Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

„Fable Legends to tylko pierwsza z naszych głównych marek od Microsoft Studios, które trafią na Windows 10. Mamy więcej informacji do dzielenia się z Wami w nadchodzących miesiącach.”

http://www.ppe.pl/news-33473-kolejne_tytuly_z_xboksa_one_trafia_na_komputery_osobiste_.html

M$ poddał się w walce z Sony, R.I.P Xbox One. Szkoda no ale tego szrota nikt nie kupuje to w sumie rozsądna decyzja.

No tak, a później większość z tych co niby może te gierki ograć na PC wchodzi na PC LAB i pyta się czy ta gierka im na LOW odpali :)

Jak zwierzęta.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak zwierzęta.

Mi Ryse na c2d i 4 letnim Radeonie śmiga aż miło. 

Opublikowano

Jak zwierzęta.

Mi Ryse na c2d i 4 letnim Radeonie śmiga aż miło.

XDDDDDDDDDD

Opublikowano

jak tam, żaden klap się nie pruł że Evolve działa w 900p na xbonie a na PS4 w 1080p?

No tak, bo bez dzisiejszej analizy DF byście tego nie wiedzieli :kaz:

O (pipi) przed premierą gry, nie mając możliwości zobaczenia jej na ekranie, dostając od producenta tylko screeny z PS4, nie zauważyliśmy że na Xone ma niższą rozdzielczość? Jak to możliwe, pomyślmy :reggie:

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

Opublikowano

Udało mi się sprzedać łoniaka w rozsądnej cenie (1500zł) jak wszystko pójdzie po mojej myśli to sobotę witam jedyną słuszną konsolę. 

Opublikowano

WiiU?

Opublikowano

Shield? 

Opublikowano

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

I jak grając w betę na PS4 mam się domyślić że na Xboxie jest niższa rozdzielczość? Po to są serwisy jak DF które pokażą gdzie gra działa najlepiej, a gdzie najgorzej. Chyba że ty kupujesz wszystkie konsole i na każdą tą samą grę i obiektywnie porównujesz xD

Opublikowano

Żeby na tym szrocie przynajmniej dało się screeny robić, to byłaby szansa porównać, a tak? Może w 2016...

Opublikowano

Bluber jesli chce serie uncharted wrzucac do kacika filmowego to rozumiem ze obok tematow o serii gyrosow czy szczegolnie trzeciej czesci max payne3. Kumam miec beke z watpliwej ilosci gry w grze w heavy rain czy tych tworach kopiuj-wklej od telltale ale seria uncharted ma przeciez tyle samo cutscenek co kazda inna pozycja w tym gatunku

tutaj masz racje, na 10-11 h gameplayu w Uncharted 2 było 130 minut z tym, że tylko takich prerenderowanych nie licząć wstawek z przejsciem do gameplayu. I fakt po 15 minutowej prezentacji U4 widać, że grania będzie więcej szkoda tylko, że wątpliwej jakości pif paf i automatycznych skoków :obama:

Skad ty bierzesz cyferki to ja nawet nie. Cut scenki zajmują 90 min.

Momenty w których tracimy kontrolę, albo jest ona ograniczona to może +1h wmontowana w 8-10h czystego gameplayu. Jak to wygląda w MP3? 

Automatyczne skoki XDDD Grając na janusza czytaj skaczę - nie myślę o timingu i precyzji, zaliczyłem blisko 50 failów, no ale musiałem chyba przypadkiem wyłączyć defaultowe auto jumpy :rolleyes: (każdy kto ma dostęp do gry może to spr. samemu).

Co do wątpliwej jakości pif paf nie mogę się nie zgodzić; tylko idiota idiota stwierdziłby że M4, shotguny, snajperka i magnum DE 50 brzmią jak kapiszony. :hi:

Opublikowano

Wiesz o co chodzi z skokami juz nie pal glupa

Opublikowano

Ej, na auto-jump w Zeldach nikt nigdy zbytnio nie narzekał...  :oh_you:

Napisać cokolwiek źle na temat serii Uncharted i klapki rozpisują usprawiedliwiające elaboraty, mówiące jak jest na prawdę ściany tekstu, poparte filmikami na YT i odesłaniem do konsoli celem potwierdzenia swoich stwierdzeń...

Czyli CW wróciło do normy po promocji na okulary w Lidlu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wiesz o co chodzi z skokami juz nie pal glupa

grając za pierwszym razem niezamierzonych failów zaliczyłem dobre kilkanaście (np. poziom w pociągu, gdzie wykonywałem skok akurat w momencie gdy wagon wchodził w zakręt, albo nie wdrapałem się w porę na dach zderzając ze znakami przy torach. faktycznie takich i trudniejszych momentów mogło być więcej, ale to nie poziom autu jumpów Batmanów Rocksteady.

btw brak ustosunkowania się do video z prezentacją broni którym daleko do kapiszonów (M4, Spas12, Moss, Gatling Gun) to też palenie głupa. :sorcerer:

Edit:

Czyli CW wróciło do normy po promocji na okulary w Lidlu.

Po tym cyber pjerdoleniu o Matrix 360 przez ostatnie n-aście stron, to jak powiew morskiej bryzy o poranku.  :usmiech:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Odnosnie Uncharted 4 najlepsze jest to, iz najpowazniejszym argumentem za kupnem jest...... TLoU

Nikogo oprocz podekscytowanego Fanla nie interesuje ( nudny zreszta) nowy setting, fabula i postaci. Na cala gre patrzy sie przez pryzmat ostatniego dziela ND i tego jak wiele zapożyczy.

Powiedzcie szczerze klapki U4 to nie jest ten wyczekiwany wielki ex

Opublikowano

btw brak ustosunkowania się do video z prezentacją broni którym daleko do kapiszonów (M4, Spas12, Moss, Gatling Gun) to też palenie głupa. :sorcerer:

Jestem na świeżo po przejściu H2A. Poza Tym Jedynym Mesjaszem od teraz każdy odgłos broni w każdej grze brzmi jak kapiszon, Uncharted nie jest wyjątkiem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

U4 taki downgrade:

Opublikowano

Nobody chodzi mi elementy wspinaczki ktore wymagaja wychylania galki i naciskanie x bez zadnego pomyslunku ot zeby bylo latwo i przyjemnie. Ale dosc juz o U, nie przekonasz mnie nigdy do tej overhyped serii.

Opublikowano

Nawet nie próbuję. Jeśli już jednak starasz się używasz sensownych argumentów w CW, wiarygodniej było by mówić jak jest, a nie wrzucać wszystko do jednego wora (dobrze brzmiące bronie ze słabo = same kapiszony. "automatyczna wspinaczka wraz z normalnymi jumpami = automatyczne skoki w których nie da się zginąć).  

Opublikowano

QB, to taki sam korytarzyk jak Order, U4 to gra ze znacznie bardziej otartym światem i kilkoma różnymi ścieżkami

xDDDDD

Powiedz mi, co w tym śmiesznego? Słucham.

Opublikowano

Ja pindole, #xboxkrul xD Odkąd włożyłem do napędu płytę z kolekcją Szefa Kuchni, to nie instaluje mi gry z płyty, tylko pobrało już ponad 55GB danych, a postęp instalacji wynosi 75%. WTF?! XOne nie instaluje gier z płyty tylko pobiera je z sieci? Kuriozalna sytuacja.

that speed!

Opublikowano

ale im dowaliles do pieca Fanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Serio ? Porównujesz (twierdzisz ze to korytarz ) Quantum Fucking Break do The QTE 1886 i w sumie tutaj mógłbym skończyć, ale na dokładkę rzucasz ze U4 ma kilka rożnych ścieżek bo zwisając na skale mozesz przekręcić gałkę w lewo lub w prawo ? Czy zamiast strzału z kapiszona mozesz uderzyć typa ? xD

Opublikowano

na chwile dałem Ci odsapnąć Ficuś, ale rano sie zmieniamy z powrotem !!!!!

Opublikowano

na chwile dałem Ci odsapnąć Ficuś, ale rano sie zmieniamy z powrotem !!!!!

No juz juz Fanek, nie unos sie tak.

Owl-being-pet.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.