Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Cena komputera z monitorem? W takim razie do ceny konsol zacznijmy doliczać 55-calowy TV, kanapę i kominek.

i lampeczkę 25-letniej Chivas Regal na lodzie.

Alkohol i drewno do kominka biorę jako część bundle'a. Gier nie ma, więc coś muszą dorzucić, by baronowie nie umarli z nudów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To te genialne exy na PC'ta których sprzedaż będzie oscylowała w okolicy 100 tysięcy i które za dwa miesiące będą do wyrwania za 1$?

Ocena gier po tym jak się sprzedały jest chyba najbardziej idiotycznym podejściem do gier jakie w tym temacie można reprezentować. Janusze biorą więc super gra kurtyzano

Opublikowano

FFX, to ostatni dobry Final. 

Opublikowano

a kto nie katował? Disc One - na samą tą nazwę mam ciary na plecach, na moim egzemplarzu był Tekken, Destruction Derby chyba i Crash. Tak, mogłem w Demo Disc One grać godzinami.

2en2v0p.jpg

Ja do tej pory katuję :)

Opublikowano

Od 3 do 9 bardzo dobre jrpg.

Zapomniałeś o jedynce.
Opublikowano

@Mendrek

Jakich problemów, jakich bolączek? Ostatnia awaria jaką miałem na PC/wyrzucenie z gry na pulpit to był 2001 rok, kiedy miałem Windowsa 98 na PIII 450mhz, Riva TNT 32mb, 128mb ramu.

Pamiętaj o tym, że ostatni PC, jakiego miał M. to był sprzęt z Windowsem 98 - składak ze sklepu o bardzo wątpliwej reputacji i zerowym skillu. Uległ samodestrukcji niedługo po tym jak M. kupił PS3. Dodatkowo M. dobił go do końca nieumiejętnym samodzielnym grzebaniem w celu naprawy. Mimo wszystko do dzisiaj M. posiada więcej gier na płytach do PC niż na jakąkolwiek inną konsolę. I o każdej może opowiadać godzinami.

Mimo wszystko chwalę sobie bardzo, że doradzałam mu zakup PS3 (mimo, że wtedy jeszcze Sony nie dało sobie ukraść danych wszystkich ludzi i nie postanowiło zatrzeć złego wrażenia rozdając cyklicznie lembasy w ofercie plebejusz+). Dzięki temu obrzydza mi swoim fanbojstwem i tak najsłabszą moim zdaniem konsolę.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Ciekawą znajomosc macie z Mendrkiem Wiesia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wyjada wam kiełbasę z lodówki?

Opublikowano

Wyszły TAŚMY PRAWDY.

Ja dzisiaj rozpoczynam weekend, prawdopodobnie kupię szlachetne Divinity. Nie ma miesiąca, w którym na PC nie wychodziłyby prawdziwe megaTONY. Na konsoli nie jest tak różowo - osobiście nie mam w co grać.

Opublikowano

Ponoć zmniejszyli drastycznie poziom trudności, żeby konsolowcom się palce nie połamały :/. Przynajmniej tak twierdzą osoby, które już grały.

Opublikowano

Ponoć zmniejszyli drastycznie poziom trudności, żeby konsolowcom się palce nie połamały :confused:. Przynajmniej tak twierdzą osoby, które już grały.

Nie, poziom jest zachowany z oryginału, przynajmniej na hardzie.

Opublikowano

żeby konsolowcom się palce nie połamały :confused:

Tylko że oryginał to typowa gra konsolowa, zadebiutowała na Playstation, potem blachary dostały resztki z pańskiego stołu. Na PC faktycznie trudniej się grało, ale tylko dlatego że się klawiatura blokowała przy wciskaniu 3 przycisków na raz.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na "biedronkowych" klawiaturach pewnie tak. To tak jak bym narzekał, że w padzie MANTA analog ściąga mi na lewo.

Opublikowano

PC master race, nie chcemy was tu, idźcie sobie gdzie indziej ;<

Opublikowano

a kto nie katował? Disc One - na samą tą nazwę mam ciary na plecach, na moim egzemplarzu był Tekken, Destruction Derby chyba i Crash. Tak, mogłem w Demo Disc One grać godzinami.

2en2v0p.jpg

Ja do tej pory katuję  :)

hohohoho, ale wspomnienia odżyły, cudo, łap plusa. I jeszcze te konwersje z automatów 1:1 z napisem INSERT COIN.... po szkole się zapraszało ziomków do domu aby im demo Tekkena pokazać

Ponoć zmniejszyli drastycznie poziom trudności, żeby konsolowcom się palce nie połamały  :confused:. Przynajmniej tak twierdzą osoby, które już grały.

szanowny panie blacharzu, w przerwie między jedną pc-ową megatoną za 1USD, a drugą megatoną na 5 godzin gameplay'u (lol) wiedz, że Abe utożsamiany jest praktycznie wyłącznie z PlayStation, więc rzekłbym, że to Baroni Gamingu wyznaczają poziomy trudności dla reszty gierkowego odmętu. 

Więc siedź i spokojnie czekaj na trendy, które Tobie i Tobie podobnym wyznaczymy. Siedź i obserwuj, bo to u nas znajdziesz wizję przyszłości. 

#4theplayers

Opublikowano

I co? Ile ten Abe? 100zł na PSN? Wiesz za ile kupiłem pakiet Odyseja plus Exodus na STEMA? Za dolara właśnie. A resztę mogę wydać na dobry alkohol i cygara.

Edytowane przez ping

Opublikowano

więc rzekłbym, że to Baroni Gamingu wyznaczają poziomy trudności dla reszty gierkowego odmętu.

No może kilka generacji temu.

Opublikowano

więc rzekłbym, że to Baroni Gamingu wyznaczają poziomy trudności dla reszty gierkowego odmętu.

Dark Souls i Demon's Souls.

Opublikowano

Klapki biedne muszą grać w Destiny demo online tak jak na pierwszym PlayStation w demo one katowali przez miesiące bo gry drogie.

A dzisiaj jeszcze dodatkowo zaplacic za nie 120zl.

Bo to wcale nie PCetowcy grają w płatną alfę DayZ.

Opublikowano

skoro już jestesmy przy oddworld to przypomnijmy sobie tą perełkę:

Oddworld_-_Stranger%27s_Wrath_Coverart.p

proszę zwrócić uwagę na żółty napis bijący królewskim złotem z paska u góry pudełka

Opublikowano

Waldus napisał o wyznaczaniu poziomu trudności, soulsy to tylko dwie gry (trzy jeśli liczyć tegoroczną abominację).

Opublikowano

Przecież te gierki są uważane za hardkorowe na tle wszystkich innych Uncharted, a są właśnie po prostu zwykłymi grami w których nie prowadzi się za rączkę od początku do końca. To właściwie wyjątek potwierdzający regułę.

Opublikowano

Soulsy to nic. PC ma "I Wanna Be The Boshy"

Opublikowano

towerpink.png

Przepraszam, jaki Dark Souls?

Już pomijam fakt, że Dark Soulsy na konsoli ruszają się jak (pipi), jak odpaliłem na PC z detalami na full to o jezu. 60 klatek, ostre jak żyleta tekstury...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.