Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1012326_original.jpg

Który to?

A co za różnica, ważne że na ostatnim skrinie ładnie botowi mordę zamyka :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widać co Klapom się podoba. Gardzę jeszcze mocniej.

Opublikowano

A więc klapki to geje. :niedobrze: 

Opublikowano

To by wiele wyjaśniało. Np. ślepą miłość do gówna w plastiku.

Oraz przede wszystkim to:

sony_bullshit_anim4.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Widać co Botom się podoba. Gardzę jeszcze mocniej.

Poprawiłem,teraz jest lepiej

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dopiero se po kolanach skakali a teraz wytykają innym gejostwo podwójne standardy zawsze i wszędzie.

Opublikowano

Nie dość, że wyszło na jaw ich gejostwo, to jeszcze dostali Mroka w gratisie.

DOUBLE KILL :daddy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dopiero se po kolanach skakali a teraz wytykają innym gejostwo podwójne standardy zawsze i wszędzie.

E, e, zapomniałeś jak jeszcze niedawno siedziałeś na kolanach Lema? 

Opublikowano

E, e, zapomniałeś jak jeszcze niedawno siedziałeś na kolanach Lema?
:frog:

Przyznałem sie do błędu!

Opublikowano

Wlasnie skonczylem ogladac trailer GTA V na PC....1080/60fps

iBEwT7tEC0X2B.gif

dzieki za beta testowanie klapy i boty

I na tym trailerze sie skonczy twoj experience z 1080p/60fps... czas zebys wrocil do rzeczywistosci i uprzytomnil sobie,ze twoj komp to najwyzej 480p w 24fps pociagnie... oczywiscie na low. To tak samo jak klapkow experience z grami konczy sie na gifach i trailerach.

oj stary, eteryczne pieczenie twojej dupy wylalo sie czerwonym pulsujacym plasem z kazdej litery.

moze gdyby sprobowac przebic patykiem taka cyste z jadem, i wylac na burgera, Yano stwierdzilby ze odnalazl swoj sos przeznaczenia. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Widać co Botom się podoba. Gardzę jeszcze mocniej.

Poprawiłem,teraz jest lepiej

Mroku, a co własciwie jest nie tak z Xbonem, że postanowiłeś "zaszczycić" niebieską dolinę swoją obecnością?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

wot? Mroku jest klapem? wut wut? Prima aprilis juz sie skonczyl przeciez :notsure:

Opublikowano

Postanowił się obrazić na xboxa i szuka teraz niebieskich kolegów. Tragedia człowieka.

Tymczasem poniżej dowód na podójne standardy Klapków - jak to wczoraj sobie razem hasaliśmy po Neverwinterze z Yetim. :banderas:

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Z okazji świat wielkanocnych zyczylbym wam smacznego jajka ale za dużo gejostwa tu ostatnio panuje by wam to napisać.

Opublikowano

11081466_327256837469392_116750333522827

Panowie!

Opublikowano

O Figaro wrocil.

a nie to jednak Mazzeo

:yao:

Opublikowano

Takie to śmieszne Mejmie?

xD

Opublikowano

No wg mnie dalej jest slabe.

Czemu mialbym zmienic zdanie czytajac lore ktory wyglada biednie przy pierwszych lepszych soulsach? Gdzie trzeba pogrzebac troche glebiej w samej grze aby go znalezc a nie czytac codex bo bungie sie nie chcialo tego nawet jakos w gre wkomponowac. :yao:

Tu masz przyklad: http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30wpo3/massive_bloodborne_lore_theories_spoiler/

Opublikowano

uniwersum w destiny jest świetne, nawet lepsze niż w halo, ale co z tego, jak w grze nie ma nic ze swojej świetności. Fabuła jest fatalnie przedstawiona, ale gra ogólnie bardzo spoko i lubię wracać

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Z okazji Swiat zycze wam lepszych gier niz Destiny.

Opublikowano

Wszystkiego playstation.

Opublikowano

Wybrali mnie do bety Planetside 2 na jedyna słuszna platformę czyli PS4 :banderas:

#4theplayers

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.