Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podrasowanych gifów? Ja sobie tych cytatów nie wymyśliłem, czytałem kilka recenzji i w każdej oprawa graficzna jest zachwalana. Fakt, bez problemu można znaleźć słabsze tekstury, ale całość robi świetne wrażenie, jeżeli miałbym ocenił tylko grafikę, to dałbym mocne 8. Dla mnie BB wygląda lepiej od takiego inFamousa. Błaźnią to się boty wklejając takie screeny i poklepując się po plecach, że grafika jak ps3, ale co im pozostało, twitch, youtube lub pizza.

Do mocnego 8 tasowałeś się od roku jak do mesjasza grafiki? GRATULACJE KURHWA!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może i mocne 8, ale wciąż ładniejsze od exów na bonera :kaz:

Opublikowano

Ja tam wierze pajgiemu, grałem widziałem grę na własne oczy i mam takie samo zdanie.

Opublikowano

W świecie klapow na pewno.

Opublikowano

Może i mocne 8, ale wciąż ładniejsze od exów na bonera :kaz:

No tak, grafika najważniejsza, jakoś mnie to nie dziwi u klapersów. Po co gameplay skoro jest grafika. :reggie:

@nobody

Kup PS4 z BB, ograj BB i sprzedaj z PS4. Problem solved. 

Opublikowano

Tyle, że serio w przypadku tej gry mam w zadzie grafę - dokładnie jak z Pillarsami-, ale przykre, że klapy próbują budować mity na tak słabych fundamentach.

Opublikowano

Jaranie sie grafika w Bloodborne jest smutne, akurat w przypadku gry FS strona techniczna i grafika sa najslabszymi punktami produkcji. Ta gra ma milion innych zalet, ale nie, trzeba ciagle wrzucac screeny przerabiane w photoshopie i gify 200x150.

Opublikowano

No jest to grafika  :reggie:

1622556_887715331290307_3828737168555705

No nie jest, ale to jest GRA, a nie gufno obesrane.

IMO jest. nie jest to materiał na super ostre stop klatki, ani pokaz wydajności sprzętu, ale w ruchu wygląda zayebiście. po prostu. dziwna sytuacja trochę, bo na ogół kontruje te wszystkie nośne hasełka typu "bo liczy się GAMEPLAY a nie graficzka, bo jestem hardkorem". dla mnie wizualia w tej grze to kawałek fajnej sztuki, działa na zmysły i wyobraźnie. a że rzeźbione z nieco gorszych materiałów ? jakbym tłukł przez dłuższy czas w najbardziej efektowne graficznie tytuły na super wydajnym PC za miliony, to odczułbym pewnie to bardziej, zwłaszcza na początku, ale pewnie i tak magia cyfrowego świata wessała z czasem, tym bardziej, że jakieś ziarniste kwadraty to nie są. no jednak PS3 nie uciągnęłoby tego raczej, bez przesadyzmu.  

Opublikowano

Kazub - tutaj grafika = strona techniczna.

Opublikowano

Bardzo ładna gra, z przyjemnością bym zagrał.

Opublikowano

Strona techniczna, a jak przychodzi co do czego, to 1/10 efektów graficznych nie potraficie nazwać :dafuq:

Opublikowano

Jaranie sie grafika w Bloodborne jest smutne, akurat w przypadku gry FS strona techniczna i grafika sa najslabszymi punktami produkcji. Ta gra ma milion innych zalet, ale nie, trzeba ciagle wrzucac screeny przerabiane w photoshopie i gify 200x150.

nom. można też przesadzać w drugą stronę pieprząc o poziomie oprawy Soulsów na past geny i spadających non stop klatkach animacji. ten sam chooj merytorycznej argumentacji. ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Podrasowanych gifów? Ja sobie tych cytatów nie wymyśliłem, czytałem kilka recenzji i w każdej oprawa graficzna jest zachwalana. Fakt, bez problemu można znaleźć słabsze tekstury, ale całość robi świetne wrażenie, jeżeli miałbym ocenił tylko grafikę, to dałbym mocne 8. Dla mnie BB wygląda lepiej od takiego inFamousa. Błaźnią to się boty wklejając takie screeny i poklepując się po plecach, że grafika jak ps3, ale co im pozostało, twitch, youtube lub pizza.

Skasuj konto... nie kompromituj sie. Ode mnie info zawsze z pierwszej reki, na podstawie zagrania w dana gre, a u ciebie... gify, klamstwa, przekrety i brak honoru.

Opublikowano

Skasuj konto... nie kompromituj sie. Ode mnie info zawsze z pierwszej reki, na podstawie zagrania w dana gre, a u ciebie... gify, klamstwa, przekrety i brak honoru.

no ale yeti już gra....chyba ? koniec końców, to zagrasz 10 minut, początek pierwszej lokacji i będziesz dyskutował z ludźmi, którzy skończyli  widzieli wszystko. giereczkę i tak kupiłeś tylko po to, żeby się upewnić, że grafika nie jest żadnym pokazem możliwości PS4, bo mieszkasz w USA i nie masz co robić z haysem

jaraliście się minusem od mazzeo, tymczasem to pikuś, w porównaniu do sabotażu, jaki uskuteczniał zeratul w temacie bloodborne już od pierwszych zapowiedzi, niczym klakier wynajęty przez konkurencyjną firmę  

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać bezstronnej opinii na temat eksa na ps4 w wykonaniu Zeratula.

xDDD proszę Cię

Opublikowano

Fanek się rozkręca w temacie Bloodborne.

Opublikowano

Fanek kiedy recenzja Boodlborne? Nie ufam sprzedajnym serwisom i tylko na tobie moge polegac

Opublikowano

Mowisz i masz

<filmik>

"nie mamy jeszcze pobranego apdejtu"

SERIO ?

Opublikowano

Kolejny raz? Kiedy był poprzedni?

Opublikowano

Miesiac temu, MS wywolal w siedzibie Sony taka panike, ze male japonce na tydzien zamknely sie w tych domkach aby wymyslic napredce wersje awaryjna marcowego plusa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.