Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W kolekcji pifczarted brak trybu multi...

Nawet mi Was nie żal.

sony_bullshit_anim4.gif

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Wiadomo...

#remasterstation

#forthefrajers

Tu juz nawet nie ma z czego sie smac. Lepiej pochylic sie w pozie pelnej smutku i zadumy...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak dla mnie wypuszczenie takiego kastrata jest bez sensu... pożyczę od kogoś albo odkupie po jakimś czasie za 100 złotych  :reggie:  Co innego jakby zestaw mniej kosztował. Wstyd mi jako  :klapek: za politykę tej firmy  :bad:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Roboty mniej, a kasa się będzie zgadzać tak czy siak, więc wszystko jest na miejscu.  :dunno:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak Halo stoi w miejscu albo się cofa, to boty po kilkunastu latach dalej grają w Halo 1. Na szczęście Naughty Dog w miejscu nie stoi. Multi Uncharted było dobre w swoim czasie, ale po The Last of Us nikt nie ma potrzeby do niego wracać. Boty się boją, że m$ zrobi im z Halo 5 kolejnego coda, to będą przez kolejne lata grać w odgrzewaną kolekcję. Klapy takiego zabezpieczenia nie potrzebują i z uzasadnioną nadzieją czekają na Uncharted 4, a w międzyczasie ogrywają najlepsze multi poprzedniej generacji.

:banderas:

Opublikowano

Nie powiem nawet smiechlem xD.

Opublikowano

Przyrównywać multi Halo do kapiszonów :dynia:

Opublikowano

Jak Halo stoi w miejscu albo się cofa, to boty po kilkunastu latach dalej grają w Halo 1. Na szczęście Naughty Dog w miejscu nie stoi. Multi Uncharted było dobre w swoim czasie, ale po The Last of Us nikt nie ma potrzeby do niego wracać. Boty się boją, że m$ zrobi im z Halo 5 kolejnego coda, to będą przez kolejne lata grać w odgrzewaną kolekcję. Klapy takiego zabezpieczenia nie potrzebują i z uzasadnioną nadzieją czekają na Uncharted 4, a w międzyczasie ogrywają najlepsze multi poprzedniej generacji.

:banderas:

Uznałbym to za dobry trolling, gdyby nie napisał tego żołnierz Sony Defense Force, który w wolnym czasie obmyśla z kumplami na IRCu plany zawładnięcia nad światem

Opublikowano

Screen-Shot-2015-06-03-at-2_38.png

illK6U.gif

Opublikowano

Wlasnie gram w Wieska. Wszystko jest w porzadku. :lapka:

Opublikowano

xEyCZ3U.jpg

Pisałem, Wiesiek 3 na ONE w 900p jest ostrzejszy od tego w 1080p, no ale nie dla klapów to nie problem oni tu guwna rozmazanego nie widzą, wszystko ostre jak żyleta xD

Kolekcja Drejka bez multi za 249, klapersy to już dupki mają jak wiadro, luzy jak w hip hopie, każdego dnia dymanko od sony w gratisie xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Troche o esporcie, Dota2:

the-international-1.jpg

To była tylko kwestia czasu, by pula nagród nadchodzącego The International 5 pobiła kolejny rekord. Po nieco ponad miesiącu od rozpoczęcia sprzedaży Compendium udało się zgromadzić największą tego typu sumę w historii sportów elektronicznych. W tym roku po 35 dniach pula nagród wzrosła do ponad 11 milionów dolarów, podczas gdy w analogicznym okresie przed The International 4 liczba ta nie przekroczyła jeszcze 10 milionów.

http://cybersport.pl/artykul,31252,the-international-5-bije-ubiegloroczny-rekord.html

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Piękny turniej, będę oglądać, bo rzeczy się tam dzieją nieziemskie :)

Niektóre akcje są naprawdę epickie ;]

Mam nadzieję, że w tym roku chińskie Doto jednak nie wygra :P 

Opublikowano

Oby nie :) 
Zapowiada się jeszcze większa pompa niż ostatnio, ale to dobrze - graczy przybywa, społeczność rośnie, szkoda jeszcze, że nie ma w Polsce transmisji w kinach, bo pamiętam do dziś w multikinie w Złotych Tarasach event Blizzarda, gdy były rozgrywki w Starcrafta 2 i WoWa ;)

Trzeba będzie skoczyć w przyszłym roku do Katowic.

Opublikowano

Oby nie :) 

Zapowiada się jeszcze większa pompa niż ostatnio, ale to dobrze - graczy przybywa, społeczność rośnie, szkoda jeszcze, że nie ma w Polsce transmisji w kinach, bo pamiętam do dziś w multikinie w Złotych Tarasach event Blizzarda, gdy były rozgrywki w Starcrafta 2 i WoWa ;)

Trzeba będzie skoczyć w przyszłym roku do Katowic.

Na tych eventach zawsze jest beka, no i ten jeden z prowadzonych (doto 2) z tymi jego wyszukanymi ubrankami xD Zawsze pompę z tego cisnę.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zarzucćie jakimiś stronkami/filmikami które nauczą mnie na tyle, żebym też mógł sobie oglądać i coś z tego rozumieć.

na Docie sie nie znam, siedze w StarCrafcie, ale zasady są takie same jak w każdej grze typu "dota" team który przejmie baze przeciwnika wygrywa

wiadomo masa skilli jest u herosów i cieżko to pewnie ogarnąć, najlepiej chyba wbić na jakiś stream prosa

http://www.twitch.tv/directory/game/Dota%202

ktoś mi kiedyś opowiadał kto interesuje sie Dota, że Chińczyki w pro house w USA prawie kiedyś chałupe spalili od mikrofali xddd

sporo beki z życia prosów Doty ponoć jest

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Zarzucćie jakimiś stronkami/filmikami które nauczą mnie na tyle, żebym też mógł sobie oglądać i coś z tego rozumieć.

3644963.jpg

zamień sobie lola na dote

na Docie sie nie znam, siedze w StarCrafcie, ale zasady są takie same jak w każdej grze typu "dota" team który przejmie baze przeciwnika wygrywa

wiadomo masa skilli jest u herosów i cieżko to pewnie ogarnąć, najlepiej chyba wbić na jakiś stream prosa

to mu ku.rwa wytłumaczyłeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

A jak klapy czują się z Drive Clubem, który miał wyjsć w plusie jakoś w listopadzie? Przypominam, ze mamy czerwiec a oni cały czas piszą, ze przygotowują serwery pod grę w plusie. Dyskutujmy, czy można zostać bardziej wyruchanym w dupę?

Opublikowano

no zapłacili za season passy i z evo wyje.bali pracowników a w sony jest tak 

8hptove.gif

więc go ku.rwa obchodzi w ogole jakaś plusowa wersja drivesraki 

Opublikowano

A jak klapy czują się z Drive Clubem, który miał wyjsć w plusie jakoś w listopadzie? Przypominam, ze mamy czerwiec a oni cały czas piszą, ze przygotowują serwery pod grę w plusie. Dyskutujmy, czy można zostać bardziej wyruchanym w dupę?

Przecież gra działa, a te gry z plusa to mogliby wy(pipi)ać, bo i tak nic ciekawego tam nie dają.

Opłata za usługę sieciową o jakości PSN'u to złodziejstwo i nawet jakby rzucali grami dużymi to i tak bym powiedział, że płacenie za to coś jest złodziejstwem.

Plus powinien być osobną usługą tak jak było to na ps3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.