Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Typek z games4you to moj znajomy, bo on z Mordoru jest i faktycznie, 1000 sztuk na XO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:dynia:

Kiedys mi juz mowili tam w sklepie ze XO ma fatalna sprzedaz dlatego tak malo gier wystawia xboxowych.

Ale kij z tym, byle do 23.00!

giphy.gif

Opublikowano

Ciekawe ile z tych Wieśków na Xbąka będzie i tak zalegać na półkach :reggie:

Ja dzisiaj o 22:45 wsiadam w swój samochód i jadę do MM po swoją  kopię. A Ty Mędrek? :P

Ja nie.

Nie mam platformy na której by poszedł.

A nawet jakbym miał, to też bym nie jechał po swoją kopię.

Niech już się ten Wiesiek skończy i zacznie się oczekiwanie na Cyberpunka, bym miał jakiś mocny powód do jarania się polską produkcją i chęcią kupna PS4.

Opublikowano

Dobra, ale tak serio 1000 sztuk gry na łana w POLSCE? To ja serio chciałbym znać dane ile ludzi ma tę konsole u nas w kraju, przecież w3 to największa premiera dla Polaków od GTA V (ta była must have dla każdego) i tylko tysiąc sztuk na cały kraj  :woot: Przecież smash na wii u czy pokemony na 3DS'a miały większy nakład niż wiedźmin xD

Bez kręcenia beki - xbox w Polsce nie istnieje.

Lista z UK, tam  One ma się bardzo dobrze. Często gadam z chłopakami, którzy sprzedają w sklepie Game i każdy gra i rekomenduje XONE. Mówię serio :)

1. Project CARS

2. Wolfenstein: The Old Blood

3. Grand Theft Auto V (GTA V)

4. Mortal Kombat X

5. Final Fantasy X | X-2 HD Remaster

6. FIFA 15

7. Call of Duty: Advanced Warfare

8. Dying Light

9. Destiny

10. Battlefield: Hardline

11. Minecraft: Xbox Edition

12. Halo: The Master Chief Collection

13. Minecraft: PlayStation Edition

14. Forza Horizon 2

15. WWE 2K15

16. Terraria

17. Assassin's Creed: Unity

18. Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

19. LEGO Marvel Super Heroes

20. Far Cry 4

Według danych GfK Chart-Track aż 67% pudełkowych wersji Wolfenstein: The New Order (PS4) rozeszło się na PlayStation 4, a zaledwie 27% zakupili właściciele Xboksów.

Jak w UK tak to wygląda to jaki jest stosunek sprzedaży w innych krajach? 10 do 1? 20 do 1? :fsg:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Obecnie jest chyba najlepszy moment na kupno konsoli 8 generacji, no ale nie ma gier w plusie to nie ma po co kupować PS4. :reggie:

A jak wyjdzie CP2077 to pewnie akurat zaczną wrzucać gry AAA. Cwany ten Karolek. :obama:

Opublikowano

To nie jest trolling z tym 1000 sztuk :frog:

Bywacie w ogole w empiakch, mm, saturnach, sklepach z grami?

Zapytajcie jak sie sprzedaja gry i konsole.

Ba, niektore hurtownie zamawiaja gry na wszystkie platformy, OPROCZ one'a, bo ciezko jest nawte sprzedac kilkanascie sztuk :pawel:

W hurcie :pawel:

Opublikowano

Zanim wyjdzie CP2077 jeszcze kilka innych gier wartych uwagi na pewno się ukaże, ale to nie dla niego, jak widać. Mondremu co innego w głowie.

D%C3%B6ner_kebab.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

przeciez cyberpunk wyjdzie najwczesniej w 2018 roku xD a sie z figara forumek smial xD

Opublikowano

Ceny EK na allegro są chore xD

Opublikowano

Ceny EK na allegro są chore xD

Oby rosły jeszcze bardziej

Opublikowano

Ba, niektore hurtownie zamawiaja gry na wszystkie platformy, OPROCZ one'a, bo ciezko jest nawte sprzedac kilkanascie sztuk :pawel:

A widziałeś ile sobie życzą za gry sprzed 8-10 miesięcy?  Byle Far Cry 4 lata ciągle w okolicy 200 zł. 

Opublikowano

xone vitą stacjonarek?

Opublikowano

A widziałeś ile sobie życzą za gry sprzed 8-10 miesięcy?  Byle Far Cry 4 lata ciągle w okolicy 200 zł.

Aha, bo na PS4 sobie nie zycza :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

co laczy zubry i boty w polsce?

oba to zagrozony gatunek

z10455401Q,Karol-Strasburger.jpg

Opublikowano

CFSvZILVIAEU8YQ.jpg

Zielone robactwo znów zbrukane.

Dostawa wieśka do sklepu z grami.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nie no beka z tą edycją na Xone, dobrze, że Microsoft dołożył mapkę i talię kart do edycji kolekcjonerskiej, to chociaż pod tym względem opłacało się ją brać :kaz:

Opublikowano

CFSvZILVIAEU8YQ.jpg

Zielone robactwo znów zbrukane.

Dostawa wieśka do sklepu z grami.

slowpoke_pokemon.gif

Opublikowano

Żeby im się tylko gałki nie pościerały :pawel:

Co ma wspólnego PlayStation i rosyjska myśl zbrojeniowa?

9 maja w Moskwie podczas defilady wojsk z okazji Dnia Zwycięstwa rosyjska armia zaprezentowała pojazdy przyszłości, które trafią do służby. Jednym z nich jest widoczny na zdjęciu Kurganiec-25, gąsienicowy pojazd bojowy, przy konstruowaniu którego inżynierowie posiłkowali się… kontrolerem DualShocka dla konsol stacjonarnych z rodziny PlayStation.

Kurganiec-25 zamiast tradycyjnej kierownicy będzie korzystał z urządzenia wyglądem przypominającego kontroler do PlayStation. Przekonywanie inżynierów, by zrezygnować z tradycji, na rzecz innowacji nie było łatwym procesem.

Dwa lata przekonywałem projektantów, żeby stworzyli coś w stylu gamepada podobnego do tego od PlayStation. Dzięki temu rozwiązaniu żaden młody żołnierz nie będzie miał problemów, żeby się z nim zapoznać –
 Albert Bakow, wiceprezydent Kurganmaszzavodu, producenta Kurgańca-25.

Bakow uważa, że takie rozwiązanie się sprawdzi, a jeśli tak się stanie, to każdy kolejny pojazd produkowany przez fabrykę będzie własnie w taki sposób sterowany.

http://naekranie.pl/aktualnosci/co-ma-wspolnego-playstation-i-rosyjska-mysl-zbrojeniowa

Ciekawe czy GDDR5 wykorzystują w całości :Coolface:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No widzisz, z tą różnicą, że klapki- janusze  łykają takiego NFSa  w Empiku za 199 zł, ja go mam w pakiecie z innymi grami za niecałe 100 zł rocznie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No widzisz, z tą różnicą, że klapki- janusze  łykają takiego NFSa  w Empiku za 199 zł, ja go mam w pakiecie z innymi grami za niecałe 100 zł rocznie. 

NFS po 70zł już lata. Kupisz, przejdziesz, sprzedasz dalej. W EA Access nie ma nic ciekawego oprócz NFS i BF4, które schodzą na PS4 za grosze i Plants VS Zombies, które było na PS4 za darmo

Opublikowano

Mam nadzieję, że całkiem niedługo do EAA wejdzie Dragon Age: Inkwizycja. Za takie grosze będzie można to guwno sprawdzić czy coś się zmieniło na lepsze. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że całkiem niedługo do EAA wejdzie Dragon Age: Inkwizycja. Za takie grosze będzie można to guwno sprawdzić czy coś się zmieniło na lepsze. 

Na dobrą sprawę już im się kończą te gierki. Dlatego Dragon Age obstawiam  w okolicy wakacji. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Zanim to acces bylo to NFS latal kolo stowki.

ok 

http://www.empik.com/fifa-15-electronic-arts,p1098739223,multimedia-p

ok

http://www.empik.com/fifa-15-electronic-arts,p1098739250,multimedia-p

Taka sama cena. Równanie oferty empiku do EA Access, czyli nomen omen innego kanału dystrybucji jest mało obiektywne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.