Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2 gry na miesiac to tak duzo, wliczajac w to indyki? Co z was za gracze :(

Może niejasno się wyraziłem - on ma teraz te 2 gry na miesiąc, za tydzień pokażą nową dobrą grę, dodajmy do backloga, E3, dodajemy 10 gier do backloga, nowy indyk do backloga bo fajny itp. Tak można w nieskończość ( wydawcy dbają o to ) i tego nie rozumiem.

No już nie przesadzaj. Może jeszcze 50 gier do backloga po E3, jeszcze jakby na tym E3 wychodziły gry, a one się pojawiają najwcześniej za pół roku, a przeważnie za rok-dwa. Żeby nie mieć backloga wystarczy umiejętnie dobierać gry, a nie grać(a raczej dopisywać do listy) we wszystko co popadnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

1. O grach na ps4 i wii u w 2016 staram się nawet nie myśleć,

2.ale najprawdopodobnie znów czeka mnie wyjazd za pracą sezonową do UK, lub Norwegii. :P

1.2222250_1323139882103.93res_500_281.jpg

2. Nie jestem tym faktem zdziwiony.

Opublikowano

Obecnie gram w grę lepszą niż wszystko w co zagrałem na ps4 w tamtym roku :)   I to na Wii.

Polecam :) Ogrywać gry a nie podniecać się zapowiedziami.

Swoją drogą troszkę dołujące że najlepszą grą jaką sony wypuściło na swoje konsole w tamtym roku jest gra na vite :D  Kto zgadnie jaka ?

Opublikowano

E tam infamous był w deske tylko niestety robiony w pośpiechu by wypuścić jakiegoś eksa w 1 połowie 2014 i nie powalał rozmachem i zawartościom. Mam nadzieję,że przy następnej części sony popuści im gume od kaleson i da robić grę bez sztywnego terminu.

Opublikowano

Najlepsze konsolowe exy ps4 a.d. 2014 to Oddworld, Transistor, Guilty Gear xrd i Driveclub online rain edition.

Opublikowano

Tak jeszcze chcialem przytoczyc ciekawostke, pogralem pol dnia na PS4 to nasteonego dnia pad migał ze zdycha. Odpalalem w tym tygodniu PS3 na kilka godzin, pogralem chyba 3-4 dni. Dzisiaj se mysle "pad pewnie zaraz padnie, trza by podladowac", sprawdzam pada a tam dalej 3/3 kreski. Ehh...

@blantman

Pewnie ze Danganronpa najlepsza gra 2014 roku na vite.

Opublikowano

Za dziesięć lat nie będzie rynku jako takiego. Dochodzimy do momentu, kiedy gra nie jest produktem, a usługą. Dostaniesz szereg modnych gier Free2Play/Pay2Win, znikną pudełka, będziesz nabywał licencję zamiast fizycznej gry, a całość będzie niestety szyta pod model biznesowy zakładający dojenie jak największej ilości siana. DLC to pikuś przy tym co zostanie wprowadzone za parę lat.

Niestety koszta produkcji muszą się zwracać, a te na chwilę obecną są olbrzymie. Ostoją dla miłośników starego klimatu, magicznych gier, a nie produkcji na siłę starających się przypominać prawdziwe życie, od którego przecież uciekamy zanurzając się w świat wirtualnej rozrywki, jest Nintendo i pecetowy rynek indie. Taka prawda, przykro mi.

Nie zgadzam się do końca z tą dekadencką wizją. Branża growa to sprytnie samoregulujący się ekosystem. Gdy Wii trzęsło rynkiem kontrolerami ruchowymi i grami dla casuali, sporo ludzi sugerowało koniec ery hardkorowych graczy. Dziś kontrolery ruchowe są w odwrocie. Ogółem powiem tak. Te masy gimbazy przylepiają się do góra kilku tytułów, a czasami i mniej, i kiedyś się zasób gimbazy wyczerpie. Zaś łaska casuali na pstrym koniu jeździ. Wtedy ktoś dojrzy znowu potencjał w hardkorowych graczach co sięgają po wiele tytułów. Być może karta znów się odwróci i zaczną być premiowane mechanizmy pod właśnie tą grupę. Dlatego jestem bardziej spokojny o przyszłość. True gracze będą istnieć, kwestia tylko kiedy znów staną się priorytetem...

Opublikowano

Niestety obawiam się, że już nigdy. Casuale, którzy lubią grać w asasyna jednym przyciskiem czy przelatując kampanie na easy w codzie jest i będzie więcej niż osób chcących pograć chociażby w Bloodborne.

Opublikowano

Podludzi którzy zamiast kupić nówkę BB wybiorą The Order rozjeżdżałbym walcem.

Opublikowano

Sony :facepalmz:

Opublikowano

Podludzi którzy zamiast kupić nówkę BB wybiorą The Order rozjeżdżałbym walcem.

Jak widzę zachwyty nad tą grą to dostaję raka z przerzutami.

Opublikowano

Napisz nam cos wiecej, jak długa jest gra, czy sa ciekawe zwroty fabularne, ile jest poziomów trudności i jak AI.

Opublikowano

ale graficzka kozak trzeba przyznac, ojjj bedzie za miesiac wylegarnia gifow z CW

Opublikowano

Niestety obawiam się, że już nigdy. Casuale, którzy lubią grać w asasyna jednym przyciskiem czy przelatując kampanie na easy w codzie jest i będzie więcej niż osób chcących pograć chociażby w Bloodborne.

Rynek nie lubi próżni. Gdy już rynek casualami i gimbazą się nasyci, ktoś zajmie się wykarmieniem tych szukających wyzwań, i może się okazać że jest ich bardzo dużo. Bo trendy się zmieniają, to raz. Dwa, nigdy nie wymrą ludzie którzy lubią wyzwania. Ja wiem, że teraz bardzo trudno z uwagi na stan rzeczy, patrzeć w przód z optymizmem. Lecz obiektywnie rzecz biorąc, to się powinno zmieniać płynnie. Zresztą nie jest jeszcze tragicznie, skoro GTA V czy Destiny odnoszą sikcesy, a obok wychodzi Bloodborne. Po prostu trzeba się pogodzić, że wraz z popularnością gier przyszla do nas dwójka sąsiadów - kasuale i mentalna gimbaza growa. I spółdzielnia mieszkaniowa jaką jest branża musi dbać nie tylko już o nas ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

GTA V czy Destiny to gry dla casuali.

Opublikowano

i całkiem dobrze wpisują się w teorie pinga o grach jako "usłudze". bardzo trafna prognoza, ale mendrek musi się przypier.dolić chociaż sam gra w same gry z plusa tak jak grać będzie większość w niedalekiej przyszłości.

Opublikowano

GTA V czy Destiny to gry dla casuali.

Mam wrażenie, że Mendrkowi właśnie o to chodziło.

Opublikowano

Apropo gifow:

ANuaoQ.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To fakt, jest sie z czego pośmiać, na Xbox One nie ma z czego robic gifow :(

Opublikowano

ale graficzka kozak trzeba przyznac, ojjj bedzie za miesiac wylegarnia gifow z CW

:fsg::banderas:

chyba się zesram ze szczęścia jak odpalę, to na moim 55 calowym HX850. Jeszcze miesiąc, jeszcze miesiąc...

PS. Chciałem zauważyć, że są nowe fragmenty gameplayu, gdzie korytarz ma więcej niż 2m :)

Opublikowano

PS. Chciałem zauważyć, że są nowe fragmenty gameplayu, gdzie korytarz ma więcej niż 2m :)

wzdluz czy wszerz? (jak to sie pisze lol)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.