Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

CW wchodzi na nowy etap, jaranie się rzeczami nie związanymi z grami, boty wkroczyły w nowy etap ewolucji :kaz:

Opublikowano

czaje ale to forum o grach, konsolach, a nie o projektantach i montazach, czaisz?

Dlatego temat tych okularów poruszam tylko w CW i więcej nie będę, bo nie widzę ich wykorzystania w czymś więcej, niż tylko takim Minecraft'cie, za to widzę gigantyczny potencjał w innych rzeczach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

akebwx.gif

co ja widze xD broń sama strzelająca headshoty, Janusz over 999 (to jest ten słynny headshot w kolano? celuje w kolano, ale trafiam w głowe?)

poza tym animacja przeciwnika "wychylającego się zza osłony na drugim planie xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jak juz CW przemieniło się w nowinki technologiczne, to co myślicie o takim kształcie kibla? Przyjmie się?

z6872394Q.jpg

Kształty dość odważne.

Dyskutujmy.

co ja widze xD broń sama strzelająca headshoty, Janusz over 999 (to jest ten słynny headshot w kolano? celuje w głowę, ale trafiam w głowe?)

Jeżeli chodzi o januszostwo, to xboxa będzie trudno przebić. Cofanie czasu i jazda po linii w burakach, strzelanie do botów w tytanfail lub niemożliwość przegrania walki w killerNIKOGOinstic. xbon, smartfon dla januszy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

akebwx.gif

co ja widze xD broń sama strzelająca headshoty, Janusz over 999 (to jest ten słynny headshot w kolano? celuje w głowę, ale trafiam w głowe?)

Jak piesek preriowy :P Albo kartonowa plansza na strzelnicy ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I tak nie będzie się dało go zastrzelić, bo skrypt zakłada tylko headshota typowi z frontu.

Opublikowano

podsumujmy

J1xlpAM.gif

PlushGiftedHoopoe.gif

akebwx.gif

PessimisticPoliteCrocodile.gif

MeagerSadBassethound.gif

a co na Xboxie?

JiYNPKY.png

Opublikowano

obstawiam ze zanim sie do niego dojdzie wlaczy sie cutscena i kolesia rozwali sie przez qte

tym czasem nie zbaczajmy z tematu, jaki projekt pietra domu polecacie?

1.jpg

Opublikowano

2015 - boty odkrywają augmented reality - Sony stosuje to w grach od 2009. Nawet mi was nie żal. xD

Opublikowano

25rp101.jpg

Nie wiem tylko czy standard czy limitka  :banderas:

Opublikowano

wyciekly tajne projekty od sony, premiera 2020

Opublikowano

Nie dziwie sie ze nie widzicie roznicy pomidzy hologramami a rozszezona rzeczywistoscia ale co sie dziwiac, dla was nawet Infamous i SO to ten sam poziom gry xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

akebwx.gif

co ja widze xD broń sama strzelająca headshoty, Janusz over 999 (to jest ten słynny headshot w kolano? celuje w kolano, ale trafiam w głowe?)

prawilnie przypominam pistolet z titanfall ktory sam lockuje sie na przeciwniku i nie trzeba nawet celowac.

Opublikowano

akebwx.gif

sonybociarnia zaorana, gra dla niepełnosprawnych, wal w nogi a głowa znika w dodatku miało to wyglądać a zalatuje resistance1 z ps3   ^_^

Opublikowano

Nie dziwie sie ze nie widzicie roznicy pomidzy hologramami a rozszezona rzeczywistoscia ale co sie dziwiac, dla was nawet Infamous i SO to ten sam poziom gry xDDD

Jakimi hologramami? Wg ciebie te okularki wyświetlają hologram? :rofl2:

Opublikowano

Cross-play PC i X1 to powaga ? Jak to będzie wyglądać w takich FPS gdzie myszka zniszczy pada ?

Opublikowano

z tego taki hologram jak z xone next gen 

Opublikowano

akebwx.gif

25rp101.jpg

Nie wiem tylko czy standard czy limitka  :banderas:

xDDDD

Szanuję taki trolling.  :hi:

Opublikowano

After watching the MS press conference today i really regreat buying a Xbox One. With most former Xbox exclusives now going to windows 10 aswell I will have little to no use of the console. I have a powerful computer connected to my main TV. Did MS just kill the Xbox one for a lot of gamers? PC games are so much cheaper anyway so if I had the option I would allways go PC. Anyone else feeling like this?

http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=976712

bomby prawdy

Opublikowano

akebwx.gif

sonybociarnia zaorana, gra dla niepełnosprawnych, wal w nogi a głowa znika w dodatku miało to wyglądać a zalatuje resistance1 z ps3   ^_^

Najlepsze jest to, że grafa wygląda jak skalowane do pasów Gears of War.

Opublikowano

Podsumujmy:

PS4 - Gra wygladajaca mega kozacko, prawie jak film, która świadczy usługi dla Januszy i niepełnosprawnych poprzez automatyczne headshoty i poczucie Boskim. Prawdopodobnie bedzie mozliwe przejsce gry jedna reka

akebwx.gif

Xbox One - Super strzelanka, bardzo dojrzały setting, roboty, przyszłość, karabiny i pistolety które same sie lockuja i wystarczy nacisnac guziczek zeby zarobic fajnego killing streaka i poczuc sie jak Bóg FPSów, prawdziwy KOWAL, który ora przeciwników jak ziemniaki na polu. Janusze w siódmym niebie.

0kyPz4A.gif

Wii U - Kolorowa gierka dla dzieci, skaczesz małpą, zbierasz banany. Poziom trudnosci na tyle hardcorowy ze co drugi Janusz płacze i rzuca padem, większość nie jest nawet w stanie skonczyc gry bo nie jest dla niepełnosprawnych.

tumblr_n06n7o7KWx1r01oj1o1_500.gif

Zaiste, ciekawy kierunek obiera nasza branża.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jaki demedz kontrol xD hahahahahah

Opublikowano

akebwx.gif

wyglada jakby się wyrwał z whack a mole 

tumblr_n9w1tbZkzp1sfeix4o1_500.gif

2015 - boty odkrywają augmented reality - Sony stosuje to w grach od 2009. Nawet mi was nie żal. xD

masz wonderbooka w domu czy invizmals naku.rwiasz. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.