Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

caly ten temat to jeden wielki trollfest i przerzucanie sie specjalnie glupimi arumentami (przynajmniej ze strony xbotow) a jak napisze cos w dokladnie takim samym stylu jak 99% postow tutaj to juz musisz minusowac. Masz jakis konkretny powod czy zwykly ból dupy o bomby prawdy ktore rzucam?

Bo jesteś niczym jerome. Pozdrawiam :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@exact

Pomijajac juz to ze dopowiadasz sobie bzudry aby twoj post wygladal konkretniej, to z toba juz skonczylem rozmawiac kiedy napisales ze dc to nowy pgr.

Driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy i lepiej zaprojektowane trasy masterowania wyników. Moim zdaniem dc jest lepsze od pgr4.

Opublikowano

Jechałem dzisiaj samochodem w deszcz i potwierdzam, że deszcz w dc>deszcz na szybach mojej corsy.

Opublikowano

Ale mógł się Archon nauczyć jak poprawnie wymawiać tytuł, bo jak słyszę jego wersję to jednak uszy troszkę krwawią. :/

Opublikowano

@exact

Pomijajac juz to ze dopowiadasz sobie bzudry aby twoj post wygladal konkretniej, to z toba juz skonczylem rozmawiac kiedy napisales ze dc to nowy pgr.

Driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy i lepiej zaprojektowane trasy masterowania wyników. Moim zdaniem dc jest lepsze od pgr4.

Nie. O kurde bele nigdy w zyciu.

Opublikowano

Najlepszy był rollcage ale gimbusy pewnie nie znają.

Opublikowano

Miałem tylko demo z PlayStation Magazyn (piękne czasy). Pamiętam, że samochodziki były tam "dwustronne" xD

Opublikowano

Najlepszy byl Pit Stop <3

Opublikowano

Najlepszy był rollcage ale gimbusy pewnie nie znają.

Ile swego czasu się w to nagrałem i ta cudowna grafa. Stare dobre czasy. Jaki szok miałem gdy odpaliłem Gran Turismo i Tekken 3 - fotorealizm. Koment bez składu i ładu, ale jak myślę o psxie to głupieję z radości na cudowne wspomnienia.

Opublikowano

Z tym fotorealizmem to trochę pojechałeś xD Nawet w tamtym czasie takie zdanie by nie przeszło xD

Opublikowano

Jechali do rodzinnej kłótni, a zastali... narzekającego 11-latka. Po tym, jak rodzice zabrali synowi jego konsolę PlayStation, ten zadzwonił na policję i zgłosił domową awanturę.

11-latek zadzwonił do policjantów z komisariatu V w Zabrzu. Powiedział, że w domu jest awantura, a rodzice strasznie się kłócą.  Policjanci pojechali na miejsce.

Zabrali PlayStation

Rodzice byli zaskoczeniu ich wizytą. Nie kłócili się. Wyjaśnili, że tego dnia jedynie zabrali synowi jego konsolę PlayStation. - Tłumaczyli, że syn jest uzależniony od gier komputerowych i cały wolny czas poświęca na zabawę. Zabierając konsolę, chcieli go skłonić do nauki - mówi rzecznik zabrzańskiej policji asp. szt. Marek Wypych.

Wysłuchawszy wersji opiekunów, policjanci uznali interwencję za bezpodstawną. - Nie doszło do użycia przemocy, a awantura dotyczyła prawdopodobnie zabrania tej konsoli - dodaje Wypych.

Uzależniony syn

Funkcjonariusze poradzili rodzicom, by w sprawie uzależnienia syna od gier skontaktowali się z Ośrodkiem Profilaktyki i Leczenia Uzależnień.

http://www.tvn24.pl/katowice,51/zabrali-synowi-playstation-11-latek-zglosil-sprawe-policji,499063.html

Przypomniał mi się ten gościu co miał 5 minut i poszedł na policję bo właściciel lombardu nie odebrał od niego telefonu w sprawie konsoli :P

Opublikowano

Bekowa sprawa, z drugiej strony, bot w analogicznym wieku nie umiałby jeszcze pewnie obsłużyć telefonu.

Nikt nikomu nie każe kupować tych hd remasterów.
Pozatym swój początek mają one na poprzedniej generacji.

Nikt nikomu nie każe, a jednak sprzedają się dobrze i wydawcy dostają ciągle sygnały, że to się opłaca. Skoro pojawiają się kolejne i kolejne zapowiedzi remasterów, a nowych tytułów AAA jest w sumie jak na lekarstwo, no to coś tu kur.wa jest nie tak i można się zniechęcić do nowej generacji. A na FPE największa podnieta 2014 to remaster Halo i remaster GTA V. Raki branży.

Po drugie, na poprzedniej generacji wychodziły najczęściej dwu lub trzypaki gier w edycji HD, i to zazwyczaj kilkuletnich, jest więc lekka różnica. Poza tym, jak wspomniałem wyżej, remaster HD był rodzynkiem wśród hitów.

Opublikowano

Remaster Halo czyli 4 gry, w tym 2 ponad 10letnie rak branzy, ale dwupaki kilkiletnich gowow na ps3 byly goty xD chyba nigdy nie przestana mnie zaskakowac klapkowe podwojne standardy

Opublikowano

Widzisz Koperek, moja opinia o zrakowaceniu branży wychodzi ponad podziały konsolowe, ale Ty nawet w przypadku najgorszych branżowych trendów musisz przyjąć jakąś "stronę" w konflikcie. Smutne.

Serwery w MCC działają, czy jeszcze lipka ?

Opublikowano

Nie wiem, nie kupuje niedokonczonych gier bez wzgledu na platforme.

Jak wychodziles poza podzialy konsolowe to bylo napisac o gta V i tlou, bo to sa rakowe remastery, a nie halo czy np trylogia ratcheta i sly generacje temu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Działa już od dobrych 2 tygodni.

Opublikowano

Jeszcze wczoraj pisali ze nie do końca....

Jak tam Bansai, guwno rozmazane sprzedane?

Opublikowano

było już o nowym dlc do forzy które dodaje "ekstremalną pogodę" ?

https://www.youtube.com/watch?v=cfEZiBLMCr0

fajnie to wygląda, prawie jak motorstorm pacific rift, obok drivecluba nawet nie leżało

skisłem xD przecież to wygląda niemal dokładnie tak samo jak the crew :D

Opublikowano

mi sie nie podoba ten dodatek - szacun za jego obszernosc ale taki miks pacific rift z the crew, z pogoda majaca dac pstryczek driveclub wyglada jak pol pupy zza krzaka, sto razy bardziej byl wolal dlc w usa tak jak sugerowaly swego czasu artworki z tej gry

Opublikowano

po pierwsze - zayebiście mi się ten dodatek podoba. Pograłbym jak cholera bo jest błocko, jest klimat rajdów, a nie wyścigów, a ostatnia dobra rajdówka w mojej pamięci to VRally i seria z Colinem w tytule. 

Po drugie jak zwykle trailer geniusz - już ten pierwszy trailer Forzy był świetny, nie inaczej jest w tym przypadku. Montaż, muzyka (BTW tytuł kawałka- zna ktoś?) mistrzostwo.

Po trzecie niestety ta gra nawet nie stała obok DC. Panowie o czym my dyskutujemy:

2zs3249.jpg

toż to czasy PS2 :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.