Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady czekam w tym roku na far cry 4, wasteland 2 , civilizacje czy shadow of mordor tak samo jak na bayonette czy kapitana grzybka. Czy przez to jestem gorszy nie ale przynajmniej mnie tyłek nie boli.

Gram w dobre gry NIEZALEŻNIE OD PLATFORMY. I nie hejtuje gustów innych osób. Easye po co wchodzisz na temat dotyczący splatoon i smiejesz się z innych użytkowników. Jak cię gra nie interesuje to nie komentuj. To ty tu poruszyłeś temat splatoon kiepski z ciebie troll.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gram w dobre gry NIEZALEŻNIE OD PLATFORMY. I nie hejtuje gustów innych osób. Easye po co wchodzisz na temat dotyczący splatoon i smiejesz się z innych użytkowników. Jak cię gra nie interesuje to nie komentuj. To ty tu poruszyłeś temat splatoon kiepski z ciebie troll.

Wprawdzie nie czytałem wywodów easye, czy posiadają dozę argumentów, ale również nie powinno tak być, że temat o danej grze to jedynie same zachwyty grupki użytkowników. Komuś się coś nie podoba, niech jak najbardziej wbija i merytorycznie to okaże. Nie bać się minusików :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

no nie wiem z czym hejtowalem ten tytul ? piszac, ze klotnia o skillowosc tej gry poki co po filmach jest bez sensu, albo dyskusja na temat CS'a. Jedyna opinia jaka wyrazilem, to fakt, ze tego typu gra znudzilaby mnie po 5 minutach - najwyrazniej przehypowali ja w statusach. ^^

Opublikowano

Gram w dobre gry NIEZALEŻNIE OD PLATFORMY. I nie hejtuje gustów innych osób

czyli kolejny nie nadający się do CW. Tutaj trzeba mieć twarde, betonowe d,upsko. In or out baby

Opublikowano

Blantman, w CW nie ma miejsca na obiektywizm.

Albo opowiadasz sie po stronie jednej platformy, albo nie uczestniczysz w dyskusji. Ten temat rządzi sie swoimi prawami - to, co sie dzieje w CW zostaje w CW.

Dlatego ludzie którzy kupili PS4 nakręcili sie na grafike i wzdychaja do trailera Uncharted bo i tak nie ma w co grać.

Opublikowano

co sie dziwic, jak ludzie jaraja sie Splatoon (dla niektorych to nowa nadzieja branzy i kolejny MAX Skillowy shooter... ) :teehee: jeszcze jakie rozmowy w temacie, CS Go, COD, pierwsza strzelanka w ktorej mocno trzeba myslec ^^ Po 5 minutach znudziloby mnie strzelanie farbkami...

Albo nie ogladales gameplayu albo nie zrozumiales o co w tej grze chodzi. Przychylam sie bardziej do tej drugiej opcji...

Opublikowano

Ten temat rządzi sie swoimi prawami - to, co sie dzieje w CW zostaje w CW.

Wszyscy się zasłaniają CW, a jak przyjdzie co do czego, to te same "dyskusje" tworzą się w innych tematach, co było widoczne po zamknięciu poprzedniej edycji na czas E3, ale i nie tylko.

No ale oczywiście, wszyscy tutaj tylko udają i trollują. Mhm. ;>

Ninendofagi przeginają w drugą stronę. Gry na które nawet by nie spojrzeli na innych platformach, gloryfikują na sprzętach Big N. Umiar i pokora, a fanole Nintendo tego nie posiadają, srają na wszystko od Nintendo lukrem. Krapa nie nazwą krapem, kupy nie nazwą kupą, bo od Nintendo !

I to się różni od fan(boy)ów innych platform właściwie... czym?
Opublikowano

No spory procent fanboyow ma ten oboz.

co sie dziwic, jak ludzie jaraja sie Splatoon (dla niektorych to nowa nadzieja branzy i kolejny MAX Skillowy shooter... ) :teehee: jeszcze jakie rozmowy w temacie, CS Go, COD, pierwsza strzelanka w ktorej mocno trzeba myslec ^^ Po 5 minutach znudziloby mnie strzelanie farbkami...

Albo nie ogladales gameplayu albo nie zrozumiales o co w tej grze chodzi. Przychylam sie bardziej do tej drugiej opcji...

Moze jakbym byl opozniony w rozwoju to gra wygladalaby na mega skomplikowana!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ninendofagi przeginają w drugą stronę. Gry na które nawet by nie spojrzeli na innych platformach, gloryfikują na sprzętach Big N. Umiar i pokora, a fanole Nintendo tego nie posiadają, srają na wszystko od Nintendo lukrem. Krapa nie nazwą krapem, kupy nie nazwą kupą, bo od Nintendo !

I to się różni od fan(boy)ów innych platform właściwie... czym?

Krótka przechadzka po działach wyjaśni kwestię, gdzie krytyka jest bardziej trzeźwa i merytoryczna a gdzie praktycznie nie występuje tylko same zachwyty nad ... wszystkim ?

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Dlatego ludzie którzy kupili PS4 nakręcili sie na grafike i wzdychaja do trailera Uncharted bo i tak nie ma w co grać.

Dlatego ludzie, którzy przy jakimś zaćmieniu sprzedali Nadkonsolę i kupili xszrota nakręcają się, że na PS4 nie ma w co grać bo inaczej łzy smutku same im się cisną do oczu. 

Opublikowano

Dlatego ludzie, którzy przy jakimś zaćmieniu sprzedali Nadkonsolę i kupili xszrota nakręcają się, że na PS4 nie ma w co grać bo inaczej łzy smutku same im się cisną do oczu. 

Pozwolisz, że zacytuję jednego newsa:

The Last of Us, Destiny, FIFA 15, Far Cry 4, Assassin's Creed: Unity, Call of Duty: Advance Warfare, Battlefield: Hardline - zdaniem Jima Ryana w 2014 roku nie zabraknie znakomitych tytułów na PlayStation 4. Szef europejskiego oddziału Sony stwierdza, że każdy z nich będzie miał wpływ na dalszą sprzedaż konsoli japońskiej firmy.

Doskonały, multiplatformowy line-up, na którym Sony opiera swoją potęgę wydawniczą na ten rok. Pozazdrościć ;)

Opublikowano

No - teraz licza sie tylko ekslusyvne bomby ! HALO 1 po raz trzeci, HALO2 *2, HALO 3, HALO 4 - no moglbym wymieniac bez konca! Do tego wszytsko w glorius 1080p, a jeszcze znakomity SO (szczegolnie dla ludzi ktorzy skonczyli 6 razy gre 4/10) ^^ Do calkowitego pogromu Sony zabraklo mi tylko wszystkich czesci Gearsow na 1 plycie.  :teehee:

Opublikowano

Bomb prawdy Maciomaniaka ciag dalszy, ile tak jeszcze mozna?!

Ja sprzedalem PS4 dzien przed e3 I nie zaluje - sa dodatkowe fundusze na obkupienie sie w gry pod koniec roku.

Opublikowano

Grałeś w SO? Nie? Nie oceniaj.

Nie zapominaj też o Forzy Horizon 2.

Na PS4 też toczysz bekę z remastera TLOU, dobrze rozumiem?

Opublikowano

No - teraz licza sie tylko ekslusyvne bomby ! HALO 1 po raz trzeci, HALO2 *2, HALO 3, HALO 4 - no moglbym wymieniac bez konca! Do tego wszytsko w glorius 1080p, a jeszcze znakomity SO (szczegolnie dla ludzi ktorzy skonczyli 6 razy gre 4/10) ^^ Do calkowitego pogromu Sony zabraklo mi tylko wszystkich czesci Gearsow na 1 plycie.  :teehee:

Ile jeszcze razy będziesz przypominać tego Knacka? To chyba jedyne, czym potrafisz mi dogryźć ;)

Gry na wyłączność mają głównie sprzedawać konsole i w przypadku danej platformy mają największe znaczenie i zawsze tak było - kupowałeś X360 by zagrać w Halo, Gearsy czy Forzę, podobnie jak kupowałeś PS3 by zagrać w Uncharted, TLOU czy też The Last Guardian. Albo Gran Turismo. Teraz exy przestały mieć znaczenie, bo PS4 żadnych dobrych exów nie ma - faktycznie, to ma sens.

Opublikowano

Sunset Overdrive 

Forza Horizon 2 (crossgen)

Halo 1,2,3,4 remastery (1 remake)

Project Spark

vs

LBP3 (crossgen z taka sama oprawa na obu konsolach)

DriveClub

The Last of Us remaster

easye smieszne jest jojczenie na najlepsze multi fps na konsolach przez osoby, ktora daje sie rucha.c EA bez zajekniecia.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Halo Collection - Cztery czesci Halo plus 100 map MP plus dedykowane servery.

TLoU Remaster - TLoU plus dlc I multi na PSN ktore ledwo ciagnie alfe Destiny.

@Macio nie zapomnij o indykach ktore teraz rzadza I dziela...oczywiscie tylko na PS4.

@Ins nie zapominaj o Ori :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No o niczym innym nie marzylem kupujac nextgena za 2 kafle, jak wrocic znowu do HALO, przy ktorym spedzilem ostatnie lata. GOTY biznes. Najlepsze kombo hav3n - 360tka i Xbox One - mozesz sobie te same gry odpalic na 1 Tviku i zdawac relacje z roznic graficznych.  :teehee:

smieszny to jest Twoj poziom myslenia Ins. Sam wlasnie potwierdziles, ze jaranie sie tymi wszytskimi exclusivami jest z lekka slabe.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Cw cw zasłaniacie się cw a wątkach dotyczących gier na podforach różnych konsol też robicie cw. Nie wszyscy ale większość.

Nie trzeba być betonem konsolowym aby z nim walczyć. Easye myśli ze trzeba być niedorozwinietym aby splatoon się podobał. Dziwi się też ze można się podniecać trailerami czy gameplayem. A co ten farbowany lis co rok temu tylko xbox a teraz tylko sony robi z grami sony. Czy nie podnieca się gierkami po trailerach. Czy nie wyraża pozytywnych opinii o dc czy order soś tam. :)

Nie obrażam innych dlatego że grają w inne niż ja gry. Waldek grasz w bf i dobrze lubisz. Sam też kiedyś lubiłem. Nie powiem że jesteś po(pipi)any bo grasz w tego szrota, bo uważam ze ci się może podobać. Masz prawo sądzić że mario kart to szrot. Nie nazywasz jednak ludzi w niego grających niedorozwinietymi.

Rozdzielmy 2 sprawy. Kłóćmy się o to która gra lepsza albo która konsola. Bez ataków czyjejś inteligencji. Przeważnie osoba która najbardziej krzyczy sama ma ze sobą problem.

Opublikowano

Sunset Overdrive 

Forza Horizon 2 (crossgen)

Halo 1,2,3,4 remastery (1 remake)

Project Spark

vs

LBP3 (crossgen z taka sama oprawa na obu konsolach)

DriveClub

The Last of Us remaster

easye smieszne jest jojczenie na najlepsze multi fps na konsolach przez osoby, ktora daje sie rucha.c EA bez zajekniecia.

Rzeczywiście, LBP3 będzie też na PS3, a ludzie śmiali się, że Horizon 2 jest crossgenowy (w przeciwieństwie do Forzy, LBP3 robiony jest na obydwie platformy przez to samo studio). No to cóż - posiadacze PS3 mają przejść na PS4 dla... DriveClub? Ale Sony ich rozpieszcza w tym roku.

Cw cw zasłaniacie się cw a wątkach dotyczących gier na podforach różnych konsol też robicie cw. Nie wszyscy ale większość.

Nie trzeba być betonem konsolowym aby z nim walczyć. Easye myśli ze trzeba być niedorozwinietym aby splatoon się podobał. Dziwi się też ze można się podniecać trailerami czy gameplayem. A co ten farbowany lis co rok temu tylko xbox a teraz tylko sony robi z grami sony. Czy nie podnieca się gierkami po trailerach. Czy nie wyraża pozytywnych opinii o dc czy order soś tam. :)

Nie obrażam innych dlatego że grają w inne niż ja gry. Waldek grasz w bf i dobrze lubisz. Sam też kiedyś lubiłem. Nie powiem że jesteś po(pipi)any bo grasz w tego szrota, bo uważam ze ci się może podobać. Masz prawo sądzić że mario kart to szrot. Nie nazywasz jednak ludzi w niego grających niedorozwinietymi.

Rozdzielmy 2 sprawy. Kłóćmy się o to która gra lepsza albo która konsola. Bez ataków czyjejś inteligencji. Przeważnie osoba która najbardziej krzyczy sama ma ze sobą problem.

Przykro mi, ale dalej nie rozumiesz esencji tego tematu - odbierasz to zbyt poważnie :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jaki traj hard XDDDD

Opublikowano

Nie trzeba być betonem konsolowym aby z nim walczyć. Easye myśli ze trzeba być niedorozwinietym aby splatoon się podobał.

gasz, kolejny u ktorego czytanie nie jest najmocniejsza strona. Ja nie hejtuje tej gry - napisalem wylacznie, ze trzeba byc niedorozwinietym by ta szpile porownywac do FPSow pokroju BF, CSa, czy innych.

Gry na wyłączność mają głównie sprzedawać konsole i w przypadku danej platformy mają największe znaczenie i zawsze tak było - kupowałeś X360 by zagrać w Halo, Gearsy czy Forzę, podobnie jak kupowałeś PS3 by zagrać w Uncharted, TLOU czy też The Last Guardian. Albo Gran Turismo. Teraz exy przestały mieć znaczenie, bo PS4 żadnych dobrych exów nie ma - faktycznie, to ma sens.

360tke kupilem wylacznie przez lepsze multiplatformy i lepszy online, PS3 kupilem dla exow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Blantman weź idź może na grilla a cw zostaw innym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.