Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak czy siak trzeba podnieść dupę i ręcznie zmieniać płytę :lapka:

rozumiem, recznie robisz inne rzeczy to plyty sie juz nie chce zmienic :lapka:

Maciomaniak - 10letnie gry po 20zl, nie to co na konsolach, trzeba czekac na promocje na allegro zeby kupic stare gry na x360/ps3 po 2 dychy :dynia:

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

10 letnie gry? 
Bzdura, czasem całe packi wrzucają za grosze, sam kupiłem kolekcję wszystkich GTA (bez GTAV) za 22 zł, do tego ostatnio był pakiet absolutnie wszystkich gier z serii Star Wars za 150 zł. Najnowsze produkcje też są przeceniane, często o 75% ;) 

Opublikowano

Dokładnie. Teraz już wiesz dlaczego bardziej sobie cenię XBOX: obsługa głosowa. Nie musisz używać rąk do nawigacji po witrynach internetowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Super,  pakiet 15letnich gier z jedna 7letnia za 22zl i pakiet 15letnich (pipi)owych gier, bo moze ze 3 star warsy byly dobre, za 150zl. Oczywiscie bez za(pipi)istego rogue squadron bo wyszedl tylko na gacku. Ale te kompy za(pipi)iste :obama:

Opublikowano

Jak nie chcesz się przekonać, to się nigdy nie przekonasz, coś jak Kaczyński - "nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne". 

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, że to całe master race, to w rzeczywistości plebs, który całe kieszonkowe wydaje na komputer, a później czeka rok, dwa albo dziesięć, aż wymarzone gierki pojawią się w promocji.

@Macio - to ile na steamie albo gogu kosztuje trzeci Wiedźmin albo ostatnie GTA? :yao:

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, że to całe master race, to w rzeczywistości plebs, który całe kieszonkowe wydaje na komputer, a później czeka rok, dwa albo dziesięć, aż wymarzone gierki pojawią się w promocji.

@Macio - to ile na steamie albo gogu kosztuje trzeci Wiedźmin albo ostatnie GTA? :yao:

80 zl - http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-dlc-klucz-gog-aktywacja-vpn-i5407263737.html

A ile na PS4? 180-250?

Czy to aby nie konsole sa kupowane przez i dla dzieci? Rodzice musza tylko wydac 800 - 1500zl i maja super konsole do grania na 7 lat. Potem tylko co niedziele na gielde i wymieniac gry za 30zl. Konsole staly sie straszna kupa i przez klapy ktore to akceptuja same sie zniszcza :) 

Opublikowano

I bardzo dobrze że się nie przekonują. Jeszcze by wylezli z getta zwanego psn i trzode zaczęli robić na pecetowych salonach

Opublikowano

Za wklejanie linków do lewizny z aktywacją przez VPN powinny być nagrody specjalne.

Opublikowano

80 zl - http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-dlc-klucz-gog-aktywacja-vpn-i5407263737.html

cebula rasa 48ccd9ea66f11.jpg

Opublikowano

bul dupy ze gry kosztuja tylko 1/3 ceny gry na konsole. Kiedys moze uzbierasz na kompa i nie bedziesz zobowiazany bronienia 20fpsow - wtedy pogadamy. A tymczasem milej gry na moczarach!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Drogi pamiętniczku,

Dzisiaj chciałem pograć na PS3. Po włączeniu konsoli przywitał mnie komunikat o najnowszym uaktualnieniu do wersji 4.75. Ucieszyłem się, w końcu stabilności nigdy za dużo. Jakieś 10 minut później byłem już w głównym menu konsoli, przecież mogło być gorzej. Jeszcze tylko ponowne zalogowanie się do PSN (musiałem zmienić hasło wczoraj, pewnie znowu im zaje,bali bazę danych w plain text'cie) i już mogę zastanawiać się, w którą niesamowitą przygodę zanurzę się dzisiaj. O, Tower of Guns, trailer był fajny, dali za darmo w PS+, a tam dają tylko najlepsze wyszukane perełki z conajmniej 80/100 na metacritic, więc na pewno się nie zawiodę.

Niestety było to pierwsze uruchomienie tej gry, więc należy ją przy tym zaktualizować do najnowszej wersji. Nie wiem dlaczego Sony nie wrzuca do sklepu po prostu najnowszej wersji gierki, ale na pewno robi to dla naszego dobra, więc nie narzekam. Kilka razy potwierdziłem chęć aktualizacji, zaczęło się pobieranie. Tylko 500 mb, szybko pójdzie. Wstałem do PC, uśpiłem go i... PS3 się zawiesiło. Widocznie było w niesamowitym szoku, że ktoś ośmielił się odłączyć serwer multimediów podczes skomplikowanego procesu pobierania aktualizacji. Usłyszałem bardzo przyjemne trzy piknięcia po ręcznym wyłączeniu konsoli i uruchomiłem ją ponownie. Na start ostrzegła mnie, że system plików mógł ulec uszkodzeniu i uruchomione zostanie sprawdzenie, które może potrwać 2-3 godziny. Super, lepiej dmuchać na zimne, a strzeżonego Pan Bóg strzeże. Nie chciałbym, by coś się stało moim cebulowym martwym slotom. Przypomniały mi się czasy SkanDiska z Windows 98 i spokojny wziąłem się za czytanie książki, tamte procedury też dbały o bezpieczeństwo moich danych i nigdy mnie nie zawiodły. Teraz nie może być inaczej. 20 minut później konsola uruchomiła się ponownie, zawiesiła podczas logowania i już po kolejnym restarcie udało się uruchomić grę.

Ale dość tego, godzina przeznaczona na relaks minęła. Gry co prawda jeszcze nie włączyłem, ale przynajmniej zarówno konsola, jak i gra są zaktualizowane do najlepszych wersji, już samo to jest przyjemnością ^_^. Czas wracać do nauki.

Ahhh, konsole. Tej wygody nigdy nie zaznam na brudnych PC-tach. Jak sobie pomyślę, ile roboty musi być przy odpalaniu każdej gierki, to mnie przeszywa dreszcz.

Opublikowano

Drogi pamiętniczku,

Raven jak do(pipi)ił :dynia:

Jak plusiki się odnowią +1

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Raven nie kuma ze cala przyjemnosc gejmowania na konsolach to wlasnie te downtime'y, update'y sciagajace sie z predkoscia 1mb/s, aktualizacje, psnstore'y ktore dzialaja jakby byl znowu 1997 rok. Ta cala otoczka + performance gier (20fps(!)) sprawia ze fani psn zostaja fanami psn! Na innych platformach nie mogliby chodzic do klopa podczas 1minutowych laodingow bloodborne/w3...

Opublikowano

Dokładnie. Teraz już wiesz dlaczego bardziej sobie cenię XBOX: obsługa głosowa. Nie musisz używać rąk do nawigacji po witrynach internetowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moze lepiej kobietę znaleźć?
Opublikowano

Jak to jest ze boty cisną bekę z PS3, a ta sama sytuacja na X1 ich nie bawi?

Opublikowano

Aż zmieniłem przeglądarkę na komórce na desktopową żeby dać plusika. Piękne podsumowanie klaperskiego wkładasz płytę i grasz.

Opublikowano

Ale raven to nie bot droga Pando

Opublikowano

Aż zmieniłem przeglądarkę na komórce na desktopową żeby dać plusika.

To uczucie, gdy chcesz dać plusa, a strona się przesuwa i klikasz na minusa

Opublikowano

Ta sama sytuacja? 

Opublikowano

Wiem, odniosłem sie bardziej do postu MaZZeo.

Co do ravena to cóż moge powiedziec, widocznie konsole sa dla niego tym czym dla mnie PC.

Opublikowano

Swoją drogą Tower of Guns nie polecam, w teorii gierka run'n'gun, ale na oko w buttery silky-smooth 20fps. Super zabawa.

Po wyłączeniu konsoli trudno mi było przejść te kilka kroków do łazienki. Znowu wracać do tego 60fps (czy ile tam ma real life), które powoduje wymioty i wygląda jak teatr telewizji ;/.

Opublikowano

Exact po prostu automatycznie tak reaguje jak mu konsolke ktoś obrazi. Tak jak utopce jak się im babę wodną zaatakuje

Opublikowano

Ta sama sytuacja?

Owszem, rownie wolny, rownie spi.erdolony, rownie zacofany.

Exact po prostu automatycznie tak reaguje jak mu konsolke ktoś obrazi. Tak jak utopce jak się im babę wodną zaatakuje
Dokładnie tak, dlatego w tamtej generacji X360 był moja główna konsola.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.