Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Reach i Halo 4 (nie wiem jak Halo 2) są najbardziej różnorodne jeśli chodzi o lokacje i gameplay. Halo 4 ma bezsprzecznie najlepszy design, który wgniata w ziemię. Najbardziej epickie są Halo 3 i 4. Największe poczucie przestrzeni daje CE. Najlepsze AI w Reach.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mogli by wrzucić jakieś wznowienie Wipeoutów na silniku Wipeout HD ze starymi trasami i starym soundtrackiem, a nie gó.wna w stylu Little Big Planet 3, The Last of Us: Edycja Walenie Graczy w Dupę czy inne InFamous: Jestem psem i mam gameplay na poziomie gry z 2002 roku.

Dwa dni temu grałem w Wipeouta na SEGA Saturn. Chodziło to w 25 klatkach (vs. 50 na europejskim playstation), ślamazarnie strasznie, ale i tak miód się lał z ekranu.

dlatego ja codziennie bije się z myślami czy kupić sobie Vite dla Wipeouta właśnie i HS Golf. Dwie serie które po prostu kocham nad życie.

Gdyby nie zabójcze loadingi (co jest porażką na platformie mobilnej) to bym z czystym sumieniem polecał Vitowego Wipeouta.

Opublikowano

Myślałem, że niepodzielnie rządzi Halo 2. W sumie zaliczyłem tylko dwie pierwsze. Tylko słyszałem, że najbardziej zawiodło Halo 3 ale dopóki sam tego nie ogarnę nie uwierzę.

dla mnie właśnie najlepsze są 4 i Reach, trójka faktycznie mnie zawiodła. DLA MNIE Halo 4 ma najlepszą oprawę graficzną ze wszystkich FPSów na ps360, taki tam kontrast dla brzydkiej trójki.

No z tą oprawą to ładnie pojechałeś.

Opublikowano

Czy ja wiem... mowi stricte o FPSach, oprocz KZ2 (3jka mi sie nie podobala) nie ma zadnych killerow na tym polu moim zdaniem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

którego ten Horizon 2 wychodzi, gdyby ktoś nie wiedział jaką mam grę na myśli to chodzi mi o

article-0-0F00ED9600000578-715_634x328.j

3e955a6e708c18625abf5684cfeb650e.jpg?a=c

ferrari-enzo-supercar-in-the-mud_1004189

96052.jpg

ps.

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:D

Opublikowano
Phantom Dust to na razie sam tytuł, bo nic o tej grze nie wiadomo.

któryś już raz w temacie czytam takie teksty o pd, kiedy tak na prawdę o grze wiadomo wszystko.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Mogli by wrzucić jakieś wznowienie Wipeoutów na silniku Wipeout HD ze starymi trasami i starym soundtrackiem, a nie gó.wna w stylu Little Big Planet 3, The Last of Us: Edycja Walenie Graczy w Dupę czy inne InFamous: Jestem psem i mam gameplay na poziomie gry z 2002 roku.

Dwa dni temu grałem w Wipeouta na SEGA Saturn. Chodziło to w 25 klatkach (vs. 50 na europejskim playstation), ślamazarnie strasznie, ale i tak miód się lał z ekranu.

dlatego ja codziennie bije się z myślami czy kupić sobie Vite dla Wipeouta właśnie i HS Golf. Dwie serie które po prostu kocham nad życie.

Gdyby nie zabójcze loadingi (co jest porażką na platformie mobilnej) to bym z czystym sumieniem polecał Vitowego Wipeouta.

i tak jest sporo lepiej po patchach niz bylo na poczatku przy golej wersji :P

mnie boli te 30fps, no czuc bardzo roznice po 60fps z ps3 ale procz tego sam miod - jak sie kupi dlc to masz w jednej grze cala kampania z wipeout hd, cala z wipeout fury i dedykowana vicie kampanie 2048 - szal cial

Opublikowano

Wipeout na propsie, to jedna z niewielu gier, które mnie aktualnie przyciągają do Vity. Pewnie kupię ją w końcu w październiku/wrześniu po taniości... Jest gdzieś w sieci jakiś filmik porównujący 30 fpsów z 2048 do 60 z HD ?

EDIT

Yay, skończono tłumaczyc Shovel Knighta na Europę <3 teraz tylko testy, certyfikaty i mogą wypuszczać :D Pewnie we wrześniu będzie premiera u nas na 3DS/WiiU

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

któryś już raz w temacie czytam takie teksty o pd, kiedy tak na prawdę o grze wiadomo wszystko.

Wszystko? to weź podaj mi dokładną datę premiery, bo jestem ciekaw.

Opublikowano

co Wy nie skminiliście że teka to kolejny który trolluje?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wszystko? to weź podaj mi dokładną datę premiery, bo jestem ciekaw.

23.09.2004

Opublikowano

Ale śmiesnie, boki zrywać. Dobrze wiadomo, że chodziło mu o remake PD a nie o starą wersję.

Opublikowano

Klapeczki w formie xD

Exy na Xboxa, jakie exy? Interesuje mnie tylko Quantum, to za malo, #Xboxhasnogames.

A na PS4? No w sumie tylko Bloodborne.

Ale i tak nie zagram bo za trudne :<

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chińskie bajki nikogo.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

moje zdanie nikogo.

Fixed

Opublikowano

Ta generacja jest tak chuyowa że zaczynam spoglądać na nowego asasyna. [*] ja

Opublikowano

Co, na PS4 nie ma gier czy o co chodzi? Przecież tyle za(pipi)istych tytułów, a oglądasz sie za Asasynem?

Opublikowano

kolejny dzień, kolejne gry zapowiedziane na XO   :thumbsup:

nice!

King of Wushu Moba też na PC

Neverwinter mmo ponoć takie sobie też na PC

Mega tytuły nie powiem,no ale sensownych gier brak na nowych graj-pudłach to trzeba się cieszyć z byle syfu :teehee:

Opublikowano

Ta generacja jest tak chuyowa że zaczynam spoglądać na nowego asasyna. [*] ja

a ja gram w snipera 3 i mowie ze dobre bo 1080 / 60

ps. nie no fajna gra

Opublikowano

OMG te exy są zbyt za(pipi)iste!

Opublikowano

Ja (pipi)ie co tu się dzieje, Below kibel Fable kibel, Order jaranko, gry dla nie których nie mają w ogóle znaczenia, znaczenia ma jedynie to na którą konsole są one wypuszczane, brzydzę się takimi januszami, fe! Mimo, że w moich żyłach płynie więcej zielonej krwi, to osobiście kupię PS4 dla paru gier i nie mam zamiaru pisać, że są (pipi)owe bo są na PS4. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.