Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Kubson

Porównywanie szerokości korytarza z dotąd ujawnionych materiałów n.t. QB z The Order, to może i faktycznie "xDDDD" Ale co do informacji n.t. rozgrywki U4, to sam tez mógłbyś się doedukować, zamiast sypać kolejnymi śmieszkami. :reggie:
Najnowsze info od ND w Egde:
Gra będzie mniej liniowa i pozwoli graczom na podejmowanie istotnych decyzji.
Gdy Drake ucieknie przeciwnikom, to oni nie wrócą do swojego standardowego patrolowania, a będą go wciąż szukać.
Przeciwnicy również posiadają gadżet, który pozwala się im wspinać i tym samym gonić bohatera.
Pracę nad starciami ułatwił The Last of Us – przejście z ukrywania się do walki jest bardzo płynne.

Już wcześniej były podawane informacje o możliwośći wybory stylu rozgrywki, oraz większe niż w poprzednikach poziomy z nieliniową drogą do celu. Zobaczymy co z tego finalnie będzie. Jak dotąd z ujawnionych materiałów swoboda w grze Remedy wygląda marnie w por. z demem U4.

Mam tylko nadzieję że to już faktycznie ostatnia część, :obama: a podane zmiany wejdą w życie i przyjmą się w ich pozostałych produkcjach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

I jak grając w betę na PS4 mam się domyślić że na Xboxie jest niższa rozdzielczość? Po to są serwisy jak DF które pokażą gdzie gra działa najlepiej, a gdzie najgorzej. Chyba że ty kupujesz wszystkie konsole i na każdą tą samą grę i obiektywnie porównujesz xD

Muzzy kupił PS4 na premierę, zaliczył parę tytułów i sprzedał gdzieś po miesiącu, zapewniając sobie prawo do obiektywnej krytyki tego sprzętu na cały okres trwania obecnej generacji.

Nobody chodzi mi elementy wspinaczki ktore wymagaja wychylania galki i naciskanie x bez zadnego pomyslunku ot zeby bylo latwo i przyjemnie. Ale dosc juz o U, nie przekonasz mnie nigdy do tej overhyped serii.

Tyle lat "beki" ze skoków w U, no ale co w poprzedniej generacji zaprezentowało lepszy poziom w tej dziedzinie ?

Opublikowano

duże zainteresowanie tym tematem, a do tego mam trochę wojenkowe pytanie

czy ktoś z forum co mieszka w PL, miał do czynienia z CoDami na oba nextgeny?

widać spore różnice? jak z lagami jest w obu wersjach?

Opublikowano

Lagi akurat bez roznicy, tu i tu guwno, niezaleznie od uslugi, wszystko w przypadku coda rozbija sie o to jaki rumun tym razem dostanie hosta, czy ma internet normalny czy moze dostaje go poczta jak Ficus i reszta Chorzowa :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lagi akurat bez roznicy, tu i tu guwno, niezaleznie od uslugi, wszystko w przypadku coda rozbija sie o to jaki rumun tym razem dostanie hosta, czy ma internet normalny czy moze dostaje go poczta jak Ficus i reszta Chorzowa :kaz:

chyba że trafi na MaZZeo to wcale nie pogra.

Opublikowano

Exact? To Ty? Troche niewyrazna mine masz, moze wez rutinoscorbin? :Coolface:

Opublikowano

Jak będziesz miał dziecko to też będziesz miał takie niewyraźne oczka  :kaz:

Opublikowano

duże zainteresowanie tym tematem, a do tego mam trochę wojenkowe pytanie

czy ktoś z forum co mieszka w PL, miał do czynienia z CoDami na oba nextgeny?

widać spore różnice? jak z lagami jest w obu wersjach?

Ja miałem z Ghosts. Co do lagów - jak chcesz sensownie grać online to PS4 sobie odpuść. Graficznie jest tak samo.

Opublikowano

Będzie + za pojazd po Chorzowie ;-)

Opublikowano

Fanek bierz go!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Znowu się ośmieszasz. Przez ostatnie parę dni była beta na PS4 i XONE.

I jak grając w betę na PS4 mam się domyślić że na Xboxie jest niższa rozdzielczość? Po to są serwisy jak DF które pokażą gdzie gra działa najlepiej, a gdzie najgorzej. Chyba że ty kupujesz wszystkie konsole i na każdą tą samą grę i obiektywnie porównujesz xD

Muzzy kupił PS4 na premierę, zaliczył parę tytułów i sprzedał gdzieś po miesiącu, zapewniając sobie prawo do obiektywnej krytyki tego sprzętu na cały okres trwania obecnej generacji.

Nobody chodzi mi elementy wspinaczki ktore wymagaja wychylania galki i naciskanie x bez zadnego pomyslunku ot zeby bylo latwo i przyjemnie. Ale dosc juz o U, nie przekonasz mnie nigdy do tej overhyped serii.

Tyle lat "beki" ze skoków w U, no ale co w poprzedniej generacji zaprezentowało lepszy poziom w tej dziedzinie ?

mam strzelić z ucha za przekręcanie nicka? :[

Opublikowano

Jak będziesz miał dziecko to też będziesz miał takie niewyraźne oczka :kaz:
Dziecko? Daj spokój, bo jak wtedy grać w Halo 5? To gorsze niż zjazd rodzinny!

Dobry bot jest takim prawdziwym i HC graczem, że nigdy nie będzie miał rodziny i dzieci. Dzieci, rodzina? mehhh, taki stan tylko dla Januszy !

Edytowane przez balon

Opublikowano

haha Bansai ta sowa, rozwaliłeś mnie z rana :D

Opublikowano

Pierwszy gif z The Order wygrywa dziś 3 zł i stare skarpety Mendrka.

Za headshot mierzony poniżej pasa +2 zł gratis.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

za fote z drivecluba tez jakies nagrody sa przewidziane?

Opublikowano

Deszcz... za oknem.

Do odbioru za dwa miesiące.:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

10938810_10152669269502602_2001291883_o.

Opublikowano

jakby to byla prawda to klapy by sie osraly xD

1080/60 :D

Opublikowano

ta xD

Opublikowano

OK, zejdzmy na ziemie.

Wchodze do dzialu VITA, klapy porownuja vite do dreamcasta, wychodze.

:pawel:

Opublikowano

:banderas:  

:klapek: Nie psuj nam marzeń co?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

czas ps4 wystawic na pchlim jak widze i kupic xone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.