Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie obrazaj mnie bo pojdzie raport

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek ty zrozum wreszcie ze ja nie mam pretencji dla kogos kto ma jeszcze ps3 zamiast ps4, zrozum ze ja mam pretensje do ciebie tylko bo pier.dolisz farmazony jak nikt inny na tym forum :shotgun:

A nie bo Ty!

Serio, Twój hejt mojej osoby jest tak samo bezsensowny jak ta dyskusja. Wiem, ze wypominałem Ci pożyczalstwo, ale może pora zakopać topór wojenny, wypić gdzieś browara i nie wchodzić sobie w paradę, nawet gdy się w czymś nie zgadzamy? ;)

Opublikowano

No właśnie, przyznaj, że Ficek jest lepszym fanem PS od Ciebie. W każdym aspekcie.

Opublikowano

żebrak z psplusa wypomina komuś pożyczalstwo

:dynia:

Opublikowano

W dodatku wszystko, co wyżebrał skrupulatnie zaksięgował na Swojej Liście Mendrka.

Opublikowano

temat bf: hardline ma juz 24 strony a to dopiero beta

i gdzie tu te bieda exy z xbona co maja po 2 strony w obliczu takiego mocarnego ip? 

#komjunity

Opublikowano

Halo na swój oddzielny dział na forum, ale próbuj dalej. :dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

w którym pisze 5 osób :dog:

Opublikowano

Boty na ten rok:

House_Party_Lifestyle_Advertising_Photog

Nietendowcy na ten rok:

polls_scaledfat_guy_in_diapers_0219_3520

Klapy przez ostatnie 2 lata:

yCQ1g0N.jpg

Opublikowano

Co jak co, ale stoicie po tej samej stronie barykady... Ja z racji posiadania PS4 chyba też...  :frog:  :obama:  :ogor:

Opublikowano

Co jak co, ale stoicie po tej samej stronie barykady... Ja z racji posiadania PS4 chyba też...  :frog:  :obama:  :ogor:

Ale Mendrek nawet filmik Mazzeo minusował. Istnieją przesłanki ku temu, że ten temat bierze całkiem na serio.

Opublikowano

w chwili obecnej Mendrek nie posiada w domu ani jednego sprzetu do grania, ktory ja posiadam - handluj

Opublikowano

gdzieś trzeba pomieścić te posty o matchmakingu w kolekcji szefa  :oh_you:

Opublikowano

żebrak z psplusa wypomina komuś pożyczalstwo

:dynia:

Więcej gier kupiłem, niż dostałem z plusa, ale wiem że ci pupę ściska, wszak od MS-u dostawaleś co najwyżej rachunkek za granie online ;)

Opublikowano

a gdzie macie dzial o forumkowym klubie w horizon2? przeciez tam powinno byc milion postow z racji miliona czlonkow

Opublikowano

Boty na ten rok:

Nietendowcy na ten rok:

yCQ1g0N.jpg

Czuje się pominięty

dQeGtqW.jpg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

a gdzie macie dzial o forumkowym klubie w horizon2? przeciez tam powinno byc milion postow z racji miliona czlonkow

nie trzeba czasów zapisywać na kartce i przepisywać do klubowego tematu to i postów mniej

Opublikowano

Boty na ten rok:

Nietendowcy na ten rok:

yCQ1g0N.jpg

Czuje się pominięty

dQeGtqW.jpg

przeczytaj na głos nazwę tematu

Opublikowano

Polowa kont to jakies randomy, ktore uruchomily gre na godzine, tylko dlatego ze byla dodawana do lewego konta kumpla, 2 polowa juz dawno wymienila Horizon na Assasina, Far Cry, Dying Light, ale zaraz Hav3n napisze, ze jest przeciez pol roku po premierze ! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No przecież tutaj nikt nie trolluje  :taknieco:

Trollują tylko xboty i komputrowcy. Fani Playstation chcąc niechcąc, mają po prostu rację :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Boty na ten rok:

Kinga.jpg

:sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.