Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko Adi pokazywał chyba swojego GTXa 970

Czyli będzie musiał grać bez HairWorks :nvmnd:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

80710092

k.u.r.w.a

O, jeszcze 80710B36

Jaszczurki wrocily.

Lizard Squad is back and it looks like they're angry. After taking credit on Twitter for taking down PlayStation Network and taunting gamers, the DDoS group tweeted an ominious "What's next?" Now, Xbox Live is experiencing issues on both Xbox 360 and Xbox One. 

http://www.gamezone.com/news/xbox-live-down-after-lizard-squad-takes-down-psn-3416550

Opublikowano

349 euro czy funtów?

eur

Opublikowano

Ktoś chętny na najgorszą konsolę w pakiecie z najgorszą wersją świetnej gry?

ir8a9t.jpg

Przykro mi, ale Wiesiek 3 nie wychodzi na PS3.  :usmiech:

Opublikowano

349 euro czy funtów?

Aktion - > Euro.

Opublikowano

Ultra ustawienia graficzne, 60 fps, hair works, high quality ambient occlusion, physx

Opublikowano

Przeciez wersja na xbox one nie ma dropow, jak wersja na ps4 wiec chyba jest to lepszy wybór niz granie na polistejszyn 4 xD

potwierdzone info

Opublikowano

Przeciez wersja na xbox one nie ma dropow, jak wersja na ps4 wiec chyba jest to lepszy wybór niz granie na polistejszyn 4 xD

potwierdzone info

+ dzieki dynamicznej rozdzialce klapy nie beda wiedzialy czy to 900p czy 1080 i czy mozna cisnac beke czy nie xD.

+ stabilne 30fps

+ jest trawa

+ tradycyjnie pad ktorego nie trzeba bedzie ladowac w polowie prologu

:banderas:

Opublikowano

potwierdzone info

poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo

Nie powiedziałbym, gra gubi klatki bardzo rzadko, gram już z 8godzin i zauważyłem spadki może 3 razy. Gra jest ostra jak żyleta, pięknie to wygląda i bardzo płynnie.

potwierdzone info

Opublikowano

potwierdzone info

+ dzieki dynamicznej rozdzialce klapy nie beda wiedzialy czy to 900p czy 1080 i czy mozna cisnac beke czy nie xD.

+ stabilne 30fps

+ jest trawa

+ tradycyjnie pad ktorego nie trzeba bedzie ladowac w polowie prologu

:banderas:

kolejna lepsza muliplatforma na nadkosnole XO  :)  a co będzie się działo jak Król Spencer wystrzeli na dobre atomówki DX12!

PSN znowu padło, zaraz wpadnie łatwy i napisze że xbl=psn.

Ktoś pisał o indykach MS na E3, ten CupHead to będzie gameplayowa ujnia.

Opublikowano

PSN znowu padło, zaraz wpadnie łatwy i napisze że xbl=psn.

Jeżeli ktoś tak pisze to znaczy, że kłamie. Nie ma innej możliwości

Chyba.

Opublikowano

http://ihbd.arhn.eu/granie-na-pececie-jest-do-dupy/

Jaki ból dupy w komentarzach :banderas:

przewinąłem, zobaczyłem, że typ miał pretensje o to, że po podłączeniu pada od PS4 gra wyświetla mu Xboksowe przyciski, zerzygałem się

prowo albo prawdziwy debil

Opublikowano

http://ihbd.arhn.eu/granie-na-pececie-jest-do-dupy/

Jaki ból dupy w komentarzach :banderas:

przewinąłem, zobaczyłem, że typ miał pretensje o to, że po podłączeniu pada od PS4 gra wyświetla mu Xboksowe przyciski, zerzygałem się

prowo albo prawdziwy debil

Nie miał pretensji, ktoś tu chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem

Opublikowano

Odpaliłem grę, niestety natychmiast dostałem w odpowiedzi okienko z informacją, ze Origin nie może się zaktualizować i EA zaleca ściągniecie klienta z ich strony. Ok, no problemo. Problem w tym, że to nic nie dało.

Ok, googlujemy problem. Ponoć trzeba odinstalować Origin, usunąć wszelkie pliki i wpisy z rejestru, zrestartować komputer, zainstalować Origin na czysto i wtedy powinien ruszyć. No niech będzie. Cholernie przyjemnie się bawi w takie rzeczy gdy pomyślisz sobie, że zapłaciłeś konkretnie pieniądze za grę i zamiast zainstalować ją i grać, musisz robić za swoją własną pomoc techniczną.

Ruszyło, Origin raczył zadziałać. Hurra!

O co tu chodzi? Nigdy nie miałem problemu z żadnym z tych klientów. Ani Steam, ani Origin, ani UPlay, ani Battle.net, żaden mnie nie zawiódł, nie sypał błędami, nie było jakiegoś idiotycznego odinstalowywania. 

To kolejny tekst z cyklu - "prowo, albo debil".

No i jeszcze z tym padem - mam w domu dwa - od X360 i od Xone - obydwa działają w połączeniu z Win 8.1 i nigdy nie było tak, by mi ich nie wykrywało w jakiejś grze. Dziś odpaliłem Undegrounda jedynkę i obydwa pady również i tam działały bez zająknięcia. 

Serio takie to trudne korzystać z PC? :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jak się jest amebą, to pewnie tak.

Opublikowano

No tak, pewnie zmyśla, a filmiki są fake'owe.

Na PC niewiele się zmienia jak widać od lat. Taka ich natura. Pisał o tym nawet pc-towy guru Chmielarz. Nie da się zoptymalizować perfekcyjnie gry pod tysiące możliwych konfiguracji. Zawsze tu, albo tam będą problemy. Taka rosyjska ruletka. Z tym, że Ubi czy EA pakują do pc-towego bębna rewolweru po kilka kul.

PC nie jest i nigdy nie był, i raczej nie będzie optymalną platformą do grania. Dziś to taki emulator konsol. Raz działa dobrze, raz nie. Czasami coś lekko wygładzi albo dota doda efekt włosów. Jak się wybuli oczywiście kilka kafli...

Opublikowano

Serio takie to trudne korzystać z PC? :/

Dla kogoś kto całe życie wkładał grę do napędu i po prostu grał, to tak... trudne.

Sam miałem kiedyś ten problem jak złożyłem pierwszego mocnego PC - artefakty, sterowniki  z dupy etc. Pierwsze grzebanie w kompie, biosie, taktowaniach, męka jak sprzęt się ze sobą "gryzł". To nie jest dla każdego, jak się coś w kompie spie... to potem naprawiasz cały dzień - format, system, stery, niezbędne programy i jak w tym samym dniu piec Ci się znów wysypie to masz ochotę tę blachę wyj.. przez okno. 

W lapku mam integre + osobne gpu nawet nie chcę tu opisywać ile się męczyłem z nowymi sterami i ustawieniem tego gówna (powtarza się to za każdym razem przy wyjściu nowych sterowników).

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.