Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Heh, a ja nigdy nie zapomnę jak kupiłem z bratem MSR, z radością wpadamy do domu, a tu... Dreamcast przestał czytać wszystkie płyty. MSR po dekadzie wciąż stoi na półce, ani razu nie odpalony... Ale planuje ponownie zakupić bo parę gierek się jeszcze zachowało. Trickstyle :lapa:

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

trickstyle slabizna :(

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa  :)

Obejrzałem pierwsze 18min z BB i gra wygląda jak na ps3 z kilkoma lepszymi teksturami, jeśli to chodzi w 60fpsach to im wybaczę.

Opublikowano

Uuu, długie godziny spędziłem w demie Trickstyle. 

Z DC mega wspomnienia mam z SC, Power Stone 1&2 - okładanie się z kumplem po mordach całymi dniami.

Weź Daddy, my tu poważne rozmowy a Ty z jakimiś gierkami wyskakujesz...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa   :)

Obejrzałem pierwsze 18min z BB i gra wygląda jak na ps3 z kilkoma lepszymi teksturami, jeśli to chodzi w 60fpsach to im wybaczę.

24fps@792p BR-RIP-RAZOR1911

Opublikowano

Przeskoczmy troche do czasow dreamcasta.

Powerstone  :fsg:  pamiętam, że potem jeszcze w kung fu chaos dobre kanapowe multi odchodziło

Opublikowano

heh ja nigdy nie zapomne jak dawniej z bansaiem, czezkym, havenem, orzeszkiem i reszta jezdzilismy po burakach ale byla beka, ehh czemu te czasy minely...

Opublikowano

Przeskoczmy troche do czasow dreamcasta.

Powerstone  :fsg:  pamiętam, że potem jeszcze w kung fu chaos dobre kanapowe multi odchodziło

CHODZONKO robocikiem.

Opublikowano

Ja bym ogral Silver na Dreamcasta ale nie wiem czy dobre. Pamietam ze widzialem to w gazetkach typu Neo i na juz historycznej, ostatniej stronce gazetek gdzie reklamowaly sie sklepy wysylkowe (ultima itp) i czlowiek sliniac morde ogladal te male kwadraciki, ktore byly obrazkami gierek i zaporowe ceny.

Zawsze jak sralem na kiblu jako szczyl, odwracalem gazetke tylem i wyobrazalem sobie ze przychodzi do mnie murzynski arcyksiaze afryki i mowi ze moge sobie wybrac 2 gry za darmo

...xD

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa   :)

24fps@792p BR-RIP-RAZOR1911

JAPONIA WRACA NA TRON  :daddy:

Opublikowano

beast wars

KOCHAŁEM NAJLEPSZA BAJKA EVER a potem okazało się, że to są normalne transformery tylko zmieniające się w zwierzaki a doszedlłem do tego bo zobaczyłem znaczek deceptikonów cóż za twist :obama: co tydzień wstawanie o 8 rano w niedziele żeby nowy odcinek ogladać i oczekiwanie na jakiego teraz padnie robota i w jakie zwierze się przemieni i po czyjej stronie stanie GOTY 10/10 

uf, jakież to było goty. do dzisiaj pamiętam jak optimus i megatron zmieniali się w swoje za(pipi)istsze wersje :obama: Pamiętam, że na którąś gwiazdkę dostałem figurkę optimusa na deskolotce, najlepszy prezent ever.

tmprimal.gif

:banderas:

Opublikowano

To właśnie dzięki tygrysiej masce zawdzięczam mojego ulubionego fajtera z Tekkena,w TV chyba była wersja po włosku z polskim dubbingiem

Opublikowano

Genialne, u mnie na podwórku to była główna bajka o piłce. Po latach już na własną rękę oglądałem Hungry Heart Wild Striker. Znane też jako pomarańczowy łeb. A reszta bajek ta sama co u innych. 

Opublikowano

ja pamiętam tego dziwnego he-mana jeszcze leciał na polsacie koło 15:30

no i królowie
https://www.youtube.com/watch?v=SkZcu6rpKFE

miałem wszytskie prawie figurki i motory :F

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

heh ja nigdy nie zapomne jak dawniej z bansaiem, czezkym, havenem, orzeszkiem i reszta jezdzilismy po burakach ale byla beka, ehh czemu te czasy minely...

:fsg:

Pamietamy [*]

9V5u6tM.jpg

xiDfvDO.jpg

A teraz co? Jeden gra w Unity, drugi pewnie tez, trzeci w Mordor, ja ogralem obie, co te konsole z nami robia :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

niech dadza pacza do tego #derpa to sie pogra 4 vs 4 gra ma niesamowity potencjał

Opublikowano

na prośbe Stunika, prosze nie offtopować w CW

wracając do tematu:

PS4 > Xbox

Pozdrawiam

Opublikowano

na prośbe Stunika, prosze nie offtopować w CW

wracając do tematu:

PS4 > Xbox

Pozdrawiam

Ty, Stunik i Lemona to normalnie jak jedna postac w 3 osobach.

Opublikowano

Może to jeden gość z dwoma alterami?

E: byłem właśnie w neonecie, jakaś smarkula z gimnazjum mówi do ojca

- to może byśmy w końcu kupili tego xboxa? Patrz już ostatni w promocji leży

- po co Wam ten xbox?

- bo fajne gry są, nie to co na playstation.

Młoda i już wie co dobre.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

:fsg:

Pamietamy [*]

9V5u6tM.jpg

xiDfvDO.jpg

A teraz co? Jeden gra w Unity, drugi pewnie tez, trzeci w Mordor, ja ogralem obie, co te konsole z nami robia :frog:

Chciałbym przypomnieć młodym, że kiedyś grało się w wyścigi z kolegami na JEDNEJ KONSOLI, a nie jakieś zlagowane online i gadanie do kawałka drutu przyczepionego do ucha.

Opublikowano

to jest imo jeden z większych "rzalów" teraźniejszych gier. Ile lepsze byłoby takie Dying Light gdyby dało się grać coopa na jednej konsoli? takie tytuły można wymieniać i wymieniać. Iiiiiile bym dał za takich teraśniejszych Warriorsów. 

Albo Army of Two na PS4?

CZY JA TAK DUŻO WYMAGAM?

Opublikowano

Ja tam z kumplami gram w Wormsy albo Pool Nation  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.