Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam idzie granie na konsolach?

tumblr_n99oyoLTOQ1qhzinjo1_1280.png

Chyba nie za bardzo macie co się chować za screeny gierek, bo prawda zawsze pokażę słabość konsol graficznie

aha i jeszcze cena Xbox Live lub PSN+ przez 8 lat + cena konsoli = dobry PC do grania

tumblr_n99ovfcLa01qhzinjo1_1280.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czy tylko mnie irytuje ostatnie parenaście stron CW? to nie jest walka zła z dobrem czyli xboxa z plejstejszyn tylko smyranie penisem po blaszce. Proszę opuścić to zacne miejsce i wracać na cda, gol i gram pe el

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

jeszcze patch 20gb trzeba pobrać i zainstalować grę (co trwa godzine) żebyś mógł zagrać.

Instalacja GT5 trwała 40 minut a nie godzinę i była opcjonalna, można ją było pominąć.

A wszystkie patche zajmują 2 GB a nie 20 i mnie ściągnęły się w godzinę na słabym łączu.

Jak już krytykujemy to nie przekręcajmy zbytnio faktów.

Opublikowano

To tak, jakby na steamie po zainstalowaniu gry z płytki nie zaczynało ściągać kilku gb. :P

Opublikowano

@Observer

Rozumiem, że gry na konsole robisz na 100%? Typowy gracz konsolowy który tylko acziwmenty widzi :confused:.

Spójrz pan na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Zainstalowaniu z czego xD?

Opublikowano

aha i jeszcze cena Xbox Live lub PSN+ przez 8 lat + cena konsoli = dobry PC do grania

tumblr_n99ovfcLa01qhzinjo1_1280.jpg

Czyżby opary amelinium z blaszaka wpłynęły na zdolności matematyczne? w przypadku 400 + 480 + 2400 = 3200? xD

no i można odjąć 1600$ od PC bo giereczki za darmola albo po 50 centów ze sztima.

Opublikowano

PC - platforma tania, dobra, przystępna dla wszystkich, ze świetnym dostępem do gier w formie cyfrowej (szkoda miejsca na jakieś śmieszne pudełeczka).

Opublikowano

Ping - casul z 460k gamerscore.

319k, te 460 to true score ze strony trueachievements.

#Labtec - szkoda, że w plusie masz 6x12 = 72 gier w cenie abonamentu, to nawet jak połowa z nich Cie interesuje to za gry wychodzi tyle co nic :teehee: Na iksboksie trochę gorzej, ale też sporo w GwG, więc suma sumarum wychodzi najdrożej na kompie.

11% complete na steamie, bo pctowcy chwalą, jakie gierki trudne, ale sami nie dają rady z tymi swoimi klawiaturami i myszkami po 500zł :teehee:

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

PC - platforma tania, dobra, przystępna dla wszystkich, ze świetnym dostępem do gier w formie cyfrowej (szkoda miejsca na jakieś śmieszne pudełeczka).

Dlatego masz ~700 pudełek z grami na X360 ;)?

Opublikowano

ping vs waldus, troll vs troll, brakuje jeszcze Czezkiego

Opublikowano

- Ej chłopaki wychodzi nowy Wiesiek, zrobiłem już update kompa, poszło ze 3 tysie, ale teraz Windows chce "Activate Now" a potem karze dzwonić do MS Polska

- a na co był swap?

- płyta główna i grafika

- to musisz dzwonić, tylko weź sobie numery seryjne przygotuj na wszelki wypadek, to szybciej pójdzie

4.31.10_pcgamer.jpg

PC beka race przygotowuje się na nową premierę. 

Opublikowano

Na koniec, z zadowoleniem:

*opłacało się wydać te 3k na upgrade kompa, żeby grać w rozdzielczości 4k na moim 20" monitorze*

Opublikowano

A co to za dupna tabelka z PCWorlda albo innego benchmark.pl XDDDDDDDDDD

Granie > liczenie Gflopsow

Pozdrawiam.

Opublikowano

4k na moim 20" monitorze

Lepiej 4k na monitorze 20" niż  rozpaćkane 720p na 55 calach.

Opublikowano

4k na moim 20" monitorze

Lepiej 4k na monitorze 20" niż  rozpaćkane 720p na 55 calach.

No ale barowie gamingu :D

Opublikowano

Dlatego masz ~700 pudełek z grami na X360 ;)?

Żeby nikt mi nie zarzucił braku obiektywizmu. Kupuję regularnie gry na konsole tylko po to, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że jednak lipa. Potem z dumą wciskam przycisk power od mojego wielkiego zderzacza pixeli, słyszę jak wiatraki się rozkręcają, jednocześnie odkręcam butelkę dobrego trunku i wlewam do szklaneczki po czym delektuje się walorami gier w 1440p.

Opublikowano

czy tylko mnie irytuje ostatnie parenaście stron CW? to nie jest walka dobra ze złem czyli xboxa z plejstejszyn tylko smyranie penisem po blaszce. Proszę opuścić to zacne miejsce i wracać na cda, gol i gram pe el

hehe, nie tylko Ciebie, klapeczkom też już puszczają zwieracze i minusiki sypią się gęsto, ale ten kilkudniowy dupościsk i pękąjące żyłki jest jak miód na moje serce, fantastyczna zabawa, prawie tak dobra jak polowanie na kolejne gierki na fantastycznym STEAM

Opublikowano

Rozdzielczości powyżej 1080p warto ustawiać również na ekranach o rozdzielczości 1080p. Downsampling chłopcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że w to wierzycie. :sorcerer:

Normalnie tak śmieszne, jak ludzie, którzy wygrywają walkę z rakiem i uważają, że to bóg.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Normalnie tak śmieszne, jak ludzie, którzy wygrywają walkę z rakiem i uważają, że to bóg.

Rak = konsole.

Bóg = Gaben.

Opublikowano

Rak = konsole.

Bóg = Gaben.

PCtowcy = grubasy, bo bóg uczynił ich na swoje podobieństwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.