Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej z Mazzeo nie zadzieraj, dobrze wiemy jak to sie skonczylo dla Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nobody, czy warto wiec przechodzic DS2 czy starczy ograc jedynke i brac sie za BB?

Opublikowano

jak?

Opublikowano

No Bloodborne to jedyna gra na ten moment, która przemawia za kupnem PS4, prawdziwy killer, aż szkoda tego nie ograć. 

Jak PS4 stanieje do 3 stów w 2020, to będzie pierwsza gra którą kupię na ten sprzęt. 

Opublikowano

Nobody, czy warto wiec przechodzic DS2 czy starczy ograc jedynke i brac sie za BB?

Polecam ci sprawdzić recki etam5, czy Qjona. Mnie dwójka odrzuciła już po pierwszej h przetestowanej u ziomka + byłem już zmęczony tą samą formułą w o klasę gorszym wydaniu. Jeśli nie przeszkadza ci framerate bierz się za jedynkę. 

Opublikowano

Mazzeo daje minusy za kupowanie BB, chyba kogos boli :D

Przynajmniej wiadomo dla kogo CW jest poważnym biznesem :oh_you:

Opublikowano

jak?

srak

będziesz się głupio pytał to trafisz wyżej na listę

grzeczniejkolego.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jak?

srak

będziesz się głupio pytał to trafisz wyżej na listę

Łaczałt, mamy tutaj złądupę

9lkj70d.jpg

Opublikowano

Mazzeo to powiadasz ze jak jest cieplo to w domu siedzisz i na rower nie wychodzisz?

Opublikowano

Chyba wychodzi bo widać, że nosi się w typowych oksach na rower. Chyba że to jakieś gogle z wbudowanym celownikiem pif-paf do potęgowania odczuć w xboxowych exach...

Opublikowano

Ja bede w czerwcu jeszcze w Wieska gral, dymac ladna pogode, krolestwa polnocy czekaja.

(w 1080p/30fps)

Opublikowano

To kto, zamiast wyjść z domu w czerwcu, będzie ogrywał Batmana w 900p/1080p/4K i 60 FPS?

Mam 2 m okna z widokiem na ogród. Po prostu podniosę żaluzje  :reggie:

Opublikowano

Nie no wypadaloby by w czerwcu wyjsc jednak na swieze powietrze.

Wersja blacharska:

mom-said-go-play-outside-meme.jpg

Opcja moja, jak matka wygania mnie z domu kiedy z przyry nie mam nic zadane:

Playing-Outside.jpg

Opublikowano

Ja nie potrzebuje durnych wymówek. Po prostu będę napierdalał w giereczki kiedy ludziska się będą prażyć w 30 stopniach. :sir: 

A wychodzić wieczorem jak będzie idealna temperatura. :fsg:

Opublikowano

Nie po to kupowałem chłodzenie do kompa żeby siedzieć w lecie na zewnątrz

:frog:

Opublikowano

Po co na zewnątrz wychodzić, jak w piłkę to ja sobie mogę pograć na padzie, w kosza też, zwiedzić jakiś ogród to i w WoWie się da, a z dziewczynami to się gadać nie da bo w gierki nie grają. 

Jeszcze 30 stopni w lecie będzie przypiekać, tu broda Wiedźminowi rośnie, trzeba iść do fryzjera, ocalić świat, za dużo rzeczy jest do zrobienia.

Opublikowano

Bez trollingu: granie w letnie upaly to jedno z najgorszych growych doswiadczen. Zdecydowanie lepiej wyjechac z kymplami lub dziewczyna za miasto, przespac sie w cieniu na hamaczku niz siedziec przy konsoli bez koszuli.

W okresie letnim grac powinno sie wylacznie poznym wieczorem i noca

Opublikowano

12929637753801458964.jpg

Ten człowiek ma naprawdę poważne problemy z głową. Nie daj boże, że nadejdzie dzień w którym microsoft wycofa się z rynku konsol, to jeszcze sobie coś zrobi, albo swoim najbliższym. Mówię to oficjalnie, ja się boję o jego zdrowie psychiczne.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

CW juz otwarte widzę? :D

pjLt88C.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.