Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może zaprosimy ich do CW? Pasowaliby tu idealnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nowa moda, to macie, ale paru rzeczy zapomniałem umieścić

21ak8pk.jpg

Opublikowano

Nowa moda, to macie, ale paru rzeczy zapomniałem umieścić

21ak8pk.jpg

to ty masz konsole ??? <szok>

Opublikowano

Od 20 lat tylko Nintendo.

2mgsep1.jpg

Opublikowano

haha o kur.wa, Koso robi sobię bekę z kwejkowego obrazka odnośnie mesjasza na PC i podburza tym samym byłego rednacza gamecornera, naczelnego rycerza blachy dla którego 200setna godzina w LoL > The Last of Us.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152428644452508&set=a.57292372507.65840.782082507&type=1&theater

"Chyba ojciec musi mu opowiedzieć o tym, jak grywalne było GTA IV, gdy po wielu miesiącach ukazało się na PC"

W sumie zabawny jest ten argument zważając na to jak zaje,biście płynnie GTA IV radziło sobie na konsolach.

Opublikowano

Bluźnierca miał być plus ale teraz to wiesz. GBC trzeba szanować.

Opublikowano

Mimo wszystko jak dorosły człowiek przycina setki godzin w lola i world of tanks to nie można brać go na poważnie.

Opublikowano

Masorz real Baron Gamingu - wie co dobre, #4theplayers

Przy okazji pamiętając o niższej klasie podrzucam Wam Szlachecką fotkę Barona Yetiego, który podobnie jak reszta Szlachty smakować będzie Destiny na nadkonsoli:

cjud01d07yiz.jpg

Baronowie gamingu widzą się dzisiaj na serwerach nowej gry twórców kultowego Hejlo, a ci co przegrali życie strzelają do botów w TitanFail w glorius 792p. Pozdrawia zza krat, Yeti.

moja kopia dzisiaj zejdzie. A Wy rozumiem jak zwykle ciasne szpile wydane na chybcika żeby było? Żal.pl

ps. w kieliszku oczywiście Mouton Cadet rocznik 1979

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Rozumiem jakbyście się podniecali graniem w GTA V albo TLOU, ale Destiny?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Rozumiem jakbyście się podniecali graniem w GTA V albo TLOU, ale Destiny?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co - mesjasz multi w najlepszej wersji na nadkonsoli i od razu cycki bolą c'nie? pograłbyś prawda? Nie dla psa kiełbasa, oglądaj share z PS4, będziesz bliżej boga. 

Opublikowano

Nie interesuje mnie ten nudny szrot walduś. Mam złe wspomnienia po Borderach, a tutaj zapowiada się ich klon.

Opublikowano

Mesjasz multi xD bliżej mu do titanfall niż hejlo, taka zwolniona wersja tytana

Pozdrawiam.

Opublikowano

kur.wa baronowie gejmingu 10 lat mieli w piź.dzie mesjasza multi czyli hejlo i tylko ryli z krasnali, teraz za to Destiny który też będzie na xbonie jest perłą w koronie nadkonsoli, jednoczeście też gardzą odświeżoną całą serią gierek tego samego developera, kur.wa co za pętlokryzja.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mesjasz multi xD bliżej mu do titanfall niż hejlo, taka zwolniona wersja tytana

Pozdrawiam.

ile masz już godzin nabite w Destiny?

Opublikowano

W sumie beka z ciebie Mazzeo bo o ile dobrze kojarze Yeti mowil ze mesjaszem multi jest dla niego H3.

Beka z krasnalow jest jak najbardziej prawilna, multi to inna sprawa.

Opublikowano
  • Autor

Jest ankieta. Jedziemy Panowie i Panie. Wybrałem najleprze opcje plus dorzuciłem od siebie dżokera w postaci wariacji Keczupowej.

Głosowanie do końca tygodnia.

edyt: a, w pierwszym pytaniu można wybrać kilka opcji

Opublikowano

Wojnara sa na zywca wiec to nie podlega dyskusji.

Opublikowano

Ciezko zrobic na zywca zdjecie Ex :< wybaczcie 

Opublikowano

Ciezko zrobic na zywca zdjecie Ex :< wybaczcie 

Dlatego wymyslili chloroform, dziala na Ex znakomicie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.