Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, ćwierćinteligenci, ustalmy kilka faktów. PS4 miałem, grałem na nim i sprzedałem. Teraz w ogóle nie gram na konsolach stacjonarnych, a dlaczego na pewno nie będę się tłumaczył jakimś zajadłym łebkom z forum internetowego, bo - niespodzianka - nic wam do tego.

:obama:

SPRAWA JEST POWAŻNA

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

status Kasiasa dobry troll. Niestety jakiś kut@si@rz go usunął

Nie ja go usunąłem.

w ogóle nie gram na konsolach stacjonarnych

Ziomek, że grzecznie zapytam: to co ty tutaj robisz? Bo PC dla biedaków, a handheldy Nintendo dla dzieciaków.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Dobra, ćwierćinteligenci, ustalmy kilka faktów. PS4 miałem, grałem na nim i sprzedałem. Teraz w ogóle nie gram na konsolach stacjonarnych, a dlaczego na pewno nie będę się tłumaczył jakimś zajadłym łebkom z forum internetowego, bo - niespodzianka - nic wam do tego.

watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Psycha tak słaba.

Kolejna ofiara CW w tej edycji.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

@Bluber

Ok, przygotuj sie, za chwile co8EmQG.png stanie sie ikonka :D

Opublikowano

:dynia:

YEAH :D

Opublikowano

Ma sie tego skilla w gimpie c'nie :dynia:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PS4 miałem, grałem na nim i sprzedałem

w co tam grałeś na Nim?

Opublikowano

Pewnie w Knacka tylko bo jakby w rzeczywistości DC w deszczu zobaczył to kładłby się z PS4 spać.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Swieza krew :D

qmE9od4.pngQSjS7g5.pnggrsCxgN.pngLWM5ei3.png

What next!? :>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=m7_E9D3AhRo

w sumie do 90% bieda exów $ony można to wklejać już nie wspominając o gameplayach   ^_^

Ech boty wybrali (pipi) rozmazane które nie oferuje ani grafiki (PS4) ani gameplay'u (WiiU) i teraz żyją w (pipi)anym zakłamaniu :/

Opublikowano

uK1gy.pngPDT_bud.gifwiatrak.gif

Opublikowano

:wio: za(pipi)ista.

A odnośnie tematu, to w końcu kupuje PS4 i pierwszy raz obawiam się o jakość wykonania przed zakupem :/ Jak nie głośna praca to rozpadające się pady, masakra jednym słowem. Poprzednie generacje Sony brało się w ciemno i nie było problemów (PSX, PS2 i PS3 działają od zakupu czy to konsole czy pady).

Opublikowano

:obama:

Dobra, możesz wyjść.

Opublikowano

No tylko modele aut a paradisie wyglądają jak z czasów ps2 :reggie:

Kochany, ale głupot to Ty nie bzdurz ;o

Burnout Revenge

BORx360SCREENww02-06xopsx-image38_bmp_jp

Burnaout Paradis

Burnout-Paradise-PS3.jpg

Forza Horizon 

forza-horizon-screenshots.jpg

NFS HP

Porsche_GT3RS.JPG?cb=1313688824

coś za coś :reggie:

Opublikowano

uK1gy.pngPDT_bud.gifwiatrak.gif

Dostales 2 z 3 :P

:wio::dafuq:

Opublikowano

top3 godzin spędzonych w multi:

GTA V

RDR

Burnout Paradise

jak sobie przypomnę te challenge i radosne takedowny dla zabawy to aż mi sierść staje

Opublikowano

:wio: za(pipi)ista.

do tematu jak znalazł. :cool::lapka:   

Dostales 2 z 3  :P

:wio:  :dafuq:

:dafuq:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

PS4 miałem, grałem na nim i sprzedałem

w co tam grałeś na Nim?

:dynia:  to już wyższy level fanbojstwa, konsole sprowadazać do poziomu przyjaciela, ale żeby go sprzedać? Nie masz serca :frog:

:wio: za(pipi)ista.

A odnośnie tematu, to w końcu kupuje PS4 i pierwszy raz obawiam się o jakość wykonania przed zakupem :/ Jak nie głośna praca to rozpadające się pady, masakra jednym słowem. Poprzednie generacje Sony brało się w ciemno i nie było problemów (PSX, PS2 i PS3 działają od zakupu czy to konsole czy pady).

Nakładki aby nie kusić losu

Opublikowano

Burnout Paradise

jak sobie przypomnę te challenge i radosne takedowny dla zabawy to aż mi sierść staje

Ja z wytęsknieniem czekam na dwójke. Wyzwania w BP to było coś, w pewnym momencie znałem wszystkie na pamięć po nazwach :)

@up

niby tak, ale niesmak pozostaje

Opublikowano

Wy jesteście newfagami Burnouta? Czy w 2/3/Revenge/Dominatora też sie zagrywaliscie? Tak z ciekawości pytam bo większość moich ziomków fani starszych Burnaoutów raczej za Paradis nie przepadają 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.