to legalny zeby caly czas grac na PS4 online za darmo, musisz mieć karte bankową.

Bierzesz 14 dniowy okres próbny za darmo oczywiscie - musisz zawsze podać przy tym nr karty i dane adresowe itp

po wzieciu okresu próbnego , wchodzić w swoje ustawienia PSN / Portfel - usuwasz dane karty, albo wyłączasz automatyczne finansowanie - żeby Ci za 2 tyg nie ściągneło automatycznie.

Jak okres próbny wygaśnie, tworzysz nowe konto PSN, robisz dokładnie to samo, (PAMIETAJ O USUNIECIU DANYCH KARTY POZNIEJ!), aktywujesz nowo utworzone konto jako podstawowe - grasz normalnie na wszystkich innych profilach.

Calosc mozesz powtarzac co 2 tyg czy kiedy chcesz. Mozesz grac online za darmo, jesli co 2 tyg poswiecisz te 10 minut na to. Jedyny minus - w gry z PLUSA pograsz sobie 2 tygodnie bo działają kiedy jest aktywny PLUS na koncie z ktorego je pobrales, ale jak narazie te gry są beznadziejne i nie warte wykupienia Plus.

to już nawet nie jest :cebula:, to jest.... ULTRACEBULA

big-onion.png

jaka pseudo konsola, taka usługa online, takie kombinowanie co 2tyg. bo nie wiesz czy znowu PSN nie padnie ale wydanie 200zł na rok no faktycznie masakra ;/

Szkoda ze tak pozno zabierasz sie za te fajna gre kidnap, jestem zawiedziony.

nie miał czasu między fifka, codem a assassynem   :sorcerer:

Opublikowano

oj bo zaraz ktos odróci pytanie  :obama: a nie czekaj expc4* ponoć dostał zwrot pieniędzy za DC. 

boże ten to ma nick, nie donoście, c'nie*

ej ej ej bo będzie szpagat

A no owszem

pieniądze za DC dostałem, a w DC gram, rak branży daje grę za free a M$ co robi?

remastera na Xbox TWO

Opublikowano

http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/newsy/sony-ae-ps4-dla-szerszego-grona-odbiorcow-r1172

cytat z Gmera:

Fergal Gara, dyrektor PlayStation na UK, powiedział, że PlayStation 4 musi potrzymać sukces wypracowany w pierwszym roku na rynku, poprzez dotarcie do znacznie szerszego grona odbiorców.

Zapytany o przyszłość PS 4 powiedział: „Chcemy dalej rozwijać innowacyjne rozwiązania streamingowe, jak Share Play, PlayStation TV, PlayStation Now, czy Project Morpheus, jednak w przeciągu najbliższego roku czy też dwóch chcemy trafić na bardziej masowy rynek”.

„W celu poszerzenia grona i być może wypełnienia luki, jaka powstała po Wii, będące cieniem swojej dawnej potęgi, musimy dostarczyć taki produkt, który zaangażuje nowych konsumentów. Myślę, że to dla nas wielka szansa i będzie to coś na czym skupimy się w najbliższym czasie”.

:banderas:

oni już nawet nie patrzą na Xa i na Wii jako na konkurencję, tylko mając pozycję uber lidera szukają sobie nowych rynków. 

Obstawiam, że ONE to ostatnia konsola M$, za parę lat zarząd powie, że koniec tej zabawy w nierentowne hocki-klocki, od dziś smartfony i naśladujemy Apple. A Apple nie ma konsoli, więc wypyerdalać. 

ps4 musi potrzymac sukcesv :facepalmz:

Opublikowano

Tak. Podtrzymać. Bo dla firmy coś sprzedającej, największa liczba sprzedanego owego produktu, jego rentowność i zdominowanie konkurencji, to jest sukces.

MS dobrze by zrobił sprzedając markę Xbox i skupił się na wydawaniu mulriplatform. Przy okazji jakby przyznał się do porażki, a jakiś ex-pracownik mògłby na twitterze rzucić że wspòłczuje tym co nabrali się na Xboxa.

Wtedy byłby silny argument za tym, by podzielić społeczność na tych lepszych i gorszych. Jakby ktoś miał tylko Xboxa, to by był mniej wiarygodny. Musiałby też płacić trybut reszcie od niewykluczenia ze szlachty gamingu.

Opublikowano

MS dobrze by zrobił sprzedając markę Xbox i skupił się na wydawaniu mulriplatform. 

jeżeli weźmiemy pod uwagę, że PC i XBOX to dwie różne platformy, to w zasadzie M$ już skupia się praktycznie wyłącznie na multiplatformach, a władza zapowiada dalsze kontynuowanie takiego modelu biznesowego. 

Opublikowano

no trzeba przyznać że rzeczywiście MS mógłby tak zrobić i mógłby na tym sporo zarobić, za to multiplatformowość tytułów Sony raczej nikogo nie interesuje.

Opublikowano

Myślę że blaszki i botki wywołałyby spermopowòdź gdyby takie TLOU miało wyjść na ich platformy, a teraz to co najwyżej zostaje im robienie dobrej miny do złej gry...

Opublikowano

Myślę że blaszki i botki wywołałyby spermopowòdź gdyby takie TLOU miało wyjść na ich platformy, a teraz to co najwyżej zostaje im robienie dobrej miny do złej gry...

blaszki i botki ograly tlou jeszcze przed tobą, za to ty o grach pokroju SO czy FH2 mozesz poczytac jedynie na ppe.pl

Opublikowano

GRA POKROJU SO CALE MAGICZNE 82% , mesjasz, nowa religia, bog, zadna gra nie zblizy sie do tej sredniej, zodyn nie przebije, zodyn, ZODYN

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog:

Opublikowano

Tak? To kiedy TLOU wyszło na Xboxa czy PC?

A może blaszki i botki jednak przyznały, że ich platforma im nie wystarcza, bo nie ma TLOU?

FH i SO? Gdzie panie temu do rekordòw i geniuszu TLOU, musiałbym upaść na głowę lub mieć za dużo kasy, by dla tych gier kupić konsolę. Zwłaszcza že jazda po burakach nie dla mnie...

Opublikowano

Idziemy kolego drogi do silesii w weekend? pomacamy Kinge, zagramy w bloodborne, wygramy koszulki spiewajac w singstar, ubierzemy je i bedziemy szpanowac po Katowicach

to beda nasze forumkowe andrzejki - co ty na to Mendrek?

Opublikowano

Chyba czas dopisac Kinge do listy exow na PS4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.