Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakim chorym botem trzeba być, żeby dostawać spazmów podczas oglądania zeszłorocznej konferencji. :reggie:

Kiedy niebieskie robactwo aka posiadacze PodkonSoli 4 jest gniecione zawsze pojawia się radość na mym licu. :banderas:

yeti jaki ulung, porównuje fps do rpg :pawel:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakim chorym botem trzeba być, żeby dostawać spazmów podczas oglądania zeszłorocznej konferencji. :reggie:

xD

Jakie to jest smutne, jedni grają w przesliczny i miodny DC, najlepsze multi na konsolach od ND, czy w dar od bogów i GOTY w jednym, a drudzy oglądają konferencję z 2014.

To już się wyjaśniło co robią tę boty, które nie sprzedały guwno rozmazanego i przerzucił się na pc. Zamawiają pizze i oglądają na yt konferencję z 2014. Ja (pipi)e, nigdy bym się nie spodziewał, ze microsyf zafunduje taką generację.

:kaz:

Opublikowano

Te brawa, ta radosc, ten nokaut :banderas:

Opublikowano

i ludzie dwa lata po tym zdarzeniu nadal jadą na tym i kupują ps4 myśląc że kupują sprzęt od firmy co kocha graczy :dynia:

tak kocha że nic im nie daje, niech się żywią uczuciem :dynia:

Opublikowano

Hi... 

I'm japanese...

I guess...

ypfnnf.gif

>>>> jakieś śmieszne konferencje hamburgerów

Opublikowano

Fanku kur... ostrzegaj o spoilerach z Mesjasza. 

ale to było nawet funny.

Opublikowano

chodzi o to, że oglądasz sobie i wszystko pięknie się spełniło, a każdą z tych soczystych zapowiedzi możesz ograć

konfy Sony? Widziałem jedną w 2005 i widziałem już wszystkie, ciągle te same niespełnione obietnice :[

Opublikowano

i ludzie dwa lata po tym zdarzeniu nadal jadą na tym i kupują ps4 myśląc że kupują sprzęt od firmy co kocha graczy :dynia:

tak kocha że nic im nie daje, niech się żywią uczuciem :dynia:

Dzieki tej konfie macie swoja podkategorie na Allegro. Takze na kolana i calowac pierscien.

Opublikowano

Cos maly input klapow w CW :/ Ale to pewnie dlatego ze graja w BB z rownym zapalem co boty w gify z Halo :taknieco:

Cos tam ino nobody walczy ale to zrozumiale bo mesjasz u niego jeszcze nie wyladowal.

Opublikowano

Jak wjedzie gameplay z H5 to niedobitki klaperskie zakopia sie pod ziemie do czasu nastepnego dobrego exa na playstation*

*2020

:obama:

ale to bedzie cudowny dzien

była juz ta cała beta, nikt tego nawet nie chciał na twitchu ogladac, gra wyglada jak zestaw mapek do poprzedniej czesci
Opublikowano

Nikt nie oglądał.Nie mieli czasu,zamawiali the order z Kanady

Opublikowano

Nikt nie oglądał.Nie mieli czasu,zamawiali the order z Kanady

hahah guernica zdemolowany

Znaczy ze zaoszczedzenie 50zl na grze to cos smiesznego? Spora kwota, dla ciebie chyba szczegolnie skoro mieszkasz ze starymi nadal.
Opublikowano

Przeciez Mazz pracuje w banku i po 50zl to sie nawet nie schyla.

Opublikowano

klapy przepraszaja xboty, dominacja jak za czasow x360  :cw:

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Nie wracajcie do czasów X360 bo znow bedzie z was beka ze grafika ma znaczenie.

Ledwo generacja sie rozpoczęła a ja mam dwa tytuły z ktorymi moge spędzić resztę generacji.

DriveClub :banderas:

Bloodborne :banderas: co do BB, moje pierwsze w życiu podejście do takiej gry i jestem absolutnie in love.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nawet Nelson zdaje sobie sprawę, że na tym guwnie rozmazanym nie ma w co grać od czasów FH2 i sam postanowił przyjąć grę roku do swojego domu.

Ledwo generacja sie rozpoczęła a ja mam dwa tytuły z ktorymi moge spędzić resztę generacji.
DriveClub :banderas:
Bloodborne :banderas: co do BB, moje pierwsze w życiu podejście do takiej gry i jestem absolutnie in love.

U mnie jeszcze

http://cdn4.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/07/upuejm.gif

Tyle za(pipi)istości tylko z PS4

:banderas:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.