Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja dziwię się że dali gorszą wersje recenzentom. Daliby wersje na pc to i woda byłaby lepsza i framerate... ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W tym temacie nie liczy się to, ile kto ma w pasie, tylko jak długiego e-penisa posiada. Ponad 40 platyn <pręży muskuły>.

synku, nie kompromituj się  :sir:  :platinum:

Opublikowano

Czyli co mamy grę pokroju BB na Xbąku i to szybciej niż klapy twierdziły ;)

Ale wiesz ze W3 to nie ex dla Xbox One?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Opublikowano

Widzę że izi ma już takie problemy z pamięcią że nie wie co pisał 10 minut wcześniej ;)

Opublikowano

1248743196196410030.gif

Tak jest na PS4 - ile z tej trawy zostanie na bąku? Przyjmujemy zakłady.

Opublikowano

Przykre, ze wiekszosc blacharzy bedzie musialo grac w takich detalach. 

Miedzy czasie konsolowa szlachta :banderas:

1248743196262716846.gif

1248743196196410030.gif

Opublikowano

jezeli Bloodborne byl drewniany, to czekam na Twoja recke walki w Wiedzminie ^^

Opublikowano

Dobrze ze na XO mamy dynamiczna rozdzialke ktora pomoze przy fpsach. Nie to co niedobre Sony, naciska na 1080p zeby Janusze sie jaraly ze jest grafika.

Opublikowano

na razie nie ma co sie podniecac strona techniczna, pisalem w CW i w temacie wieska3 jakis czas temu - ta gra okropnie gubi klatki (choc raczej zrodlo kiedy mi to mowilo nie gralo jeszcze w wersje z patchem), pewnie wielu teraz stwiedzi, ze to trolling ale ten czlowiek powiedzial mi, ze w bardzej gubiac klatki gre na ps4 jszcze nie gral 

oby redzi cos podzialali bo sama gierka wymiata, bo w przeciwnym razie blacharze przepuszcza atak

Opublikowano

ehh gdyby nie nasze glupie konsole wiedzmin 3 by mial srednia 111%

blaszki - przepraszamy

#6/10

Opublikowano

polecam recke na cd action, szczegolnie strone 4 poswiecona warstwie graficznej i ogolnym przemysleniem o tej generacji konsol - adi z czezkim lepiej by nie napisali

Opublikowano

Ale broda rośnie real time!

Broda rośnie nawet w budżetowym Deadly Premonition, o którym janusze gamingu mówią, że wygląda jak z psx :reggie:

Opublikowano

Bardzo ładny avatar Ficklapie. :hi:

Opublikowano

deal mieli z microsoftem, a wszystkim recenzentom na swiecie, ktorzy dzis wystawali oceny wyslali wersje na ps4 wiec obstawiam, ze jest gorzej, jak gorzej to nie wiemy ale nie ryzykowaliby wysylania wersji gorszej przeciez

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1248743196196410030.gif

zobaczcie jakie bugi, ten gość kopie i kopie, oglądam to już 5 minut i nie ma dziury

na pc to już byłby krater

Opublikowano

CDA

"grafa gorsza miejscami niż w W2, gra na ps4 wygląda słabo"

Ocena wersji konsolowej 7/10, PC 9/10

Trzeba kompa złożyć szybciej  :Coolface:

Opublikowano

Albo za długo gapiłem się w literki na ekranie w pracy albo to nie jest nawet grafika

The_Witcher_3__Wild_Hunt_20150507155231.

Ten Wiedźmin 2 to całkiem ładna gra była

Opublikowano

Ale wiesz ze W3 to nie ex dla Xbox One?

yyy, nie, poważnie to nie jest ex?! o kurde, dzięki Expert, że mi powiedziałeś, naprawdę ta ksywa pasuje do Ciebie, spoko ziomuś z Ciebie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.