Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupic Tytana do grania :facepalmz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

najlepszy komentarz - to nie jest komp do grania tylko profesjonalnych zastosowań

:dynia:

Komentujesz sprzęt a nie wiesz do czego potrafi sluzyc PC? To jest karta do zastosowan profesjonalnych takich jak rendering animacji 3D (na przyklad) i to nie ma nic wspolnego z renderowaniem gier

Opublikowano

wiecie co jest zabawne? że ta gra nie wygląda jakos lepiej od tego co mamy na next genach :D

dobra ide spac, mam beki z blacharzy do wyjscia Wiedzmina.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

z takimi ustawieniami i operatorem kalkulatora to nigdy nie będzie

Opublikowano

wiecie co jest zabawne? że ta gra nie wygląda jakos lepiej od tego co mamy na next genach :D

z ciekawosci ino, ogladasz to na tv? :)

jezu, jezdzenia na wsadzie to ostra padaka, dobrze ze wstrzymalem sie z zakupem, wpierw pad od X1, GTA V moze w listopadzie heh

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

w sumie żal mi gościa

nie no kurna żartowałem.

miło kiedy ponad podziałami boty i klapy łączą się we wspólnej pogardzie dla blachar :sir:

Opublikowano

dalej, niech gra ta ciota, bo chce przed spaniem zobaczyc jak noca LS  wyglada

Opublikowano

powiem ci że na next genie kozacko. miasto nocą, szczególnie w deszczu, centrum, neony, refleksy itd. boner maker.

Opublikowano

powiem ci że na next genie kozacko. miasto nocą, szczególnie w deszczu, centrum, neony, refleksy itd. boner maker.

4 minuta jak sie skradamy (jakosc srednia bo to przez ps4 nagrywane bylo):

Te refleksy <3

Opublikowano

wiem ze wyglada kozacko, ale chce zobaczyc jak wyglada na sprzecie za duza cwiare ;)

ja tam nie mam zastrzezen, wiem ze i tak zagram ne medium, co raczej mi nie przeszkadza, skoro nadal czerpie fun z grania na ps3. ino latwiej sie bedzie gralo, bo kumpel przeczekal odkad "super wersja z konsol" dostawala kazdorazowo freeza po 15 minutach, i ukulal sobie juz ekipe z ktora moze bedziemy mlocic napady i reszte tego talatajstwa. 

huh, widac ze Bansai znieczula swoj BD ktory u niego wywolalem pare godzin temu i atakuje pc gorzej niz Yano katolikow  :kiss:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

z jego ustawieniami gorszymi jak na ps3 (o ile się da takie osiągnąć :Coolface:) to i tak nie zobaczysz :)

btw noobskie pytanie, jak na szybko zrobić @nick kogoś na tłiczu? :teehee:

Opublikowano

@wpisujesznick

o to chodzi?

Opublikowano

boże jaki nieogar z tego streamera. komp go przerasta, gra go przerasta, wszystko go przerasta. pc master jego mać. pośmieję się jeszcze trochę i też idę w kimę. pozdro ziomy.

e: i dick wszystko strzelił, wywaliło mu kompletnie i w pizdu pograne :lol:

Edytowane przez Colin

Opublikowano

GTAV ściągnięte :reggie:

1080p/60 :obama:

4AmNQ5M.jpg

YHZkK8j.jpg

3rzAi37.jpg

823uC1Z.jpg

NdLxJkL.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

@Labtec

Jakie ząbki na mapce. :obama:

Dzisiaj dwóch kolegów dostanie GTA V, kompy mają średnie, wieczorem się dowiem jak im chodzi. xD 

Czuję płacz. Oh jak dobrze, że w porę podjąłem dobrą decyzję o zostawieniu pc gamingu. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale mnie ominęła beka z master, podpisz pan petycje, nowa składka na kickstarterze, rasy.

Dawać premierę Wieska.

Ps. Gdzie jest Adi???!!!

:dynia:

Opublikowano

Wygląda tak samo jak u mnie na x360, można się rozejść

Opublikowano

o ku.rwa mialem brac na pc ale po tym co widzę to jednak biere na kochaniutkiego xbona

#bekazpc

Opublikowano

Z jednej strony wolałem się wyspać, niż przeglądać bekę z PC-towej nocnej premiery GTA V, chociaż tego streamera trochę żałuję, bo beka musiała być wielka jak Giewont. W sensie, to ja nie wiem serio jakim trzeba być ignorantem by wierzyć w to że Rockstar zrobi porządną optymalizację GTA na PC-ta :reggie:

To nie jest korytarzówka, tylko wielgachny i rozbudowany sandbox. Niestety, to wymagałoby dużego budżetu, a takiego Rockstar na PC-ta nie zamierza wydawać, bo się nie opłaca. 

Nihil novi, ale pocieszne jest to, że w pewnych okolicznościach to nawet ja na PS3 mam lepszą wersję od blaszek (bo się odpala...) :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.