Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DC połatane, zaraz Assassyn, kolekcja Szefa Kuchni a w przyszłym roku na The Game Awards kategoria najlepiej połatanej gry :whistling:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zeratul a co poza Wiedziminem którego i tak skończyłem na PC Alan Wake który mnie zanudzil Pudzianami i Forzami miałem na Zydboksie ogrywać?

Opublikowano

boty jak oglądają filmy w temacie o DC to pewnie myślą, że to jest filmowe intro z gry jak w pierwszym Need for Speed z 1994 roku

XD

Opublikowano

Pięknie, narzekałem rano, że tylko forza i pad są według mnie plusami xboxa. Został tylko pad, zupełnie się nie spodziewałem, że taka bomba spadnie. Sony takie dobre, taki prezent na 20ste urodziny. 

Opublikowano

Bardzo mi się podoba to, że gaming wraca na właściwe tory i znowu PS4 oblewa się chwałą i uznaniem społeczności. Gratki tym, co wiary nie stracili. Śmiech w tych co nadkonsolę schowali lub sprzedali.

To pierwszy raz, gdy jest mi głupio że nie mam jeszcze PS4. Ech, backlog i sytuacja życiowa trochę są tu barierą, ale mam nadzieję że mi to małą zwłokę baronowie wybaczą... :)

Opublikowano

btw wyjaśniło się czemu street fighter 5 nie wcyhodzi na XO - poprostu pad xboxa nie jest kompatybilny ze street fighterem

Opublikowano

Pięknie, narzekałem rano, że tylko forza i pad są według mnie plusami xboxa. Został tylko pad, zupełnie się nie spodziewałem, że taka bomba spadnie. Sony takie dobre, taki prezent na 20ste urodziny. 

Szwagier juz trzeci raz odsyla pady na gwarancji bo mu albo trigger przestal działac albo jak wrocily z gwarancji to skrzypia jak kolana emeryta :)

Opublikowano

To jest najlepszy temat w internetach. Dzięki forumku[emoji10]

Opublikowano

To jest najlepszy temat w internetach. Dzięki forumku[emoji10]

współtworzysz go - bądź dumny!

Opublikowano

Czemu Evolution nie poczekało jeszcze dwóch miechów z tą premierą? Dopiero teraz DC zaczyna serio rządzić w temacie oprawy. 

Opublikowano

bo Forza, musiała paść odpowiedz na ten tytuł, szkoda że takim kosztem 

Opublikowano

Wpisze się na tej jakże dla mnie symbolicznej stronie. :fsg:

Z tego wszystkiego aż zaczynam wierzyć, że TO 1886 może nie być balasem na jaki się zapowiada. Tak czy tak gierkę obczaję, chociażby dla grafiki i klimatu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ależ się tu niebiesko zrobiło...

Opublikowano

No bylo troche beki po filmiku Mazzeo ale wszystko wrocilo do normy i mamy nadzieje ze tak juz zostanie 

Opublikowano

Wpisze się na tej jakże dla mnie symbolicznej stronie. :fsg:

Z tego wszystkiego aż zaczynam wierzyć, że TO 1886 może nie być balasem na jaki się zapowiada. Tak czy tak gierkę obczaję, chociażby dla grafiki i klimatu.

Klimacik ma, to fakt. Szkoda tylko, że jak patrzę na tą gierkę to mam wrażenie, że wycięto w niej oprócz pasów także eksplorację.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Czemu Evolution nie poczekało jeszcze dwóch miechów z tą premierą? Dopiero teraz DC zaczyna serio rządzić w temacie oprawy. 

Jak to czemu? Bo chcieli się podzielić z graczami magią Playstation!

:dog:

Opublikowano

No bylo troche beki po filmiku Mazzeo ale wszystko wrocilo do normy i mamy nadzieje ze tak juz zostanie

Póki Sony znów coś nie spartaczy lub MS nie wytoczy jakichś dział na pokład możecie się cieszyć i tkwić w błogim i ulotnym poczuciu wygrania życia za sprawą gierek.
Opublikowano

Myślałem, że zapowiedziami na 2015 bezsprzecznie wygrywa Ninny.

Opublikowano

Klimacik ma, to fakt. Szkoda tylko, że jak patrzę na tą gierkę to mam wrażenie, że wycięto w niej oprócz pasów także eksplorację.

Bo to ma być taki cod tylko z pasami i bez multi. :dog:

Opublikowano

Zapowiedziami na 2015 wygrywa CD Projekt Red.

Opublikowano

Zeratul a co poza Wiedziminem którego i tak skończyłem na PC Alan Wake który mnie zanudzil Pudzianami i Forzami miałem na Zydboksie ogrywać?

Gry miales ogrywac. Jak juz chcesz cos oceniac, pisac ze jedno jest lepsze od drugiego to chociaz to sprawdz i zagraj...  Sonyslaves i ich patologia.

Opublikowano

Myślałem, że zapowiedziami na 2015 bezsprzecznie wygrywa Ninny.

Ale ja mam PS4 i WiiU wiec ogolnie wygralem zycie 

Zeratul SO gralem u znajomego bite 4 godziny jak dla mnie nuda,glupota a pozniej wiecej nudy. Buroki bym kupil w ciemno po fantastyczniej czesci pierwszej to tyle co ma mi xO do zaoferowania. Ja jestem z tych graczy ktorzy pisza ze gardza (pipi)mi od EA, Acti i Ubi i ich nie kupuja ty z tych co pisza ze gardza a potem graja 300h w Destiny CoD/BF

Opublikowano

Też bym się wkurzał gdybym miał xbona i grał w destiny.  :reggie:

Opublikowano

Kupiłem dysk SSHD 1TB 2,5 cala i oglądam sobie oferty białych PS4ek. W co prócz Driveclapa i Resogun można na chwilę obecną pograć na PS4 czego nie ma na XOne? Bo w sumie miałem czekać do lutego z zakupem ale deszcz mi zrobił w głowie i odezwała się we mnie Piecowa natura (lecę na grafikę etc.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.