Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Heh, a ja nigdy nie zapomnę jak kupiłem z bratem MSR, z radością wpadamy do domu, a tu... Dreamcast przestał czytać wszystkie płyty. MSR po dekadzie wciąż stoi na półce, ani razu nie odpalony... Ale planuje ponownie zakupić bo parę gierek się jeszcze zachowało. Trickstyle :lapa:

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

trickstyle slabizna :(

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa  :)

Obejrzałem pierwsze 18min z BB i gra wygląda jak na ps3 z kilkoma lepszymi teksturami, jeśli to chodzi w 60fpsach to im wybaczę.

Opublikowano

Uuu, długie godziny spędziłem w demie Trickstyle. 

Z DC mega wspomnienia mam z SC, Power Stone 1&2 - okładanie się z kumplem po mordach całymi dniami.

Weź Daddy, my tu poważne rozmowy a Ty z jakimiś gierkami wyskakujesz...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa   :)

Obejrzałem pierwsze 18min z BB i gra wygląda jak na ps3 z kilkoma lepszymi teksturami, jeśli to chodzi w 60fpsach to im wybaczę.

24fps@792p BR-RIP-RAZOR1911

Opublikowano

Przeskoczmy troche do czasow dreamcasta.

Powerstone  :fsg:  pamiętam, że potem jeszcze w kung fu chaos dobre kanapowe multi odchodziło

Opublikowano

heh ja nigdy nie zapomne jak dawniej z bansaiem, czezkym, havenem, orzeszkiem i reszta jezdzilismy po burakach ale byla beka, ehh czemu te czasy minely...

Opublikowano

Przeskoczmy troche do czasow dreamcasta.

Powerstone  :fsg:  pamiętam, że potem jeszcze w kung fu chaos dobre kanapowe multi odchodziło

CHODZONKO robocikiem.

Opublikowano

Ja bym ogral Silver na Dreamcasta ale nie wiem czy dobre. Pamietam ze widzialem to w gazetkach typu Neo i na juz historycznej, ostatniej stronce gazetek gdzie reklamowaly sie sklepy wysylkowe (ultima itp) i czlowiek sliniac morde ogladal te male kwadraciki, ktore byly obrazkami gierek i zaporowe ceny.

Zawsze jak sralem na kiblu jako szczyl, odwracalem gazetke tylem i wyobrazalem sobie ze przychodzi do mnie murzynski arcyksiaze afryki i mowi ze moge sobie wybrac 2 gry za darmo

...xD

Opublikowano

Cudownie zapowiada się nowy TR, oczywiście wszystko co najlepsze na XBOXach dla Zielonej Szlachty, nie dla PSa kiełbasa   :)

24fps@792p BR-RIP-RAZOR1911

JAPONIA WRACA NA TRON  :daddy:

Opublikowano

beast wars

KOCHAŁEM NAJLEPSZA BAJKA EVER a potem okazało się, że to są normalne transformery tylko zmieniające się w zwierzaki a doszedlłem do tego bo zobaczyłem znaczek deceptikonów cóż za twist :obama: co tydzień wstawanie o 8 rano w niedziele żeby nowy odcinek ogladać i oczekiwanie na jakiego teraz padnie robota i w jakie zwierze się przemieni i po czyjej stronie stanie GOTY 10/10 

uf, jakież to było goty. do dzisiaj pamiętam jak optimus i megatron zmieniali się w swoje za(pipi)istsze wersje :obama: Pamiętam, że na którąś gwiazdkę dostałem figurkę optimusa na deskolotce, najlepszy prezent ever.

tmprimal.gif

:banderas:

Opublikowano

To właśnie dzięki tygrysiej masce zawdzięczam mojego ulubionego fajtera z Tekkena,w TV chyba była wersja po włosku z polskim dubbingiem

Opublikowano

Genialne, u mnie na podwórku to była główna bajka o piłce. Po latach już na własną rękę oglądałem Hungry Heart Wild Striker. Znane też jako pomarańczowy łeb. A reszta bajek ta sama co u innych. 

Opublikowano

ja pamiętam tego dziwnego he-mana jeszcze leciał na polsacie koło 15:30

no i królowie
https://www.youtube.com/watch?v=SkZcu6rpKFE

miałem wszytskie prawie figurki i motory :F

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

heh ja nigdy nie zapomne jak dawniej z bansaiem, czezkym, havenem, orzeszkiem i reszta jezdzilismy po burakach ale byla beka, ehh czemu te czasy minely...

:fsg:

Pamietamy [*]

9V5u6tM.jpg

xiDfvDO.jpg

A teraz co? Jeden gra w Unity, drugi pewnie tez, trzeci w Mordor, ja ogralem obie, co te konsole z nami robia :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

niech dadza pacza do tego #derpa to sie pogra 4 vs 4 gra ma niesamowity potencjał

Opublikowano

na prośbe Stunika, prosze nie offtopować w CW

wracając do tematu:

PS4 > Xbox

Pozdrawiam

Opublikowano

na prośbe Stunika, prosze nie offtopować w CW

wracając do tematu:

PS4 > Xbox

Pozdrawiam

Ty, Stunik i Lemona to normalnie jak jedna postac w 3 osobach.

Opublikowano

Może to jeden gość z dwoma alterami?

E: byłem właśnie w neonecie, jakaś smarkula z gimnazjum mówi do ojca

- to może byśmy w końcu kupili tego xboxa? Patrz już ostatni w promocji leży

- po co Wam ten xbox?

- bo fajne gry są, nie to co na playstation.

Młoda i już wie co dobre.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

:fsg:

Pamietamy [*]

9V5u6tM.jpg

xiDfvDO.jpg

A teraz co? Jeden gra w Unity, drugi pewnie tez, trzeci w Mordor, ja ogralem obie, co te konsole z nami robia :frog:

Chciałbym przypomnieć młodym, że kiedyś grało się w wyścigi z kolegami na JEDNEJ KONSOLI, a nie jakieś zlagowane online i gadanie do kawałka drutu przyczepionego do ucha.

Opublikowano

to jest imo jeden z większych "rzalów" teraźniejszych gier. Ile lepsze byłoby takie Dying Light gdyby dało się grać coopa na jednej konsoli? takie tytuły można wymieniać i wymieniać. Iiiiiile bym dał za takich teraśniejszych Warriorsów. 

Albo Army of Two na PS4?

CZY JA TAK DUŻO WYMAGAM?

Opublikowano

Ja tam z kumplami gram w Wormsy albo Pool Nation  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.