Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
@Maajin

Cała sytuacja przypomina dissy dwóch grubasów wyzywających się o to kto ma więcej fałd tłuszczu. Z tym że ten w niebieskiej koszulce deal breakera dostał pierwszy.   :cool:

@up to jest wg Ciebie to bronienie? Bo napisze for fun że lepsze dwa tytuły na max 8 niż absolutne zero, kiedy druga strona wypomina drugiej kompletny brak eksluzywnego wsparcia, sama nie mając nic?  :pechowiec: gdyby nie dosłownie jedna gierka, plus fakt że wygodniej grać mi w multiplatformy na konsolach miałbym w nią wyebane równie mocno co ty. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dobry dzien w CW widac dzisiaj byl, ostro pojechala ekpia po extract, yetim i lem a ci dalej kopia sie w dolku 

Opublikowano

No, dziś poszło kilka bomb prawdy, ze niektórym prawie rozerwalo dupy, a na dniach premiera W3, a wraz z nią kolejna porcja beki z koalicji blachar i botow.

Cudownie :fsg:

Opublikowano

No, dziś poszło kilka bomb prawdy, ze niektórym prawie rozerwalo dupy, a na dniach premiera W3, a wraz z nią kolejna porcja beki z koalicji blachar i botow.

Cudownie :fsg:

Tak czytam te Twoje posty i dochodze do wniosku, że jesteś nieźle po(pipi)ony, te klapki które masz na oczach są tak wielkie że nie widzisz juz nic więcej.Zastanów się trochę o czym Ty piszesz, Ty masz tak od urodzenia?? Dam Ci dobrą radę i to za darmo. (pipi)nij sobie głową w ścianę , nie wiem idz sobie do lasu na grzyby, tylko nie jedz ich bo może być jeszcze gorzej.

Opublikowano

Bomby prawdy z nieznanego źródła :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Co do tej konfy komputrowej na E3, to widzę że robi ją to jakaś banda butthurtowych nerdów z PC Gamera na współ z butthurtowym producentem sprzętu. Jakkolwiek jednak pisanie, że pojawienie się pc-ta na E3 to demonstracja siły tejże platformy, dla kogoś kto był świadkiem faktycznej jej siły w przeszłości, wywołać może co najwyżej uśmiech politowania. Faktem jest, że dawniej PC nie potrzebował E3. W dedykowanych pismach i internecie zawsze roiło się od zapowiedzi wielkich AAA, oraz recenzji aktualnych. Praktycznie zawsze się na coś czekało, a czas oczekiwania umilały czy to klony wielkich produkcji, czy to mniej znane oryginalne gry. Dlatego rynek PC kwitł i to nawet bez Steama, z nietykalnym praktycznie wówczas piractwem, bez i całego tego obecnego cebulactwa, żebractwa i grania w niedokończone gry za opłatą. Zaś MMO nie było p2w ftp tylko normalnie się abonament płaciło.

Dziś to łabędzi śpiew po przeszłości. To, że jest nieco lepiej niż 2-3 lata temu, to jeszcze nie oznaza że należy otwierać szampana. To nadal konsole wyznaczają trendy core gamerów i to one finansują wielkie produkcje...

Opublikowano

Nikt istotny, nie zawracajcie sobie tym głowy.

Rowniez nie moge doczekac sie porównań Wieśka, w szczególności ze nie znam bota ktory na niego nie czeka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mendrek, kiedy zmieniamy PC? Bo ja się szykuje na wrzesień, nie będę grał w lato, jak jaki MaZZeo. Mój bedzie miał przezroczystą obudowę, aby wszystkie kable było widać oraz zasilacz BeQuite :fsg:

O mój Boże, już sie nie mogę doczekać. Te ultra settingsy, 60 klatek, precyzja myszy na stoliczku z Castoramy :fsg::obama:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

beznadziejna para bohaterów

Opublikowano

Ten na dole fajny, ten u góry to dzieci mógłby straszyć...

Opublikowano

czajcie ost  :fsg: :fsg: :fsg:

żywcem z banjo wyjęty
Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Opublikowano

kurde mogliby przestać wspierać, bo konsole też dostaną ;/////

No jak konsole dostana to zaraz bedziemy czytac ze fajna inicjatywa, community konsolowe wspiera wlasne gry, beka z PC, kickstarer fajna sprawa itp itd.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Przecież jest tam napisane że powstaje na pc i konsole wy pecetowe betony.

Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Rare to ty szanuj 

i to nie boty są obesrane ze szczęścia, ale każdy szanujący się gracz wychowany na najlepszych platformowych produkcjach.

Klapy wychowane na Crashu, Spyro i Knacku nie są w stanie tego docenić. 

Opublikowano

Wypraszam sobie, jestem konsolowcem, tylko zdjalem klapki z oczu.

Jest napisane, ale hipokryzja to hipokryzja, beka z PC ze konsole dostaly kickstartera a blacharze beda grali w gorszej jakosci musza zaplacic 5,000zl :Coolface:

Opublikowano

https://www.kickstarter.com/projects/playtonic/yooka-laylee-a-3d-platformer-rare-vival

wiem, że kickstarter blabla no ale (pipi)a

ludzie ze starego rare robią duchowego następcę Banjo :fsg:

Wczoraj start a już milion mają :fsg:

Teraz tylko trzeba się modlić, żeby nie zyebali.

tak się właśnie kończy współpraca z microsoftem, trzeba żebrać w internecie o pieniądze żeby zrobić gre

Opublikowano

tak, ale przekroczy milion i PS4&X1 będą day one

To trzeba sie dolozyc  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.