Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zaraz wejdzie kubson czy inny botek z zapewnieniami że jest piknie, matchmaking cudowny, a to party ze znajomymi! Bezproblemowe! Nie wiem o co chodzi, pewnie ci z gafa narzekają, te cholerne sonyboty.

Tak będzie.

:sorcerer:

wczoraj jak gralismy w grupie wszystko chodzilo cacy, a gaf to od dawna wylegarnia klaperstwa w najgorszym wykonaniu 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

skonczcie juz porownywc dc z horizon2 bo to bez sensu - apeluje i do klapkow i do botow, to tak jakby sie klocic czy lepszy pes czy nba2k bo przeciez obie to sportowe

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka ty mi powiedz? Kto przy zdrowych zmyslach kupil by dzisial PS4 zeby pograc w multi KZ albo przejsc Knacka w coopie? Jakos nie widzie w temacie rocznych gier na PS4 zeby ktos z tym mial problem, tylko Ty widze ciagle jeczysz ze nic ci na XO nie dziala.

No to, ze musze odpisywac na slowa, ktore wypowiedzialem pol roku temu.

Chodzi mi ostatnio, nie spinaj się tak  ;) Na dodatek - SAME EKSY 8 SZTUK. Piękny wynik, jestem dumny.

Co do Horizona 2 to w końcu ogrywam i jestem bardzo ciekawy gdzie niektórzy mają problem z tym jeżdżeniem po burakach - przecież AI nigdy nie ścina, zawsze jeżdżą po drodze(jak trasa jest po drodze, a takich jest zdecydowana większość). Co to za problem, żeby nie oszukiwać? Brak umiejętności? (nie piszę teraz do Ciebie, easye)

Dlatego całe te Drivevatary to jedna wielka ściema, nie dość ze biorą udział z nami znajomi którzy nie maja gry to jadą po drodze mimo pięknej możliwości ścięcia zakrętu czyli AI jest chu.jowe, problem z burakami jest taki ze supersamochody nie pasuje do jeżdżenia bezdrożami i wyglada to komicznie, a jedyne usprawnienie na bezdroża to podnieść samochód do góry, bo opon szutrowych nie ma.

Najepsze jest zas ciagle wmawianie Dona, ze w Horizon wyzwania sa takze skilowe i ze ludzie wspozawocznicza jak w DC!

Piekna skillowa walka z mozliwoscia cofania czasu przy kazdym z(pipi)anym zakrecie.

Opublikowano

oj czemu marna zaczepka, przecież to Maciomaniak pisał że poziom współzawodnictwa w dc > fh2.

nie ja.  :teehee:

Opublikowano

Zaraz wejdzie kubson czy inny botek z zapewnieniami że jest piknie, matchmaking cudowny, a to party ze znajomymi! Bezproblemowe! Nie wiem o co chodzi, pewnie ci z gafa narzekają, te cholerne sonyboty.

Tak będzie.

wczoraj jak gralismy w grupie wszystko chodzilo cacy, a gaf to od dawna wylegarnia klaperstwa w najgorszym wykonaniu

Kłamstwa, parszywe kłamstwa. Jeszcze tu wrócę!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie obchodzi mnie co wyczytałeś na gaffie, piszę tylko żebyś faktów nie przeinaczał, bo to co jest, to jedno, a to co Ty piszesz, to alternatywna rzeczywistość.

Czyli nie ma już problemów z matchmakingiem i party? Tak?

Nie wiem jak tam u Ciebie z rozumieniem słowa pisanego, ale "problemy z działaniem", a "nie działa", to dwa zupełnie różne stwierdzenia, przy czym pierwsze z nich podlega dodatkowo stopniowaniu.

A co ma piernik do wiatraka ty mi powiedz? Kto przy zdrowych zmyslach kupil by dzisial PS4 zeby pograc w multi KZ albo przejsc Knacka w coopie? Jakos nie widzie w temacie rocznych gier na PS4 zeby ktos z tym mial problem, tylko Ty widze ciagle jeczysz ze nic ci na XO nie dziala.

No to, ze musze odpisywac na slowa, ktore wypowiedzialem pol roku temu.

Chodzi mi ostatnio, nie spinaj się tak  ;) Na dodatek - SAME EKSY 8 SZTUK. Piękny wynik, jestem dumny.

Co do Horizona 2 to w końcu ogrywam i jestem bardzo ciekawy gdzie niektórzy mają problem z tym jeżdżeniem po burakach - przecież AI nigdy nie ścina, zawsze jeżdżą po drodze(jak trasa jest po drodze, a takich jest zdecydowana większość). Co to za problem, żeby nie oszukiwać? Brak umiejętności? (nie piszę teraz do Ciebie, easye)

Dlatego całe te Drivevatary to jedna wielka ściema, nie dość ze biorą udział z nami znajomi którzy nie maja gry to jadą po drodze mimo pięknej możliwości ścięcia zakrętu czyli AI jest chu.jowe, problem z burakami jest taki ze supersamochody nie pasuje do jeżdżenia bezdrożami i wyglada to komicznie, a jedyne usprawnienie na bezdroża to podnieść samochód do góry, bo opon szutrowych nie ma.

Najepsze jest zas ciagle wmawianie Dona, ze w Horizon wyzwania sa takze skilowe i ze ludzie wspozawocznicza jak w DC!

Piekna skillowa walka z mozliwoscia cofania czasu przy kazdym z(pipi)anym zakrecie.

Jak cofasz czas easye w multi to haxor jesteś lepszy nawet od Jezusa  :reggie:

Jak ktoś cofa w wyzwaniach to już jego problem, dla mnie to sensu nie ma.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

oj czemu marna zaczepka, przecież to Maciomaniak pisał że poziom współzawodnictwa w dc > fh2.

nie ja.  :teehee:

E, nie odwracaj kota ogonem!

Według mnie FH2 do DC porównywać nie wolno. Inne gry, inny target. Jedna i druga w swojej roli sprawdza się super. FH2 jak na sandboksa, a DC jak na zręcznościówkę po zamkniętych torach.

Peace ;)

Opublikowano

Ja jebe ta wasza wojna FH2 vs DC już jest taka nudna i wkurwiająca, że już chyba jechanie po pc było lepsze.

Więc skończcie to już wreszcie, wszytko już zostało powiedziane.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kurde, jak Evolution umie robić takie efekty pogodowe, to niech zrobią takie kataklizmy w Motorstormie i wymiotą wszystko...

Opublikowano

pewnie na filmiku ze zlotu

Opublikowano

Mendrek gdzie widziales na YT?

Na screenach w Psx Extreme.

Opublikowano

Kolekcja szefa kuchni działa, może nie jest idealnie, ale pisanie, że jest (pipi)nia na maxa jest wierutnym kłamstwem. 

Opublikowano

:reggie:

Dziwne, że Figaro jeszcze nie wkleił, ale na neogafie już wychodzą jakieś ploty na temat wersji PC GTA V. Nie wygląda to kolorowo.

Jak dobrze, że w tym roku kupuję PS4. :banderas:

Opublikowano

No zamknęli zatokę, i Rockstar boi się że nikt nie zagra w port na PC ;)

Opublikowano

Jeżeli to nie fake to

low:

0pNunks.jpg

high:

bCVF8Lq.jpg

Przypomina mi się sytuacja z W_D, gdzie między low, a high były dosyć małe różnice.

Opublikowano

Mając w pamięci pc-owy port GTA IV wymogi będą kosmiczne.

Opublikowano

Fake, gra na high wygląda gorzej niż na low? ;) 

Jak port robią goście od Maxa Payne'a to powinno być akurat sporo lepiej niż swego czasu z GTA IV ;)

Opublikowano

Nie wygląda, wystarczy zobaczyć na cienie. Przy high są ostre, przy low rozmazane jak grafika na xbone. :reggie:

Ale tak czy tak chyba fake. Tak na neogafie piszo. #Figaro

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Komu z Was chce się czytać tego GaFa? Jak tam wchodzę to jest tyle wątków, że idzie się pogubić.

Opublikowano

Bardzo liczę na to że GTA V na PC będzie niegrywalne przez 4 miesięce :kaz:

a to dlaczego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.