Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja uwazam ze to E3 bedzie bardzo dobre, za duzo tajemnic.

Jestem tego samego zdania. Już M$ się chwalił, że mają najlepszy lineup w historii xboxów. Zobaczymy ile w tym prawdy :)

microsoft_e3_2015-640x361.jpg

halo5

forza6

fable legends(?)

tomb raider

gears of war + może jakaś zajawka gow4

scalebound

crackdown3

qunatum break

rare

Pewnie jeszcze inne megatony i bankowo któreś gry zostaną na GC. Jeśli będzie połowa z tego na E3 w formie gameplayów a nie filmików CGI to   :banderas:  

Opublikowano

Z Halo i TR na pewno będzie gameplay.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przyjdzie taki mendrek powie meh klikadełko i odpali Dragon Age II, przyjdzie yeti powie to nie jest nawet grafika i odpali The Order, przyjdzie Fanek okaże się, że trzeba coś czytać i odpali gierki od ubi.

Dokładnie, ale yeti już fapping uskutecznia xDDD

Opublikowano

Divinity: Original Sin wyjdzie na konsole. Blachy znowu tracą exa.

No i dobrze, kąsolki dostaną wreszcie jakąś dobrą gierkę.

Opublikowano

halo5

forza6

fable legends(?)

tomb raider

gears of war + może jakaś zajawka gow4

scalebound

crackdown3

qunatum break

rare

Pewnie jeszcze inne megatony i bankowo któreś gry zostaną na GC. Jeśli będzie połowa z tego na E3 w formie gameplayów a nie filmików CGI to   :banderas:  

Te dwa tytuły spodziewałbym się dopiero na GC.

Opublikowano

Divinity: Original Sin wyjdzie na konsole. Blachy znowu tracą exa.

No i dobrze, kąsolki dostaną wreszcie jakąś dobrą gierkę.

Zgadza się, już za 4 dni wychodzi powód kupna nowej konsoli przez ogromną ilość ich użytkowników.
Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Na kolejnym gameplayu który pokazali  na vga wyglądała tak samo, także tego :reggie: dupka boli ze wii u ma gry ktore artstylem niszcza wszystko co masz na swojej ps4 ? 

puste tereny i klatkujacy framerate - no faktycznie to samo co na trailerze

Opublikowano

puste tereny i klatkujacy framerate - no faktycznie to samo co na trailerze

Ważne, że koń nie wpada na drzewa.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie  juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Opublikowano

Nawet już twórcy Divinity stwierdzili w końcu, że "ja pier*olę, ale patologia i cebulactwo na tym pc-cie, chodźmy wydajmy to na jakieś normalne platformy" i pyk już się robi wersja konsolowa. Jaki jest więc sens kupowania blaszki, skoro nawet rycerzyki jak się złożą na gierkę, to i tak ona prędzej czy później wyląduje na konsolach? ;)

Opublikowano

divinity wychodzi tez na ps3?

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Zawsze lepsze jest to, co piszesz niż wyczekiwanie, gdy jakiś okruch z Pańskiego konsolowego stołu dobroci w postaci porządnej konsolowej gry (którą i tak kupią na zatoce) spadnie na blacharską biedotę śliniącą się do każdego nowego numeru (TFU!) CD Action i cebulowych gierek, które dorzucają.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Na port wastelanda 2 czekam ale te pedalskie elfy i kowadła mocy mogły zostać na bezbekowej platformie do grania aka pc

Opublikowano

Ci którzy chcą grać w gry a nie zapowiedzi.

Wegetacja od końcówki roku do końcówki następnego to rzeczywiście super granie w gry* :rolleyes:

*w końcu dla botów multiplatformy w tej generacji nie mają znaczenia i się nie liczą.

Tak nie liczą, ja nie wiem co Ty tam ćpiesz i gdzie przeczytałeś, że Boty mają w (pipi)e takie gry ja MK X, Wiedźmin 3 i Batman AK :yao:

Opublikowano

w mortala procz soula bo chyba mi mignal w temacie gra w ogole jakis bot? o blacharzy nie pytam bo jak wiemy czezky dalej czeka na tier liste albo olal granie w bijatyki jak dowiedzial sie o input lagu swojego naughty dog tv

Opublikowano

:newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:

Fakt.pl , polecam

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Zawsze lepsze jest to, co piszesz niż wyczekiwanie, gdy jakiś okruch z Pańskiego konsolowego stołu dobroci w postaci porządnej konsolowej gry (którą i tak kupią na zatoce) spadnie na blacharską biedotę śliniącą się do każdego nowego numeru (TFU!) CD Action i cebulowych gierek, które dorzucają.

O nie przyjacielu, tutaj juz ewidetnie przekrecasz fakty, jak narazie to leca okruchy z Panskiego blacharskiego stołu prosto na konsole. Hipokryzja w tym temacie siega zenitu, jak Wasteland 2, Divinity i cos tam jeszcze bylo tylko na PC to "HAHA BEKA" "HAHA TO GRAFIKA NIE JEST" "GRAJCIE W TE NUDNE GIERKI".

Gdy nagle bedzie port na konsole to "hurra" "ale bedzie grane" "fajnie ze wychodzi".

:dafuq:

Opublikowano

Dobrze mówisz, okruchy. Które z kilku przyczyn nie są żadnymi dealbreakerami dla konsolowców.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.