Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@pajgi

Dużo, zważywszy że polskie serwisy niezależne za promkę i poklepanie po pleckach zrobią wszystko, nawet gdyby to było dławienie się czarną kutangą.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra. 

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol. 

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak  w oczekiwaniu na 5.

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra. 

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol. 

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak  w oczekiwaniu na 5.

no może się źle wyraziłem, chodziło mi o imitacje Halo.

Opublikowano

Czy jeśli napiszę, że niby z tym nowszym patchem dalej kupa to ktoś uwierzy ? xD

Nope, ale jak chcesz zagrać na tym swoim "piekarniku" to trzeba ściągnąć nowego patcha. Aktualny jest 1.0.81

Sceptycznie podchodzę do poprawek które niby bardzo poprawiają wydajność itd. Jeszcze chyba żadna moja gra ze steama nie doznała znaczącego boostu po tonach poprawek, a niektóre mają przypadłości podobne jak Divinity, ale takiemu ślicznemu Metro można to jeszcze wybaczyć. Powiem więcej, częściej zauważyłem, że po patchach gry chodzą jeszcze minimalnie gorzej, ostatnio np. DayZ. Zresztą na forum steamowych i nie tylko co kilka minut powstaje nowy temat o problemach technicznych Divinity ( sporo po nowych patchach ), ale to zapewne same piraty i biedronkowce.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Z ostatecznym werdyktem czy Destiny to crap/średniak, trochę bym się wstrzymał ;). Tak to już jest z wielkimi projektami, zasilanymi setkami milionów zielonych, że znaczna część tej kasy jest posyłana w błoto. Tutaj skaszaniono podstawy. Ja się pytam, kto wpadł na pomysł, że po misji, zamiast wracać do bazy, to gierka przenosi nas na "orbitę"? Po co to i czemu to ma służyć oprócz denerwującego loadingu między każdą sekcją? Nie dało się zrobić "rozwijanej" mapy w dowolnym miejscu bazy z której możemy bezpośrednio rozpocząć misję?

Faktycznie nowa gra Bungie z daleka wydaje się być podobna do Halo, ale jako największy fan tego uniwersum na forumku muszę napisać, że tylko z daleka. Najlepsze, że nie jest to komplement w kierunku Destiny. Dzisiaj obadałem tryb PvP. Pomijając mój brak skilla, to gra jest mocno drewniana, mapki ssą pałkę, turbo moce są denerwujące, brakuje balansu (pojazdy).

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale gdzie jest Yeti?

Opublikowano

Yeti rewiduje poglady i zastanawia sie czy dalej gloryfikowac najlepsze multi na konsolach (Halo) czy robić z siebie klaperska szmate i na siłe jarać sie Destiny w 1080p. No bo przecież nie napisze, ze Halo niszczy Destiny.

Opublikowano

Wszyscy go szukają na PSN, a on popyla na XBL

Opublikowano

Yeti gloryfikował Destiny bo myślał że dostanie multi jakości Halo bez kupowania xboxa, niestety ze spuszczoną głową pójdzie 11 listopada do sklepu po mesjaszową konsolę i mesjaszowy zestaw mistrza szefa.

Opublikowano

On juz ma mesjasza pod tv. Po co mu drugie ps4? Kiedy on bedzie grał w destiny posiadacze podkonsoli beda sciagali kilkunasto gigowy patch do gejlo HaDe.

Opublikowano

On juz ma mesjasza pod tv. Po co mu drugie ps4? Kiedy on bedzie grał w destiny posiadacze podkonsoli beda sciagali kilkunasto gigowy patch do gejlo HaDe.

Będzie się ściągał w trakcie grania w Destiny więc w czym problem.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale gdzie jest Yeti?

w Realu z kidnappa, weekendowa promocja na pomarańcze i więcej roboty z wykładaniem. Nie wszyscy mają tak dobrze jak szlachta XBOXa.

Opublikowano

Oczywiście najwięcej do powiedzenia maja ziomki,którzy nie grali w destiny i muszą czekać na bete.

Oczywiście nie masz racji.

Opublikowano

Ile "nadkonsoli" w pchlim, ludzie sie juz poznali ze na ps4 nie ma gier.

Opublikowano

Najpierw wyprzedaże Wii U, teraz żyleta pod młot - po prostu wszyscy po cichu przerzucają się na najlepszą platformę do grania (PC).

Opublikowano

Exy z generacji na generacje sa coraz gorsze i jest ich coraz mniej, platforma wiodaca staje sie PC, dekle od Sony musza sie z tym pogodzic. Bomby prawdy biedaki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Konsole mogłyby uratować tylko japońskie gry, ale japończycy nie potrafią ich robić jakoś od czasów PS2, więc niestety...

Opublikowano

Robia, tylko nikt ich nie wydaje poza japonia.

Opublikowano

Pogralem chwile w sklepie na nowych konsolach pad od One >>>>>>>>>>>>>pad od Ps4

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Hehe B34t@, wpadł , zminusował pod rząd, poszedł xDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Robia, tylko nikt ich nie wydaje poza japonia.

No niestety chciałbym żeby było choć tak dobrze. Mój ulubiony kiedyś gatunek (jRPG) jest w totalnej (pipi)e. Same gierki z przesłodzonymi lolitkami i rysowanymi cyckami, teraz jRPGi bardziej przypominają visual novelki z elementami gameplayu niż młodzieńcze przygody, ratowanie świata, pomykanie po olbrzymiej mapce.

Opublikowano

po skończeniu dark souls 2, oglądając credits pomyślałem sobie, że już nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem japońskie nazwiska w napisach końcowych. Japonio wstań z kolan.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.