Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj karma jest wyjątkowo brutalną dziwką dla Klapusiów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale przecież boty to gimbusy, jeżeli nie wiekowo, to mentalnie i intelektualnie.

Opublikowano

Jak już wszystkie argumenty się kończą to się schodzi na nazwisko, wiek, IQ i rodzinę.

Gimnazjum style:)

Opublikowano

Jak będzie teraz beka z blacharzy bo im gierkę opóźnią to bociarnia będzie ich bronić ?

Opublikowano

Jezu, jak można wyjsć z pokoju gdy rodzina przyjeżdża? Ja tak robiłem w szkole podstawowej jak dobrze pamiętam. Przecież to jest tak gimbusarskie ze aż mi łeb ro.pierdala jak o tym mysle.

w irlandii polaków odwiedzaja chyba tylko kuratorzy i skarbówka

to był przykład ekspercie, koleżanki żony skaczące do dance central nie mieszczą się wam w pale

Opublikowano

"kolezanki" przecza idei playstation :fsg: 

Opublikowano

Podsumujmy co co zrozumial czlowiek rozumny z konfy MS:

- hololens to olbrzymi krok, ktory moze zmienic nasz swiat

To już chyba oficjalne. Czezky stracił kontakt z rzeczywistością.

Opublikowano

Jezu, jak można wyjsć z pokoju gdy rodzina przyjeżdża? Ja tak robiłem w szkole podstawowej jak dobrze pamiętam. Przecież to jest tak gimbusarskie ze aż mi łeb ro.pierdala jak o tym mysle.

w irlandii polaków odwiedzaja chyba tylko kuratorzy i skarbówka

to był przykład ekspercie, koleżanki żony skaczące do dance central nie mieszczą się wam w pale

Dlatego większość wyjeżdża bo tu ich nie szuka skarbówka i kurator.

Nie no spoko, gdy do mojej zony przychodzą koleżanki to ja idę na piwo z kolegami, rozumiem ze ta zonę wstawiłeś by poczuć sie doroslej a prawda jest taka ze ci piwa jeszcze nikt nie sprzeda :reggie:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wg informacji na jego profilu od 10 lat już mu sprzedają piwo.

Opublikowano

Czezky chce się poczuć jak szlachta, że niby dostaje coś rewolucyjnego. Dajcie się chłopakowi najeść marzeniami ;)

Opublikowano

Wg informacji na jego profilu od 10 lat już mu sprzedają piwo.

I dziwić sie ze ty VR sie jarasz skoro wierzysz we wszystko co jest napisane w internecie.

Boty musza ogarnąć ze tak wyglądająca technologia nie bedzie dostępna dla Janusza przez kolejne 20 lat*

* - w Polsce 40lat

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Figaro i Mendrka nie jara przyszlosc bo za 10 lat i tak jeden bedzie fapowal wiilotem do czarnobialego kineskopowca, a drugi wciaz czekal az Sony ogarnie jeden rdzen i siedem symulowanych xDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Napisałem że 'według informacji' co miało oznaczać, że nie biorę wszystkiego napisanego w internecie na poważnie, jako coś prawdziwego. Ale jeżeli chodzi o interpretację naszego języka i tworzenie w nim zdań wiemy, że orłem nie jesteś expercie. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Podsumujmy co co zrozumial czlowiek rozumny z konfy MS:

- hololens to olbrzymi krok, ktory moze zmienic nasz swiat

To już chyba oficjalne. Czezky stracił kontakt z rzeczywistością.

Tak jak klapy, którzy mówią o dominacji jak za czasów ps2 :kaz: i do tego jarają się kolejną grą która jest samograjem, przesiew prawdziwych graczy będzie po premierze bloodborne, kto kupi the order a potem zrezygnuje z BB już nigdy nie odzyska szacunku. Ręki im nie podam, tfu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale przecież to wiadomo że order będzie ładny, klimatyczny, ale zapewne krótki, więc jaranka nie ma. Ja bym sam chętnie zagral, ale nie rzucam się na to jakoś i na premierę nie biorę.

Opublikowano

No tak, NASA jest podekscytowana, klapy z forum psx e sa sceptyczne :reggie:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Za kilkanascie lat Kermit i Czezky robimy videokonfe z Marsa za pomoca HoloLens. W tym samym czasie smutny Mendrek przemierza szare ulice szlochajac za swoimi znajomymi z PS Home, a Figaro ze zlosci tupie rozowymi bamboszami bo znowu spalilo tecze na Placu Zbawiciela.

Jak dobrze byc Xbotem

#TylkoXbox

Opublikowano

Hehe, wyobrazam sobie jak bracia Wright budowali samolot.

Wtedy prapradziady mendrka, figara i innych klapow mowily - "ROBIO MASZYNE DO LATANIA, DEBILE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Jaki final ma ta historia, chyba kazdy wie.

Opublikowano

Hehe, wyobrazam sobie jak bracia Wright budowali samolot.

Wtedy prapradziady mendrka, figara i innych klapow mowily - "ROBIO MASZYNE DO LATANIA, DEBILE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Jaki final ma ta historia, chyba kazdy wie.

XDDDDDDDD RYCZE

Opublikowano

Beka jest z tego, że wam zapowiedzieli zbudowanie drewnianego samolotu 50 lat po braciach Wright, kiedy konkurencja już lata na księżyc xD Wasze 'hologramy' mam na darmowej apce w telefonie:

2iqeFbX.jpg

A ms dopiero w fazie prototypu xD

Opublikowano

"- Wilbur, olej Kulaworekiego, nigdy nawet nie ruch.al, jest psychofanem furmanek od tego japonczyka Sonniego z Klap St., mowi ze nigdy nic lepszego do transportu czlowiek nie wymyslil i nie wymysli. Nachodzi go w jego zakladzie i pyta czy sprzataczka jest jego dziewczyna.

- Racja Orville, niedlugo zamkniemy im dupy, a Kulaworeki niech sie brandzluje do furmanek, wioskowy matol"

Opublikowano

To samo bracia Lumiere beka z typów zrobili ruszające się obrazki może za 400 lat będzie to dostępna technologia xD

Opublikowano

Mimo wszystko nadal nie czaje jaranka - ani okularkami od PS, ani Holo MS. 

Fajnie, ze upgrade do 10 za free, ciesza wspolne aplikacje dla konsoli i urzadzen, co do calej reszty to dont give a shit.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.