Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale jesli plotki okażą sie prawda i nowy CoD bedzie w klimatach drugiej wojny swiatowej to dla mnie bedzie COD > wszystko z tego roku.

Bo to COD wyznaczył dzieki Modern Warfare standardy nie pobite po dziś dzień, to ze serie dopadł rak to inny temat ale to pierwszy CoD dał mi radość, pózniej taka sama radość dał mi Modern Warfare i po nowego Coda w klimacie drugiej wojny światowej idę stać w kolejce podczas nocnej premiery.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a jakby to byl ex od sony to by byly peany ze gta5 to najlepsza gra ever :D

Opublikowano

Nie trafia w jego gust bo nie ex, jakby tlou było multiplatformą to też by automatycznie z gotg spadło na 8/10

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nie trafia w jego gust bo nie ex, jakby tlou było multiplatformą to też by automatycznie z gotg spadło na 8/10

9/10 bo byłoby lepsze na PS4 jak 99,8% gier
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale jesli plotki okażą sie prawda i nowy CoD bedzie w klimatach drugiej wojny swamiatowej to dla mnie bedzie COD > wszystko z tego roku.

Bo to COD wyznaczył dzieki Modern Warfare standardy nie pobite po dziś dzień, to ze serie dopadł rak to inny temat ale to pierwszy CoD dał mi radość, pózniej taka sama radość dał mi Modern Warfare i po nowego Coda w klimacie drugiej wojny światowej idę stać w kolejce podczas nocnej premiery.

W World at War mozna bylo kolimatory na bron wsadzac w multi wiec ja w (pipi)e mam 2ga wojne z taka wizja.

Opublikowano

Dokładnie. Nawet mendrek by nie musiał grać wystarczyłby mu opinie recenzentów.

Exact - fuj. Samochodziki i pif paf.

Opublikowano

9/10 bo byłoby lepsze na PS4 jak 99,8% gier

No to 7/10 na xbonie i 8/10. Sorry, to max co można tutaj dać

Opublikowano

Mendro co ty odpindalasz? Do sklepu szoruj po swoj egzemplarz i zamkniesz mordy tym paniom w rurkach.

PS3 i PSP mi jak razie wystarcza, choć już nie na długo. Ja nie kupuję sprzętu po to, by przypodobać się hejterom czy innym sałatożernym miłośnikom mainstreamowych gier Ubisoftu. Ale spoko, doceniam Twój pomysł. IMO nadal by kłapały jadaczkami, więc szkoda fatygi...

Opublikowano

Bluber to taki sezonowy fan PS4 i Xboxa, troche tu troche tam, ale w rzeczywistości on chyba po prostu wq ludzi :daddy:

Fanuś sezonem to jesteś ty w momencie przeskoczenia z playstation 1 na playstation 4 więc do budy szukać świni

Blubuś ja taki miły zawsze, a ty mnie do budy wyganiasz, no wiesz co  :frog:

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale jesli plotki okażą sie prawda i nowy CoD bedzie w klimatach drugiej wojny swiatowej to dla mnie bedzie COD > wszystko z tego roku.

nie pogardziłbym również takim Wietnamem na przykład.

Opublikowano

Może wreszcie będzie jakiś shooter, który mnie zainteresuje. Klimacik Medal of Honor AA bym chętnie wziął.

Opublikowano

Wtedy by nie grał jak w Uncharted, ale by bronił jej jak lew. :dog:

Opublikowano

i jeszcze to

Pamiętam, że przechodziłem tą misje kilkakrotnie właśnie dla muzyki.

Opublikowano

Kidnappa jedyne co ma do powiedzenia to plus/minus pod postem  :reggie:

Kidnappa jedyne co ma do powiedzenia to plus/minus pod postem  :reggie:

No nic dziwnego że nabrał... wody w usta.

Bolu w dupe nabral, jak wiekszosc klapersow :reggie:

Wchodzi człowiek nadrobić sobie temat, widzi, że wczoraj pociski były genialne więc przyznaje kilka plusów i pewnie też gdzieś jakiegoś minusa (domyślam się, że koneserowi ciuchów marki PROSTO) i do razu bul dupy o to :D

Kurfa, CW at its finest :D

Opublikowano

Mendrek chwalacy sie, ze ma 15lv na psnie, zaraz padne. Tez mam 15lv, a multiplatformy ogrywalem na 360ce :kaz:

Oj Mendrek, pogralbys zamiast tak pitolic.

Opublikowano

Dorastam, nie jakieś tam japońskie dziewczyneczki.

Opublikowano

Kidnappa nie bądź śmieszny  :yao:  daruj sobie publikowanie swoich domysłów  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chyba się cofasz do czasów podstawówki i bburago i ołowianych żółnierzyków

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No to gramy w GRY czy w interfejsy? Takie dobre ms ze musi latac co miesiac te rozmazy.

Ironizuje, od 10 patchy jedyne co zauwazylem to przezroczyste kafelki, bo problemy jak byly tak sa, mit botow o super dashbordzie zostal obalony juz dawno.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale to dopiero ostatnio cos sie yebie z lajwem :frog:

Poza tym wszystko dziala. Co najwyzej nie mozna sie 10 minut zalogowac.

A PSN ciagle lezy i chuya.

Opublikowano

Ale peszek ! Odkad kupilem to nic nie dziala tak jak opisywaliscie :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ten caly bolduper to aby sie do czegos przyyebac!

Co do lowcow okazji, to zdecydownie najlepszy jest zdunek:

Za wszystko dałem 59zł dzięki łączonym promocją: Allegro mobilny kod rabatowy 10zł + najtańsza aukcje PSN zł + Aktywny Plus + Rabaty wewnętrzne "Zimowe okazje" + Rabat 10% za niedziałającą usługę.

Mysle, ze nawet na mendrku moze to zrobic niemale wrazenie.

Ale się nie składałem  :reggie:

Opublikowano

Jedynie problem jakie ostatnio odczuwam, to ładowanie się osiągnięć i czasami brak dostępu do panela znajomych. Żadnych problemów z logowaniem. Jest to drażniące - tym bardziej, że 360tka przyzwyczaiła do nieco płynniej działającego menu.

Opublikowano

Chyba się cofasz do czasów podstawówki i bburago i ołowianych żółnierzyków

ku.rwa bburago to Ty szanuj ok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.