Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Kubson

Porównywanie szerokości korytarza z dotąd ujawnionych materiałów n.t. QB z The Order, to może i faktycznie "xDDDD" Ale co do informacji n.t. rozgrywki U4, to sam tez mógłbyś się doedukować, zamiast sypać kolejnymi śmieszkami. :reggie:
Najnowsze info od ND w Egde:
Gra będzie mniej liniowa i pozwoli graczom na podejmowanie istotnych decyzji.
Gdy Drake ucieknie przeciwnikom, to oni nie wrócą do swojego standardowego patrolowania, a będą go wciąż szukać.
Przeciwnicy również posiadają gadżet, który pozwala się im wspinać i tym samym gonić bohatera.
Pracę nad starciami ułatwił The Last of Us – przejście z ukrywania się do walki jest bardzo płynne.

Już wcześniej były podawane informacje o możliwośći wybory stylu rozgrywki, oraz większe niż w poprzednikach poziomy z nieliniową drogą do celu. Zobaczymy co z tego finalnie będzie. Jak dotąd z ujawnionych materiałów swoboda w grze Remedy wygląda marnie w por. z demem U4.

Mam tylko nadzieję że to już faktycznie ostatnia część, :obama: a podane zmiany wejdą w życie i przyjmą się w ich pozostałych produkcjach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

I jak grając w betę na PS4 mam się domyślić że na Xboxie jest niższa rozdzielczość? Po to są serwisy jak DF które pokażą gdzie gra działa najlepiej, a gdzie najgorzej. Chyba że ty kupujesz wszystkie konsole i na każdą tą samą grę i obiektywnie porównujesz xD

Muzzy kupił PS4 na premierę, zaliczył parę tytułów i sprzedał gdzieś po miesiącu, zapewniając sobie prawo do obiektywnej krytyki tego sprzętu na cały okres trwania obecnej generacji.

Nobody chodzi mi elementy wspinaczki ktore wymagaja wychylania galki i naciskanie x bez zadnego pomyslunku ot zeby bylo latwo i przyjemnie. Ale dosc juz o U, nie przekonasz mnie nigdy do tej overhyped serii.

Tyle lat "beki" ze skoków w U, no ale co w poprzedniej generacji zaprezentowało lepszy poziom w tej dziedzinie ?

Opublikowano

duże zainteresowanie tym tematem, a do tego mam trochę wojenkowe pytanie

czy ktoś z forum co mieszka w PL, miał do czynienia z CoDami na oba nextgeny?

widać spore różnice? jak z lagami jest w obu wersjach?

Opublikowano

Lagi akurat bez roznicy, tu i tu guwno, niezaleznie od uslugi, wszystko w przypadku coda rozbija sie o to jaki rumun tym razem dostanie hosta, czy ma internet normalny czy moze dostaje go poczta jak Ficus i reszta Chorzowa :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lagi akurat bez roznicy, tu i tu guwno, niezaleznie od uslugi, wszystko w przypadku coda rozbija sie o to jaki rumun tym razem dostanie hosta, czy ma internet normalny czy moze dostaje go poczta jak Ficus i reszta Chorzowa :kaz:

chyba że trafi na MaZZeo to wcale nie pogra.

Opublikowano

Exact? To Ty? Troche niewyrazna mine masz, moze wez rutinoscorbin? :Coolface:

Opublikowano

Jak będziesz miał dziecko to też będziesz miał takie niewyraźne oczka  :kaz:

Opublikowano

duże zainteresowanie tym tematem, a do tego mam trochę wojenkowe pytanie

czy ktoś z forum co mieszka w PL, miał do czynienia z CoDami na oba nextgeny?

widać spore różnice? jak z lagami jest w obu wersjach?

Ja miałem z Ghosts. Co do lagów - jak chcesz sensownie grać online to PS4 sobie odpuść. Graficznie jest tak samo.

Opublikowano

Będzie + za pojazd po Chorzowie ;-)

Opublikowano

Fanek bierz go!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

I jak grając w betę na PS4 mam się domyślić że na Xboxie jest niższa rozdzielczość? Po to są serwisy jak DF które pokażą gdzie gra działa najlepiej, a gdzie najgorzej. Chyba że ty kupujesz wszystkie konsole i na każdą tą samą grę i obiektywnie porównujesz xD

Muzzy kupił PS4 na premierę, zaliczył parę tytułów i sprzedał gdzieś po miesiącu, zapewniając sobie prawo do obiektywnej krytyki tego sprzętu na cały okres trwania obecnej generacji.

Nobody chodzi mi elementy wspinaczki ktore wymagaja wychylania galki i naciskanie x bez zadnego pomyslunku ot zeby bylo latwo i przyjemnie. Ale dosc juz o U, nie przekonasz mnie nigdy do tej overhyped serii.

Tyle lat "beki" ze skoków w U, no ale co w poprzedniej generacji zaprezentowało lepszy poziom w tej dziedzinie ?

mam strzelić z ucha za przekręcanie nicka? :[

Opublikowano

Jak będziesz miał dziecko to też będziesz miał takie niewyraźne oczka :kaz:
Dziecko? Daj spokój, bo jak wtedy grać w Halo 5? To gorsze niż zjazd rodzinny!

Dobry bot jest takim prawdziwym i HC graczem, że nigdy nie będzie miał rodziny i dzieci. Dzieci, rodzina? mehhh, taki stan tylko dla Januszy !

Edytowane przez balon

Opublikowano

haha Bansai ta sowa, rozwaliłeś mnie z rana :D

Opublikowano

Pierwszy gif z The Order wygrywa dziś 3 zł i stare skarpety Mendrka.

Za headshot mierzony poniżej pasa +2 zł gratis.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

za fote z drivecluba tez jakies nagrody sa przewidziane?

Opublikowano

Deszcz... za oknem.

Do odbioru za dwa miesiące.:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

10938810_10152669269502602_2001291883_o.

Opublikowano

jakby to byla prawda to klapy by sie osraly xD

1080/60 :D

Opublikowano

ta xD

Opublikowano

OK, zejdzmy na ziemie.

Wchodze do dzialu VITA, klapy porownuja vite do dreamcasta, wychodze.

:pawel:

Opublikowano

:banderas:  

:klapek: Nie psuj nam marzeń co?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

czas ps4 wystawic na pchlim jak widze i kupic xone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.