Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

apropo assassyna, właśnie zapowiedziano 3 nowe!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pewnie bedzie jeszcze jakis duzy asasyn na jesień i remaster hd rouge na current geny.

Opublikowano

Co z tego, że jest dużo stacji radiowych, jak ciekawe są co najwyżej dwie murzyńskie rapodajnie i rozgłośnia z rockiem jak akurat leci "Radio Ga Ga'. 

Jak Radio Rock LS to tylko w skórze Michaela i Trevora za sterami samolotu (Tom Cruize Top Gun Style), lub podczas wieczornego bujania po ulicach autem. 

Z raperskich jedynie West Coast Classic w skórze CJ'a Franklina, bo Dr Dre & Snoop, 2 Pac, NWA, Ice Cube pozwalają ci poczuć się niczym afroczarnuch z GTA San Andreas.  :cool: 

Hipspterskie indie Radio Mirror Park, Soulwax FM i do nocnego bujania sportową bryką, by poczuć się jak Gosling w Drive.

Channel X do jazdy po bezdrożach rupieciem Trevora. 

I najlepsza stacja radiowa w postaci Vinewood Boulevard Radio. Szczególnie do jazdy motocrossem po szczytach gór w rytm Fidlar - Cocaine, METZ - Wetblanket i Ceremony - Histeria.

Akurat co do modeli strzelania i jazdy, to są w porządku. Szczególnie te drugie, zadbano o to by ruch uliczny nie przeszkadzał w szybkiej jeździe, a jednocześnie nie było pusto. Zapewne za jego ustawianie odpowiada fajne AI.

Model jazdy w GTA IV był dużo lepszy, tak samo jak gunplay, które R* powinno zaczerpnąć z trzeciego Max Payne.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Model jazdy w GTA IV był dużo lepszy

:bad:
Opublikowano

Badzmy szczerzy te radia w GTA to zawsze taka sredniawka, najlepiej jest na PC, gdzie wrzucamy co chcemy i ile chcemy :banderas: powinni dodac taka mozliwosc na konsolach :(

Opublikowano

Przynajmniej istniało tam coś takiego jak wywalenie się furgonetką, czy ciężarówką na bok na ostrym zakręcie. Jedynie samoloty, oraz możliwość wrócenia na koła po nieszczęśliwym dachowaniu wypadło na plus. 

Opublikowano

Ostatnio jak chciałem pograć w GTA 4 to niesamowicie wk*rwily mnie te wanny na kółkach i wyłączyłem. :niedobrze:

Opublikowano

Prawdą jest, że GTA V jest solidnie przehype'owane i jak na taki budżet, to jest to niewątpliwie zmarnowany potencjał. Bo widać owszem rozmach, wielkość, kasę włożoną w to i owo, ale na dobrą sprawę free roaming to jest taka gameplay'owa wydmuszka. Miasto jest duże i tętni życiem - ale tak naprawdę sklepów jest kilka, nie ma nawet supermarketu. Czynności poboczne są sztampowe, nudne i robione chyba po to żeby były. Miasto jest pozbawione wszędobyliskich znajdziek (że niby realizm), ale przez to nie ma się ochoty na jego zwiedzanie. Wielokrotnie jak wpadałem do jakiejś lokacji, to po 2 minutach wyjeżdżałem zawiedziony że to tylko taki upiększacz otoczenia. Co z tego, że jest dużo stacji radiowych, jak ciekawe są co najwyżej dwie murzyńskie rapodajnie i rozgłośnia z rockiem jak akurat leci "Radio Ga Ga'. Akurat co do modeli strzelania i jazdy, to są w porządku. Szczególnie te drugie, zadbano o to by ruch uliczny nie przeszkadzał w szybkiej jeździe, a jednocześnie nie było pusto. Zapewne za jego ustawianie odpowiada fajne AI.

Jasne, jest fajny internet który jednak szybko się nudzi, są kreskówki, i smaczki do których odkrywania nic nie motywuje. Jak się pomyśli że to najdroższa gra w historii, to się zaczyna człowiek zastanawiać gdzie ta kasa poszła. Ogólnie GTA V broni się bohaterami i burzliwymi relacjami między nimi (jak na zdemoralizowanych gangsterów przystało), ciekawymi misjami w story mode, reżyserią i ogromnym rozmachem całego miasta. Natomiast jako sandbox (czyli piaskownica w której powinna być ZABAWA) wypada średnio. W o wiele tańszym Saints Row bawiłem się znacznie lepiej - wymuszając odszkodowanie na ruchliwych skrzyżowaniach, rozwalając psychofanów o nagrobki i wrzucając ich do zgniatarek, czy biorąc udział w krwawej parodii japońskiego tv show. Podobnie dobrze bawiłem się w Just Cause 2 rozwalając to i owo, robiąc akrobacje i odnajdując skrzynki. Świetnie bawiłem się też w Sleeping Dogs co rusz odkrywając niezwykłe zakątki chińskiej metropolii. W GTA V nie bawiłem się poza story mode zbyt dobrze. Nudy na pudy. Sorry, ale mogło być lepiej.

A i tak psychofani, którym hype rozpłaszczył zwoje mózgowe odpowiedzialne za krytykę tej gry, zhejtują mnie i zminusują...

1) W GTA jest kupa zbierajek ale nie są zrobione dla januszy i trzeba ich dobrze poszukać.

2) Masz słaby gust muzyczny.

3) Porównuj dalej SR do GTA :C

4) W GTAV można włączyć model jazdy z GTA4

Opublikowano

utach wyjeżdżałem zawiedziony że to tylko taki upiększacz otoczenia. Co z tego, że jest dużo stacji radiowych, jak ciekawe są co najwyżej dwie murzyńskie rapodajnie

A co to za rasistowskie przymiotniki?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Badzmy szczerzy te radia w GTA to zawsze taka  , najlepiej jest na PC, gdzie wrzucamy co chcemy i ile chcemy  :banderas: powinni dodac taka mozliwosc na konsolach  :(

@ssx

To ty chyba nie słyszałeś muzyki z VC, rapów z GTA SA, czy Radio X.  8) :lapka: 

Moment gdy CJ i Big Smoke spieprzali na ścigaczu przez kanały LS w misji stylizowanej na Terminatora 2, gdy przypadkiem w tym czasie w radio zagrało:
Na zawsze w moim sercu.

Opublikowano

pl.wikipedia.org/wiki/Murzyn

Według słowników – w tym Słownika Języka Polskiego PWN – słowo Murzyn jest neutralne[3] i nie jest opatrzone kwalifikatorem pogardliwie, którym z kolei oznaczone jest słowo czarnuch[2]. 

Opublikowano

CW nie powinno być moderowane. Tu jest wojna, kur.wa, a nie.

Opublikowano

Na profilu PS Polska już piszą o nie przedłużaniu plusa i kolejnej porcji gierek z androida. :banderas:

to najlepsze

28051507919018511922.png

Opublikowano

Maja rozmach z tymi Assassinami.

Opublikowano

Myślę sobie, poczytam komentarze pod informacją o trailerze 2 kwietnia z GTA V na PC czy cieszą się że dostaną okruchy z pańskiego stołu i czy dziękują Bogu że ta gra wyszła na PC.

34622747468266155843.png

43606875267740493447.png

43683755794749121307.png

89158953011407015367.png

02484766141088610014.png

62883525510215516405.png

18016487005139282876.png

11186241344817091471.png

22715798362125573651.png

Dobrze że na PC teraz wszystko się dzieje automatycznie.

Opublikowano

Alez bomby prawdy mendrka :banderas:

Opublikowano

Prawie dwa lata minely a ja wciaz nie moge przestac sie smiac. Mistrz!

Opublikowano

Badzmy szczerzy te radia w GTA to zawsze taka sredniawka, najlepiej jest na PC, gdzie wrzucamy co chcemy i ile chcemy :banderas: powinni dodac taka mozliwosc na konsolach :(

:stupid:

Opublikowano

Ogólnie GTA V broni się bohaterami i burzliwymi relacjami między nimi (jak na zdemoralizowanych gangsterów przystało), ciekawymi misjami w story mode, reżyserią i ogromnym rozmachem całego miasta. Natomiast jako sandbox (czyli piaskownica w której powinna być ZABAWA) wypada średnio. W o wiele tańszym Saints Row bawiłem się znacznie lepiej - wymuszając odszkodowanie na ruchliwych skrzyżowaniach, rozwalając psychofanów o nagrobki i wrzucając ich do zgniatarek, czy biorąc udział w krwawej parodii japońskiego tv show. Podobnie dobrze bawiłem się w Just Cause 2 rozwalając to i owo, robiąc akrobacje i odnajdując skrzynki. Świetnie bawiłem się też w Sleeping Dogs co rusz odkrywając niezwykłe zakątki chińskiej metropolii. W GTA V nie bawiłem się poza story mode zbyt dobrze. Nudy na pudy. Sorry, ale mogło być lepiej.

Czyli ogólnie dobrze się bawiłeś z 3 grami które dali za darmo w plusie, a za GTAV musiałeś zapłacić, więc zamiast się bawić ciągle cię bolała kieszeń i tylko myślałeś

gdzie ta kasa poszła.

Opublikowano

Znasz radio w dowolnym gta gdzie masz 20 samych wybitnych utworow? Ja nie. Wrzucasz sobie sam muzyke i takiego problemu nie ma. W gta iv na przyklad rapowe stacje byly tragiczne i jako fan tego gatunku nie mialem czego sluchac.

Opublikowano

CO ZA PROWO

i Ci prowadzący np. tu:

EZEF JUAR <333333

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

kurfa ale co to znaczy samych 20 wybitnych? może zawyżmy jeszcze do 30-stu. xD Większość stacji nie ma nawet 17 na set liście. w jaki sposób mieliby spełnić indywidualne wymagania? jeśli choć połowa sprawa że odruchowo szuka się określonej stacji, to jest więcej niż dobrze. 

Opublikowano

Pecetowcy prawilnie ograją 2 lata po premierze.  :obama:

upośledzona wersja ograna nawet przed premierą :lapka:

a potem krótko po premierze znowu, tym razem 100%

Ale to wszystko tylko wstęp do ostatecznej dominacji wersji PC, kąsolowcy już obs,rani z zazdrości ile modderzy z tej gierki wycisną, nie mówiąc już o 1080p@60fps 8-)

Opublikowano

Ja nie neguje tego, ze sa dobre kawalki w gta. Oczywiscie ze sa i to w ch.uj! Chodzi o to, ze wrzucanie wlasnej muzyki jest swietna opcja, bo mozemy wrzucic to czego aktualnie sluchany co zwieksza przyjemnosc z gry i tyle. Po co mam sluchac radia od Rockstara gdzie w danej stacji podobaja mi sie 3 kawalki jak moge sobie wrzucic swoje-lepsze. Myslalem, ze takich rzeczy nie trzeba nikomu tlumaczyc :/

Edytowane przez ssxx1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.