Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To tylko swiadczy o twoim chuyowym guscie. Nie kupuj lepiej tego WiiU nie jestes godzien

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jaki bol dupy bota  :banderas:

Opublikowano

GoW 2 93% na metacriticu, a jak wiemy oceny z tego serwisu bierzemy bardzo poważnie, szczególnie dzisiaj, w dniu premiery Ori.

Opublikowano

gow2 93% 

uncharted2 96%

ale boty do konca swiata beda hejtowac, pewnie jakbys sie zapytal jakie on ma ulubione gierki z ostatnich lat to zaraz by padlo np halo4 czy ktorych z gears of war

Opublikowano

To tylko swiadczy o twoim chuyowym guscie. Nie kupuj lepiej tego WiiU nie jestes godzien

Okemi, SOTC, Valkyrie Profile 2 Silmeria, oraz RDR to dla mnie gierki od 9+ wzwyż.

GOW2 i U2 to gry na 9.

W przerwach od git produkcji oraz chamsko.pl lubię oglądać w samotności filmy Lyncha i Kubricka, oraz szczególnie cenię sobie humor Monty Pythona. 

Jacy wy jesteście smutni to ja nawet nie. Wiecznie kij w dupje i oniryczne wzdychania do cyfrowej Cortany, podczas egzystencjalnych rozkmin, wywoływanych widokiem rozpjerdalanych na 1000 pices Loldulctów. Jak dobrze że jest Sony i ich exy dla niższej klasy. 

Ps Lubię też eseje Woltera, oraz kategorię anal ebony mature. Dobrze wiem że w głębi duszy chcielibyście być tacy jak my.  

Opublikowano

GoW 2 93% na metacriticu, a jak wiemy oceny z tego serwisu bierzemy bardzo poważnie, szczególnie dzisiaj, w dniu premiery Ori.

Szczególnie od momentu wydawania tych wszystkich crapów na PS4  :kaz:

Opublikowano

byl topic o 25gier wszechczasow, nie widze nic dziwnego, ze mam tam wypisany taki misz masz - herous3, ff7, xenogears, half life, robbo, settlers, monkey island3 obok uncharted2 czy nawet buzz czy killzone2 - lubie rozne gatunki, nie to co smutne boty

ciekaw ilu z nich kupi te ori, szykuje wam sie perelka i oby nie skonczylo sie tak ze znowu fajna gre na ten sprzet ogra 5 osob a reszta dalej bedzie napie.rdalac w multiplatformy od ubi piszac ze ps4 nie ma gier

Opublikowano

byl topic o 25gier wszechczasow, nie widze nic dziwnego, ze mam tam wypisany taki misz masz - herous3, ff7, xenogears, half life, robbo, settlers, monkey island3 obok uncharted2 czy nawet buzz czy killzone2 - lubie rozne gatunki, nie to co smutne boty

:dynia:

Opublikowano

herous3

A czy było tam miejsce na kukamele i football meneger?

Opublikowano

uncharted 2 wydany dziś zostałby tak samo potraktowany jak the order 1886, na szczęście troche branża recenzencka się zmieniła przez te lata.

serio porównujesz 6h kampanii do 11, gdzie w pierwszym tytule czystego gameplayu masz może ze 3.5h vs 9.

bez jakichkolwiek bonusów po przejściu gry, skillowego multiplayera i trybów kooperacji. 

wystarczyło by Un wyszedł w latach 07-09 jako ex na 360-tkę, a sentyment i role kompletnie by się odwróciły. taka sytuacja.

Opublikowano

prawie sie zalapalo ;)

Opublikowano

Uncharted? (pipi), przereklamowane. Tomb Raider? Super gra!

:teehee:

Opublikowano

uncharted 2 wydany dziś zostałby tak samo potraktowany jak the order 1886, na szczęście troche branża recenzencka się zmieniła przez te lata.

serio porównujesz 6h kampanii do 11, gdzie w pierwszym tytule czystego gameplayu masz może ze 3.5h vs 9.

bez jakichkolwiek bonusów po przejściu gry, skillowego multiplayera i trybów kooperacji. 

wystarczyło by Un wyszedł w latach 07-09 jako ex na 360-tkę, a sentyment i role kompletnie by się odwróciły. taka sytuacja.

a ten znów pisze z alternatywnej rzeczywistości gdzie uncharted jest dobrą strzelanką i ma dobre multi.

Opublikowano

Fajnie sie czyta teksty typu "branża dorosła" w momencie gdy na Xboxa wychodzi dobry szpil, zaczną wydawać gry studia wewnętrzne znów zbierając oceny ponad 90 a boty bedą wtedy pisac ze branża zdziecinniała XD

Opublikowano

Przecież ty typie nawet nie grałeś w multi dwójki. xDD

uncharted jest dobrą strzelanką

wypraszam sobie zarzucać mi coś takiego. 

Opublikowano

a ten znów pisze z alternatywnej rzeczywistości gdzie uncharted jest dobrą strzelanką i ma dobre multi.

bo ma dobre multi. w tej normalnej rzeczywistości, nie w rzeczywistości psychofana girsów, dla którego istnieje tylko powolne toczenie nakoksowanego świniaka od murka do murka

oczywiście gears of war jest niesłychanie ambitne w porównaniu do uncharted BECAUSE HEADSHOT !!! BOOM !!! FUCK YEAH !!!

Edytowane przez Kazub

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podsumujmy jak wygląda ostatnie kilka tygodni w wydaniu wszystkich platform:

Na Xbox One (a także i na PC dzięki dobroci najlepszego Spencera):

n82dcDG.png

90 na metascore k,urwy :banderas:

6ckWFJD.png

:fsg: Świeżutka premiera na PC, jedynie 89 na metascore :fsg:

Ale na PC nie ma gierek i eksów oczywiście :newell:

acAdJNA.png

A na PLEJSTEJSZON 4 gierka THE ORDER 1866 ze średnią 65 xDDDD

przypominam, że jaranko tym gó,wnem i wklejanie gifów było uskuteczniane od jakichś dwóch lat

przecież to już nawet nie jest śmieszne tylko żałosne :hi:

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :daddy:

Opublikowano

Mazak znowu ma ból dupska jakie to Uncharted 2 wg niego przehajpowane i w ogóle te oceny za grafikę dostało :lol: Tyle nagród GOTY też z powodu grafiki dostało? (chyba pierwszy i jedyny raz w historii w takim razie).

Szkoda, że po tylu latach (2014r) gdy Gameinformer pytał developerów o swoje ulubione gry z poprzedniej generacji sporo z nich wymieniło Uncharted 2. A wśród nich między innymi:

k3u4gk.png

51x0n9.png

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/07/16/35-developers-share-their-picks-for-best-games-of-the-generation.aspx?PostPageIndex=1

Twórcy świętych krów botów - Gearsy i Krasnale. Ale oni też pewnie są obłudni i przekupieni przez Sony :reggie:

Opublikowano

No ale poważnie Mazz. Możesz się śmiać z kapiszonów i Drejka biegającego jak dałn, ale zasady w mp dwójki były takie jak w H3, czy Gearsach. Wszyscy zaczynali z tym samym setem broni. Power Weapons były rozmieszczone sprawiedliwie na wyłącznie symetrycznych mapach, które w odróżnieniu od GoW dawało się eksplorować wertykalnie. O wygranej decydował przede wszystkim skill. Ograłem pierwsze Gyrosy w koopie. Flow szczelania był zayebisty, i odstawiał kapiszony o milę, ale zarzucać brak skillowości multi U2, gdzie nigdy nie ginęło się od 1-3 kulek?? Lulz. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie wymienili gry od Rockstar? Co za plebs. 

Opublikowano

No ale poważnie Mazz. Możesz się śmiać z kapiszonów i Drejka biegającego jak dałn, ale zasady w mp dwójki były takie jak w H3, czy Gearsach. Wszyscy zaczynali z tym samym setem broni. Power Weapons były rozmieszczone sprawiedliwie na wyłącznie symetrycznych mapach, które w odróżnieniu od GoW dawało się eksplorować wertykalnie. O wygranej decydował przede wszystkim skill. Ograłem pierwsze Gyrosy w koopie. Flow szczelania był zayebisty, i odstawiał kapiszony o milę, ale zarzucać brak skillowości multi U2, gdzie nigdy nie ginęło się od 1-3 kulek?? Lulz. 

pamietam, że nieźle sie zdziwiłem, kiedy zorientowałem się, że perki tych wariatów odstawiających całą resztę we fragach były negatywne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.