Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, nie wydaje się kasy na gierki to chociaż na lepsze żarcie na grila zostaje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już ich nie dobijaj, po ostatnich czystkach jak po promocji w biedrze. Z całej armii klapków już tylko nieliczne crocsy się tu i ówdzie walają

Opublikowano

po postach cooper i humulin stwierdzam, że ten temat zrobił się nudny, zachowawczy i ogólnie huyowy jak nigdy wcześniej. powtarzalność, zero kreatywności i wymęczona beqa. wyłączenie licznika postów to dobry ruch  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

PS4 to anorektyczka, Xbone to normalnych rozmiarów kobieta z fajnymi cyckami. :daddy:

Wow_d72f1e_240032.jpg

Wiesz co? No jednak nie.  :dog:

@up

Ten temat zrobił się choojowy po śmierci Figaro.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

PS4 to anorektyczka, Xbone to normalnych rozmiarów kobieta z fajnymi cyckami. :daddy:

No to na dzisiaj już koniec z forumkiem :P

Opublikowano

Po 8 ostatnich stronach stwierdzam, że i jeden i drugi obóz klapów mają niezły butthurt. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

jakbym mial takie czolo jak ty tez bym siedzial caly czas w domu

Hmmm ekhm mmm jakby to Ficuś powiedzieć ale o tym samym pomyślałem jak CZOŁOWY bot forum to napisał. Mazz my mamy wybór latem, możemy pograć w gry albo porobić coś innego, ty niestety masz tylko 1 opcję. No opowiedz jak z padem od xone poszedłeś na weselę jako osobą towarzyszącą <jakieś śmieszne ikonki np Kaz z palcami>

Opublikowano

Musisz go z samego rana dołować i przypominać jak się nachlał wtedy i nie wie gdzie zostawił Swojego... Wybrańca?

Opublikowano

klapy to widzę wmawiają sobie atrakcje z życia rzeczywistego, w wiosną i latem grill, może jakieś żagle, a zimą to pewnie kulig albo ognisko, w sumie nic dziwnego, trzeba szukać wrażeń które PS4 nie daje. Pewno sobie kontemplują podczas pieczenia pianek o dominacji za czasów PS2 która nie wróci.

Opublikowano

Ja mam aż nadmiar gier latem ale po prostu kupię i poczekają do września :). Jestem ciekaw ile przyjemności w 30 stopniowym upale bez klimy masz z tego grania. Ja tam wolę po pracy nad jeziorko pójść; )

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ostatnio to raczej powinni robić stypy z okazji straty członków w swoich szeregach, a na koniec spotkania odśpiewanie gorzkich żali z powodu fuckupów ich Bożka Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Proponuje klapusiom organizować wyjścia z domu od momentu premiery bloodborne do końca roku, bo raczej nie będziecie mieli powodów do siedzenia przy konsoli i TV. Szrot z plusa można ograć na Vicie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

jak czolowego bota piecze od rana :kaz:

Opublikowano

Bociki szturchają się własnymi penisami. Zaraz dojdzie do wojenki między nimi samymi bo MY NIEBIESCY mamy za chwilę HIT. BLOODBORNE, później najlepsze wersje Wieśka i Gacka a wy dalej w fekaliach rozpiżdżonych po ekranie w 30 stopniowym gównianym pokoiku bez życia.  :yao:

Opublikowano

argumenty klapów w cw

> mam żone

> mam grilla i kaszanke z biedry

> mam konsole na zakrętkach

ps. fanek dobry troll

Opublikowano

Fanek to ma ostro w glowie namieszane od tych rewizji i pracy konsoli - srednio raz na tydzien rzuca gdzies na forumku pytanie jak pracuje konsola, teraz sobie ubzduwal poprawe grafy po patchu w DC bo mu konsola glosniej zaczela chodzic, podobaja mi sie tez te teksty jak ogrywa gry w stylu "grafa super, a konsola chodzi cicho wiec duzo mocy mimo to nie wykorzystuje", zakretki pewnie tez postawione by mial hiper turbo cyrkulacje powietrza pod konsola...aaaa....jeszcze od paru dni pewnie dziennie z odkurzaczem biega obok ps4

Opublikowano

Bociki szturchają się własnymi penisami. Zaraz dojdzie do wojenki między nimi samymi bo MY NIEBIESCY mamy za chwilę HIT. BLOODBORNE, później najlepsze wersje Wieśka i Gacka a wy dalej w fekaliach rozpiżdżonych po ekranie w 30 stopniowym gównianym pokoiku bez życia.  :yao:

Trochę kolegę poniesło

Wysłane z Tapatalka podczas grillowania ze znajomymi

Edytowane przez teddy

Opublikowano

fanek na zakrętkach od staropolanki podobno ps4 zyskuje +5% poprawy stabilności dasha, te co ty masz są dobre jedynie jak masz kamerkę

Opublikowano

#teamcisowianka tudziez muszynianka

Opublikowano

Najlepsze wersje :pawel: :pawel: :pawel: :pawel: 

Ech, co to konsolowy plebs to ja nawet nie :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.