Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

caly ten temat to jeden wielki trollfest i przerzucanie sie specjalnie glupimi arumentami (przynajmniej ze strony xbotow) a jak napisze cos w dokladnie takim samym stylu jak 99% postow tutaj to juz musisz minusowac. Masz jakis konkretny powod czy zwykly ból dupy o bomby prawdy ktore rzucam?

Bo jesteś niczym jerome. Pozdrawiam :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@exact

Pomijajac juz to ze dopowiadasz sobie bzudry aby twoj post wygladal konkretniej, to z toba juz skonczylem rozmawiac kiedy napisales ze dc to nowy pgr.

Driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy i lepiej zaprojektowane trasy masterowania wyników. Moim zdaniem dc jest lepsze od pgr4.

Opublikowano

Jechałem dzisiaj samochodem w deszcz i potwierdzam, że deszcz w dc>deszcz na szybach mojej corsy.

Opublikowano

Ale mógł się Archon nauczyć jak poprawnie wymawiać tytuł, bo jak słyszę jego wersję to jednak uszy troszkę krwawią. :/

Opublikowano

@exact

Pomijajac juz to ze dopowiadasz sobie bzudry aby twoj post wygladal konkretniej, to z toba juz skonczylem rozmawiac kiedy napisales ze dc to nowy pgr.

Driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy i lepiej zaprojektowane trasy masterowania wyników. Moim zdaniem dc jest lepsze od pgr4.

Nie. O kurde bele nigdy w zyciu.

Opublikowano

Najlepszy był rollcage ale gimbusy pewnie nie znają.

Opublikowano

Miałem tylko demo z PlayStation Magazyn (piękne czasy). Pamiętam, że samochodziki były tam "dwustronne" xD

Opublikowano

Najlepszy byl Pit Stop <3

Opublikowano

Najlepszy był rollcage ale gimbusy pewnie nie znają.

Ile swego czasu się w to nagrałem i ta cudowna grafa. Stare dobre czasy. Jaki szok miałem gdy odpaliłem Gran Turismo i Tekken 3 - fotorealizm. Koment bez składu i ładu, ale jak myślę o psxie to głupieję z radości na cudowne wspomnienia.

Opublikowano

Z tym fotorealizmem to trochę pojechałeś xD Nawet w tamtym czasie takie zdanie by nie przeszło xD

Opublikowano

Jechali do rodzinnej kłótni, a zastali... narzekającego 11-latka. Po tym, jak rodzice zabrali synowi jego konsolę PlayStation, ten zadzwonił na policję i zgłosił domową awanturę.

11-latek zadzwonił do policjantów z komisariatu V w Zabrzu. Powiedział, że w domu jest awantura, a rodzice strasznie się kłócą.  Policjanci pojechali na miejsce.

Zabrali PlayStation

Rodzice byli zaskoczeniu ich wizytą. Nie kłócili się. Wyjaśnili, że tego dnia jedynie zabrali synowi jego konsolę PlayStation. - Tłumaczyli, że syn jest uzależniony od gier komputerowych i cały wolny czas poświęca na zabawę. Zabierając konsolę, chcieli go skłonić do nauki - mówi rzecznik zabrzańskiej policji asp. szt. Marek Wypych.

Wysłuchawszy wersji opiekunów, policjanci uznali interwencję za bezpodstawną. - Nie doszło do użycia przemocy, a awantura dotyczyła prawdopodobnie zabrania tej konsoli - dodaje Wypych.

Uzależniony syn

Funkcjonariusze poradzili rodzicom, by w sprawie uzależnienia syna od gier skontaktowali się z Ośrodkiem Profilaktyki i Leczenia Uzależnień.

http://www.tvn24.pl/katowice,51/zabrali-synowi-playstation-11-latek-zglosil-sprawe-policji,499063.html

Przypomniał mi się ten gościu co miał 5 minut i poszedł na policję bo właściciel lombardu nie odebrał od niego telefonu w sprawie konsoli :P

Opublikowano

Bekowa sprawa, z drugiej strony, bot w analogicznym wieku nie umiałby jeszcze pewnie obsłużyć telefonu.

Nikt nikomu nie każe kupować tych hd remasterów.
Pozatym swój początek mają one na poprzedniej generacji.

Nikt nikomu nie każe, a jednak sprzedają się dobrze i wydawcy dostają ciągle sygnały, że to się opłaca. Skoro pojawiają się kolejne i kolejne zapowiedzi remasterów, a nowych tytułów AAA jest w sumie jak na lekarstwo, no to coś tu kur.wa jest nie tak i można się zniechęcić do nowej generacji. A na FPE największa podnieta 2014 to remaster Halo i remaster GTA V. Raki branży.

Po drugie, na poprzedniej generacji wychodziły najczęściej dwu lub trzypaki gier w edycji HD, i to zazwyczaj kilkuletnich, jest więc lekka różnica. Poza tym, jak wspomniałem wyżej, remaster HD był rodzynkiem wśród hitów.

Opublikowano

Remaster Halo czyli 4 gry, w tym 2 ponad 10letnie rak branzy, ale dwupaki kilkiletnich gowow na ps3 byly goty xD chyba nigdy nie przestana mnie zaskakowac klapkowe podwojne standardy

Opublikowano

Widzisz Koperek, moja opinia o zrakowaceniu branży wychodzi ponad podziały konsolowe, ale Ty nawet w przypadku najgorszych branżowych trendów musisz przyjąć jakąś "stronę" w konflikcie. Smutne.

Serwery w MCC działają, czy jeszcze lipka ?

Opublikowano

Nie wiem, nie kupuje niedokonczonych gier bez wzgledu na platforme.

Jak wychodziles poza podzialy konsolowe to bylo napisac o gta V i tlou, bo to sa rakowe remastery, a nie halo czy np trylogia ratcheta i sly generacje temu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Działa już od dobrych 2 tygodni.

Opublikowano

Jeszcze wczoraj pisali ze nie do końca....

Jak tam Bansai, guwno rozmazane sprzedane?

Opublikowano

było już o nowym dlc do forzy które dodaje "ekstremalną pogodę" ?

https://www.youtube.com/watch?v=cfEZiBLMCr0

fajnie to wygląda, prawie jak motorstorm pacific rift, obok drivecluba nawet nie leżało

skisłem xD przecież to wygląda niemal dokładnie tak samo jak the crew :D

Opublikowano

mi sie nie podoba ten dodatek - szacun za jego obszernosc ale taki miks pacific rift z the crew, z pogoda majaca dac pstryczek driveclub wyglada jak pol pupy zza krzaka, sto razy bardziej byl wolal dlc w usa tak jak sugerowaly swego czasu artworki z tej gry

Opublikowano

po pierwsze - zayebiście mi się ten dodatek podoba. Pograłbym jak cholera bo jest błocko, jest klimat rajdów, a nie wyścigów, a ostatnia dobra rajdówka w mojej pamięci to VRally i seria z Colinem w tytule. 

Po drugie jak zwykle trailer geniusz - już ten pierwszy trailer Forzy był świetny, nie inaczej jest w tym przypadku. Montaż, muzyka (BTW tytuł kawałka- zna ktoś?) mistrzostwo.

Po trzecie niestety ta gra nawet nie stała obok DC. Panowie o czym my dyskutujemy:

2zs3249.jpg

toż to czasy PS2 :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.