Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja uwazam ze to E3 bedzie bardzo dobre, za duzo tajemnic.

Jestem tego samego zdania. Już M$ się chwalił, że mają najlepszy lineup w historii xboxów. Zobaczymy ile w tym prawdy :)

microsoft_e3_2015-640x361.jpg

halo5

forza6

fable legends(?)

tomb raider

gears of war + może jakaś zajawka gow4

scalebound

crackdown3

qunatum break

rare

Pewnie jeszcze inne megatony i bankowo któreś gry zostaną na GC. Jeśli będzie połowa z tego na E3 w formie gameplayów a nie filmików CGI to   :banderas:  

Opublikowano

Z Halo i TR na pewno będzie gameplay.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przyjdzie taki mendrek powie meh klikadełko i odpali Dragon Age II, przyjdzie yeti powie to nie jest nawet grafika i odpali The Order, przyjdzie Fanek okaże się, że trzeba coś czytać i odpali gierki od ubi.

Dokładnie, ale yeti już fapping uskutecznia xDDD

Opublikowano

halo5

forza6

fable legends(?)

tomb raider

gears of war + może jakaś zajawka gow4

scalebound

crackdown3

qunatum break

rare

Pewnie jeszcze inne megatony i bankowo któreś gry zostaną na GC. Jeśli będzie połowa z tego na E3 w formie gameplayów a nie filmików CGI to   :banderas:  

Te dwa tytuły spodziewałbym się dopiero na GC.

Opublikowano

Divinity: Original Sin wyjdzie na konsole. Blachy znowu tracą exa.

No i dobrze, kąsolki dostaną wreszcie jakąś dobrą gierkę.

Zgadza się, już za 4 dni wychodzi powód kupna nowej konsoli przez ogromną ilość ich użytkowników.
Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Na kolejnym gameplayu który pokazali  na vga wyglądała tak samo, także tego :reggie: dupka boli ze wii u ma gry ktore artstylem niszcza wszystko co masz na swojej ps4 ? 

puste tereny i klatkujacy framerate - no faktycznie to samo co na trailerze

Opublikowano

puste tereny i klatkujacy framerate - no faktycznie to samo co na trailerze

Ważne, że koń nie wpada na drzewa.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie  juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Opublikowano

Nawet już twórcy Divinity stwierdzili w końcu, że "ja pier*olę, ale patologia i cebulactwo na tym pc-cie, chodźmy wydajmy to na jakieś normalne platformy" i pyk już się robi wersja konsolowa. Jaki jest więc sens kupowania blaszki, skoro nawet rycerzyki jak się złożą na gierkę, to i tak ona prędzej czy później wyląduje na konsolach? ;)

Opublikowano

divinity wychodzi tez na ps3?

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Zawsze lepsze jest to, co piszesz niż wyczekiwanie, gdy jakiś okruch z Pańskiego konsolowego stołu dobroci w postaci porządnej konsolowej gry (którą i tak kupią na zatoce) spadnie na blacharską biedotę śliniącą się do każdego nowego numeru (TFU!) CD Action i cebulowych gierek, które dorzucają.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Na port wastelanda 2 czekam ale te pedalskie elfy i kowadła mocy mogły zostać na bezbekowej platformie do grania aka pc

Opublikowano

Ci którzy chcą grać w gry a nie zapowiedzi.

Wegetacja od końcówki roku do końcówki następnego to rzeczywiście super granie w gry* :rolleyes:

*w końcu dla botów multiplatformy w tej generacji nie mają znaczenia i się nie liczą.

Tak nie liczą, ja nie wiem co Ty tam ćpiesz i gdzie przeczytałeś, że Boty mają w (pipi)e takie gry ja MK X, Wiedźmin 3 i Batman AK :yao:

Opublikowano

w mortala procz soula bo chyba mi mignal w temacie gra w ogole jakis bot? o blacharzy nie pytam bo jak wiemy czezky dalej czeka na tier liste albo olal granie w bijatyki jak dowiedzial sie o input lagu swojego naughty dog tv

Opublikowano

:newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:  :newell:

Fakt.pl , polecam

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Patrzac na current-geny konsol mysle ze mozecie juz spokojnie zaczac rozgladac sie za peryferiami do konsol, które beda must havem za kilka lat:

mouse-keyboard.jpg

Zawsze lepsze jest to, co piszesz niż wyczekiwanie, gdy jakiś okruch z Pańskiego konsolowego stołu dobroci w postaci porządnej konsolowej gry (którą i tak kupią na zatoce) spadnie na blacharską biedotę śliniącą się do każdego nowego numeru (TFU!) CD Action i cebulowych gierek, które dorzucają.

O nie przyjacielu, tutaj juz ewidetnie przekrecasz fakty, jak narazie to leca okruchy z Panskiego blacharskiego stołu prosto na konsole. Hipokryzja w tym temacie siega zenitu, jak Wasteland 2, Divinity i cos tam jeszcze bylo tylko na PC to "HAHA BEKA" "HAHA TO GRAFIKA NIE JEST" "GRAJCIE W TE NUDNE GIERKI".

Gdy nagle bedzie port na konsole to "hurra" "ale bedzie grane" "fajnie ze wychodzi".

:dafuq:

Opublikowano

Dobrze mówisz, okruchy. Które z kilku przyczyn nie są żadnymi dealbreakerami dla konsolowców.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.