Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zerotul - obrońca średniaków. 

:dafuq:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No,a niby co to jest jak nie słaba kopia borderów i [wstaw dowolne dobre mmo] w singlu oraz nieudana kopia halo w multi :reggie:

Ta gra to jeden wielki bajzel cierpiący na kryzys tożsamości, który nie jest dobry w żadnym aspekcie. Mimo to potencjał w marce jest,bo można zbudować coś fajnego na błędach popełnionych w 1 części.

Opublikowano

uhh przed chwilą wyłączyłem konsole, chyba od 18 siedziałem z przerwą na kolacje

Bloodborneee! ależ ta gra jest dobra, po prostu:

tumblr_mun3v4HdfP1s5tztao1_r2_500.gif

A ja gram dziś w pillars of eternity. Jutro bb po jutrze znowu pillars do środy mam wolne w robocie i gram w 2 goty gierki. Poza wiedźminem i xenoblade nie widzę dla nich konkurencji w tym roku:).

Halo 5 czy forza to żadna konkurencja. Odgrzewane kotlety podane z mikrofali po raz 5 czy 6 ;)

Opublikowano

uhh przed chwilą wyłączyłem konsole, chyba od 18 siedziałem z przerwą na kolacje

Bloodborneee! ależ ta gra jest dobra, po prostu:

A ja gram dziś w pillars of eternity. Jutro bb po jutrze znowu pillars do środy mam wolne w robocie i gram w 2 goty gierki. Poza wiedźminem i xenoblade nie widzę dla nich konkurencji w tym roku:).

Halo 5 czy forza to żadna konkurencja. Odgrzewane kotlety podane z mikrofali po raz 5 czy 6 ;)

taaa ? A w Forza 6 dodali wreszcie zmienne warunki pogodowe? No i na ile godzin trwa singiel w Halo 5?

Opublikowano

Destiny to przy Borderlandsach nawet nie stoi...

No Borderlandsy mialy o wiele fajniejsze multi xD a jakie byly wymagajace! PvP to tez byla miazga!

No i Mazzeo, ciagle pytasz jak mozna grac ciagle w te same raidy, striki, czy multi, ktore akurat Tobie sie nie podoba? No osobiscie wole juz gadajaca kostke rubika, niz calakowac po raz n-ty Halo z 1 generacji (to juz 3 odslona), 2ke, ktora mozna bylo odpalic na 360tce, czesc 3 i 4 z kolejnej generacji i znowu przechodzic to wszystko na Onie. Zieeeeeew.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No dzisiaj nie dzialal przez 2h - pierwszy raz od ilu miesiecy ?

No i nie raz powtarzalem, jestem w stanie zniesc takie sytuacje dla 10 razy wiekszej spolecznosci i komfortu, ze odpalajac z kumplem meczyk w PESa nie zobacze rozmazanego (pipi) w 720p.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Destiny to przy Borderlandsach nawet nie stoi...

No Borderlandsy mialy o wiele fajniejsze multi xD a jakie byly wymagajace! PvP to tez byla miazga!

przecież multi w destiny nadaje sie do zsypu, więc to nie jest żadna przewaga nad borderlands.

Opublikowano

W Destiny gra się o wiele przyjemniej niż w te chuyowe Halo z błędami over 9000. Nie wiem co gorsze Halo czy Order..

Opublikowano

Marne prowo, marny trolling chorągwi.

Opublikowano

przeciez to alter jakiegos klapa z cw, wystarczy porownac ip i juz ktos dołącza do figaro :reggie:

Opublikowano

Ale zainteresowania to byś sobie ustawił inne Alter-Mroku, bo trochę się gryzie z Twoja obecną orientacją.

Opublikowano

przeciez to alter jakiegos klapa z cw, wystarczy porownac ip i juz ktos dołącza do figaro :reggie:

S9eei.gif

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mroku (pipi)ał wcześniej na PlayStaton prawda?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Prawda. 

Fajnie że wyjdzie Bloodborne na PC. Chętnie przejdę giereczke za darmo,szkoda kasy na wersje na ps4.

Hehe dobre panowie, BB dostał notę 10/10. Pewnie recenzenci sprzedali się Sony panowie. Niestety tak jak pisałem gra jest drewniana i długie loadingi. Myślałem panowie że PS4 jest mocną konsolą..

Remastered God of War ? HAHAHAHA.

Failstejszyn/Szrotstejszyn/remasterstejszyn/ guwnobesranestejszyn/konserwacjastejszyn/Sonyrobiwchuyastejszyn

2014/2015:
-The Order 5,5/10- SKRYPT,KORYTARZ,guwno,pasy
- Drajf klap-Drewniane,słabe, AI do bani xDD
-BLOOD SOULS 2,5 - Dark Souls 2,5
-AnczArted 4 przesuwa korytarzyka na 2016
-God of War Remastered edyszyn ?  :reggie: hah
-konserwacje/awarie ziemniakowego psnu xDd

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

#Fordeplejers #plejstejszynnejszyn

Choragiewka-treningowa-z-podstawka-gumow

Ja tak samo daje kodzik dla niebieskich braci  :good:

Planetside2:

KR49-QBY3-OGD5

Sony zawsze szanowalem,to trzeba przyznac. Dobrze ze juz sie pozbylem tego szrota rozmazanego. Przynajmniej PS4 ma grafike a to jest najwazniejsze, jedynie musze pocwiczyc jazde w DC bo za duzo cofania czasu w tym FH2.

Kurde ten DC jednak świetny dobrze że się pozbyłem tego szrota rozmazanego. Nie długo pobiję exacta w wyzwaniach a pokrytegospermą w TloU

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Podejrzewam ze tak, przeciez onlive skończył sie zaraz po starcie. Nawet miałem adapter i pada do tego bo rozdawali za darmo xD taka super usługa

Opublikowano

Tez pamietam jak to startowalo, testy w UK, podlaczenie tylko po kablu, jedyne co robilo wrazenie to menusy i te wszystkie okienka z grami ale jak cos odpaliles to xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sony ma sie tak zle ze wykupili OnLive

nieszczęścia chodzą parami, będzie im raźniej bankrutować

Opublikowano

Żeby wykupić bankruta pewnie musieli kasę ciężarówkami dowozić ;)

Opublikowano

A to nie jest tak ze wykupil same patenty ? Usluga zostanie martwa.

Opublikowano

Do czego im ten OL potrzebne? Do kojarzenia się z porażkami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.