Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak mocno wyczekiwany, ze najwięcej o grze pisza boty, które i tak nie zagrają...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bo mają wyj.ebane na crapy od Sony.

Opublikowano

tak mocno wyczekiwany, ze najwięcej o grze pisza boty, które i tak nie zagrają...

no fajnie, że yeti jest botem 

Opublikowano

No tak, lepiej nie mieć żadnych exów przez ponad pół roku.

Fuck_87083b_2462923.jpg

Opublikowano

ciebie nikt o zdanie nie pytal

Opublikowano

Bluber - przyczajony tygrys ukryty troll

Opublikowano

Spokojnie Mędruś kiedyś The Order trafi do plusa  :dafuq:

Opublikowano

pierw do plusa musi trafic ps4

Opublikowano

Niestety nie zanosi się, żeby do Mendrka trafiło PS4, a nawet jeśli, to PLUS też wieczny nie jest. :dog:

Opublikowano

btw tak sie Menrek nabija ze na xone nie bedzie exow przez pol roku, wiec jestem ciekaw jakie super exy przez najblisze pol roku wyjda na jego ps3

Opublikowano

pierw do plusa musi trafic ps4

Prędzej XO tam trafi jako minis, acz tylko w formie dodatku do oficjalnego rostera :)

Mam nadzieję że żadne exy jużna ps3 nie trafią, za duży backlog...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

wyostrzyl ci sie humor, normalnie brzytwa :kaz:

Opublikowano

Bo mają wyj.ebane na crapy od Sony.

I dlatego ciągle o nich piszecie?

Opublikowano

Tak, to my co minute piszemy w temacie o orderze i porownujemy do tlou i gearsow.

Opublikowano

Kiedy temat na forum ze zrzutką na The Order? 20 providentowców zrzuci się po 10zł na grę, do tego jeden będzie odsyłał drugiemu po przejściu to się w miesiąc uporają, a potem sprzedadzą na allegro i podzielą się zyskami. Powiedzmy 160zł, czyli po 8zł na łeb. Tylko 2zł straty na mesjaszu PS4.

Edit:

No, ostatecznie 9zł straty, bo jeszcze siódemka na wysyłkę.

A bociarnia co? Płacenie 200zł za gry? Nawet mi Was nie żal xD

Edytowane przez ping

Opublikowano

Order1886 to będzie poziom Ryse, biedny korytarzyk doyebany graficznie na 5-8h. ale chociaż ryse ma multi :kaz:

Opublikowano

W ogóle smutne jest że na butach botów i domorosłych hejterów, wniesiono do naszego środowiska pogardę do właścicieli sprzętu poprzedniej generacji. W złotych czasach dominacji Playstation, posiadacze PSX-a i PS2 żyli w zgodzie, grali razem i nikt z tych co mieli PS2 nie wypominał posiadaczom szaraka że nie kupili jeszcze czarnulki. Każdy miał swój czas.

Po premierze Xboxa przylazło niestety pctowo-xbockie cwaniactwo, wzgarda i panoszenie się. Której wtórował sam MS , który sam przecież uśmiercając pierwszegp Xboxa , wskazał na jego posiadaczy że są frajerami i pora kupić X360.

Na szczęście gdzieś jeszcze ostało się poczucie bycia w rodzinie Playstation , niezależnie od tego który z tych wspaniałych sprzętów się posiada...

Opublikowano

Co do zakładu to Yeti serio twierdzi, że wystarczyłaby jedna ocena na 8? Jedna jakakolwiek ? nawet w playstation magazine ?

@Mendrek, ale xbox->x360 to dużo większy przeskok niż ps3->ps4. Teraz moim zdaniem aż tak wielkiej różnicy nie ma.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Order1886 to będzie poziom Ryse, biedny korytarzyk doyebany graficznie na 5-8h. ale chociaż ryse ma multi :kaz:

I levele w dzień. Przypomnę starą prawdę z pierwszego pleja - jeśli coś było tylko w nocy, to tak naprawdę okazywało się guwnem rozmazanym sprytnie zawoalowanym w osłonę nocy.

Opublikowano

I Ryse nie ma pasów  :reggie:

Opublikowano

W ogóle smutne jest że na butach botów i domorosłych hejterów, wniesiono do naszego środowiska pogardę do właścicieli sprzętu poprzedniej generacji. W złotych czasach dominacji Playstation, posiadacze PSX-a i PS2 żyli w zgodzie, grali razem i nikt z tych co mieli PS2 nie wypominał posiadaczom szaraka że nie kupili jeszcze czarnulki. Każdy miał swój czas.

Po premierze Xboxa przylazło niestety pctowo-xbockie cwaniactwo, wzgarda i panoszenie się. Której wtórował sam MS , który sam przecież uśmiercając pierwszegp Xboxa , wskazał na jego posiadaczy że są frajerami i pora kupić X360.

Na szczęście gdzieś jeszcze ostało się poczucie bycia w rodzinie Playstation , niezależnie od tego który z tych wspaniałych sprzętów się posiada...

Smutne to jest twoje pjerdolenie o exach na xboxie jakbyś ty ogrywał jakiekolwiek gry na czas, lol. 

Opublikowano

JQ1btiN.jpg

:banderas:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mendrek ty zrozum wreszcie ze ja nie mam pretencji dla kogos kto ma jeszcze ps3 zamiast ps4, zrozum ze ja mam pretensje do ciebie tylko bo pier.dolisz farmazony jak nikt inny na tym forum :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.