Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak serial w tv wychodzi co tydzien to tez guwno obesrane, tylko filmy pelnometrazowe?

Przypominam jedynie, ze te gry kosztuja na premiere 1/3 pudelkowej gry, a niedlugo pozniej mozna kupic je w promocjach jeszcze taniej.

w the order tez nie ma za wiele gameplayu, a Fanek leci rzucic 240zl na preorder i wtedy jest ok, nie klapeczki?

znalazłem po 220zł

ale teraz tak podszedłem z dystansem i zastanawiam sie czy nie poczekać choćby na pierwsze recenzje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze czezky dlugo nie wytrzymal bez cw.

Opublikowano

No super były te wybory moralne w pierwszem sezonie TWD, gdzie jakkolwiek byśmy się nie starali - jak twórcy ustalili że w tym momencie ma być dramatyczna sytuacja, to chooj da ci trzykrotne sprawdzenie wszystkich pozostałych opcji dialogowych

chodzi ofkors o tą cold bijacz Lilly która niezależnie co robiliśmy i tak zabijała jedną z pozytywnych postaci przy kamperze, oraz niezależnie co później odpowiadaliśmy, spieprzała naszym autem

czy wygląd outra. TWD bardzo mi się podobał, ale bronienie casualowatych puzli gier TT (naprawdę istnieją ich tylko dwa typy: nielogiczne i nieintuicyjne oraz psudo puzle?) zalatuje fanboystwem. Produkcje TT to świetne filmy interaktywne, które mogłoby by być także fajnymi przygodówkami. Nie zasługują jednak ani na hejt, ani na gloryfikowanie.

Nie masz pojecia o czym piszesz, wiec zgodnie z powiedzeniem - ustepuje.

Opublikowano

Czezki nakupił hurtem tych samograjów od TT i teraz herald ich za(pipi)istości. Idź przeczytaj jakiś dobry komiks,a nie wspierasz tego raka branży sprzedawanego częściowo co miesiąc nowy przerzut.

Jeszcze bym wybaczył gdyby te gry wychodziły np. 1 na rok,ale oni tego trzaskają tyle,że idzie się porzygać + wszystko jest na 1 kopyto.

Opublikowano

Chcialbym zeby czesciej wychodzily i wiecej ;<

A nakupilem juz 2, a niektore 3 raz :sorcerer: :ultrarak:

Opublikowano

Wybory w TWD xD.

w tej grze nawet to czy uje,biesz sobie rękę czy nie nic nie zmienia, wszystkie animacje i tak są tak przygotowane, by bohater korzystał tylko z jednej ręki

Ale grało się dobrze, Wolf among Us muszę sobie w ferie ogarnąć.

Opublikowano

też chce mieć ferie :(

Wolf Among us spoczko ale the walking dead season2 to ledwo co skończyłem chyba mam przesyt clementine :)

Opublikowano

Akurat Telltale wie co robi i ja sam bardzo lubię ich gierki - bądź co bądź to wciąż są gry.

Opublikowano

Interaktywne komiksy a nie gry.

Opublikowano

<facepalm>

Opublikowano

Tylko pierwszy sezon twd był spoko, drugi lipa.

Opublikowano

Interaktywne komiksy a nie gry.

Bez jaj. Pierwsze WD chłonąłem jak małe dziecko. To zayebista odskocznia od innych gier a TT serio znają się na tej robocie. A w kolejce jeszcze drugi sezon WD, Wolf Among Us i w końcu Gra o Tron.

Opublikowano

Mi gierki Telltale się przejadły, nudne to to się już zrobiło. :(

Pierwszy sezon TWD ogrywałem z uśmiechem, drugi wyrekinowałem za 9euro i w sumie go wymęczyłem do końca. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mario: od 65 lat nie zmienia sie nic, ctrc c ctrl v

uncharted: super przygodowka z elementami strzelania

walkind dead: interaktywny komiks

driveclub: najlepszy racer ever, super model jazdy

last of us: bardzo zroznicowana gra, wcale nie powtarzalna, urozmaicona elementami przygodowymi jak szukanie roznych przedmiotow; najlepsze multi na konsolach

shenmue: festiwal qte

guilty gear: mesjasz bijatyk, wszyscy posiadacze ps4 sie rajcuja, ale bedzie granie!

pro evo 15: ale dobre! W ogole bez bugow, wreszcie da sie grac! Powrot krola

bf: slabizna (milion stron w temacie o bf)

ps4: super giery!

xbox one: ine ma gier, roznica w grafice multiplatform jak miedzy psx a ps2

dobre gry: slabe gry

slabe gry: dobre gry

driveclub 1/3 edition za 250: super

season pass na gre od talltale za 60: RAK

rak: nie rak

nie rak: rak

Czy o czyms zapomnialem?

Piekny swiat stworzyliscie :)

Opublikowano

mario: od 65 lat nie zmienia sie nic, ctrc c ctrl v

uncharted: super przygodowka z elementami strzelania

walkind dead: interaktywny komiks

driveclub: najlepszy racer ever, super model jazdy

last of us: bardzo zroznicowana gra, wcale nie powtarzalna, urozmaicona elementami przygodowymi jak szukanie roznych przedmiotow

shenmue: festiwal qte

guilty gear: mesjasz bijatyk, wszyscy posiadacze ps4 sie rajcuja, ale bedzie granie!

pro evo 15: ale dobre! W ogole bez bugow, wreszcie da sie grac! Powrot krola

bf: slabizna (milion stron w temacie o bf)

ps4: super giery!

xbox one: ine ma gier, roznica w grafice multiplatform jak miedzy psx a ps2

dobre gry: slabe gry

slabe gry: dobre gry

rak: nie rak

nie rak: rak

Czy o czyms zapomnialem?

Piekny swiat stworzyliscie :)

:banderas:

Tyle prawdy o przebrzydłym klaperstwie w jednym poście. Pięknie napisane Czezky.

Nie zapominajmy jeszcze o jaranku rodem z PC Laba. Cała masa posiadaczy PS4 to po prostu pececiarze, dla których jest to pierwsza, ewentualnie druga po PS3 konsola, niby tacy konsolowi, ale jednak z farbowanego lisa starych przyzwyczajeń nie wyciągniesz. Dlatego w tematach o gierkach zamiast na gameplayu, skupiają się na sprawach technicznych, kto ma ile klatek, jaka jest GRAFA - żal patrzeć na takich "graczy" :kaz:

Ja powiem tak - zrobiłem sobie Digital Foundry tylko domowe, nie opłacane przez Sony. Odpaliłem jednocześnie na PS4 i XBone Diablo, AC4, Watch_Dogs, Child of Light. Różnic w GRAFIE nie widziałem, choć przełączałem się między źródłami obrazu jednym przyciskiem na pilocie telewizora. Po wszechobecnej panice, że XBone to guwno obsrane i gry w 900p wyglądają jak na Xbox 360 w porównaniu do mesjasza PS4, podchodziłem sceptycznie do tego sprzętu, w końcu kupiłem konsolkę i niestety klapki, wszystko wygląda jak należy. Jak by mi zależało na super grafie to przesiadłbym się na PC. Zwłaszcza że na byle lapku za ~4k jest lepsza GRAFA i płynność animacji niż na tym śmiesznym PS4 (testowane na kilku grach odpalonych jednocześnie), a co dopiero na komputerze STACJONARNYM.

Opublikowano

wow, ping z 4 gier odpalil 3, które chodza tak samo na wszystkich platformach i nie widzi roznic !

To teraz odpal Diablo, Child Of Light z lapka 4K na telewizorze i daj znac czy widzisz roznice  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

guilty gear kluczowy ex ps4, NA KOLANA XBOTY :banderas: : logujesz sie na psn a tam fifa15 i bf4 

xD

Opublikowano

Wybory w TWD xD.

w tej grze nawet to czy uje,biesz sobie rękę czy nie nic nie zmienia, wszystkie animacje i tak są tak przygotowane, by bohater korzystał tylko z jednej ręki

Ale grało się dobrze, Wolf among Us muszę sobie w ferie ogarnąć.

No te wybory tez kpina, mozesz na chybił trafił wybierać te dialogi albo nie wybierac w ogole, finał i tak bedzie taki sam. 999 to to nie jest.
Opublikowano

wow, ping z 4 gier odpalil 3, które chodza tak samo na wszystkich platformach i nie widzi roznic !

To teraz odpal Diablo z lapka na telewizorze i daj znac czy widzisz roznice ^^

w PES 2015, MGS V widać roznice w rozmazanym gownie ?

wow, dwie gry od KONAMI, ktore nawet w 4k wygladaja slabo.

Na pewno wina sprzetu.

Opublikowano

BF 4 tez płynniejszy i w wyższej rozdzialce. No i trochę wina sprzętu, skoro nawet exy nie chodza w Full HD.

guilty gear kluczowy ex ps4, NA KOLANA XBOTY :banderas: : logujesz sie na psn a tam fifa15 i bf4 

xD

jak nie było GG to jednym z kluczowych exow na Xbona był KI z 3 postaciami na krzyz. :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

A, bym zapomniał. BF4 też odpalałem na obu platformach. Różnicy brak. Dopiero PC zamiótł konsolki w moment :reggie:

Opublikowano

W ogole fajnie musialy wygladac rozmowy miedzy ms a chuyami przy okazji mgs: gz i pes15:

- what the fuck is this?

- disis gejmo mgso endo pro evolucjono sakeru

- yeah, I know you think we are suckers, why is it in 720p?

- bikoso xboxo wero hardu programingu, its lajko peceto, so wery wery weryo hardo for dzapaniso to anderstendo

- you find easier harder?

- jeso, wery maczo

Opublikowano

temat roznic w grafice był poruszany już tutaj milion razy, jedni nigdy nie widzieli roznic miedzy 30 a 60 klatekami, inni 720 a 1080 (później się okazywalo, ze graja na 24 monitorkach), jeszcze inni sa takimi terminatorami, ze widza roznice w skalowanym 900p do 1080 ^^ Obecnie nie ma to zadnego znaczenia, bo oficjalnie Xbox w naszym kraju nie istnieje i graczy do wszystkich multiplatform jest 100 razy mniej niz PS4. To dla mnie jest zdecydowanie większy problem niż rozdzielczość.

Edytowane przez easye

Opublikowano

w sensie, do bfa i fify.

Opublikowano

Do wszystkiego, co nastawione jest na multiplayer - od BFa po Destiny, od FIFY do PES'a - a to, ze Tobie się żadna z tych gier nie podoba w zadnym stopniu tego nie zmienia.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.