Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja sobie odpale gdy plejstejszynowy plebs skonczy betatesty.

Kroliczki doswiadczalne.

W końcu pierw testują na zwierzętach   :sweat:  sonybociarnia to rak branży jak dobrze napisał donsterydo, powinni to coś powystrzelać dla dobra reszty.

btw. podobno będzie nowa wersja RE Remake z GC w 2015 :woot:

Jak baroni gejmingu grali na PSXach czy PS2 ty jeszcze nie miałeś mleczaków. Więc jedynym rakiem tej branzy są posiadacze Xboxa, którzy o gejmingu dowiadywali się w 1999 roku a teraz próbuja uchodzić za wielkich hardkorowych graczy a prawda jest taka, że o grach wiedza tyle co nagrali się na x360 i XO, czyli nic.

Tyle w temacie:

Nie ma co sie oszukiwać, źle sie dzieje z xboxem pod względem sprzedaży i naprawdę szkoda że gracze konsolowi zmienili sie na przestrzeni lat w blacharzy, zero pytań o gameplay tylko o to czy full hd xD

Fani Sony to największy ciemnogród w branży, przecież łykali PS3 gdy było 50% droższe od X360 pomimo tego, że było mniej gier, a te które były działały gorzej niż na X360. Fani Xboxa natomiast wstrzymali się w analogicznej sytuacji (obecna generacja) i czekali na zmiany.

Jak na dłoni widać gdzie mamy do czynienia ze świadomymi klientami, a gdzie z typowymi januszami.

sonybociarnia ma korzenie wysiedleńców ze wschodu, dopiero co opuścili ziemianki i uczyli się przez lata jak korzystać z toalety.  Szlachta Xboxa to wyższa liga, wiadomo zawsze było nas mniej ale by rządzić chłopami w polu i postraszyć ich czarownicami w zupełności wystarczyło. Tak samo jak i dziś. Pomarańcze poukładane kolorystycznie ?

Szlachta Xboxa zaczynała przygodę z grami od NESa/SNESa/Amigi/Atari/Coma  dopiero po latach sonybociarnia musiała wybierać czy na komunie chce przerobione ps2 czy rower górski, wstyd mi za was...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-30097-playstation_4_gaystation_edition_sprzedane_za_ponad_4_tysiace_dolarow.html

Licytacja zakończyła się dzisiaj, a na konto organizacji RFSL trafi ponad 4 tysiące dolarów! 

Konsola PlayStation 4 z czterema grami i specjalnym kolorowym motywem została sprzedana za 28,300 szwedzkich koron, czyli za około 4,126 dolarów!

Jest to naprawdę niezłe kwota, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że sprzęt spotkał się w Sieci z wieloma negatywnymi komentarzami.

Mimo wszystko aukcja została podbita 183 razy – chociaż kilka minut przed zakończeniem licytacji najwyższą kwotą było 3,122 dolarów (121 ofert).

Warto przypomnieć, że cała kwota trafi do szwedzkiej organizacji RFSL, która walczy o prawa lesbijek, gejów, osób biseksualnych oraz osób transgenderycznych.

Jaka społeczność graczy PS takie edycje konsol   :( 

Opublikowano

Mam szczera nadzieje ze konsola przestanie dzialac po tygodniu, albo ze MS z chmury doyebie piorunem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wyjmij kij z dupy. To jest cw. Tutaj sa WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE.

Poza tym ku.rwa gdzie ma sie ogrywac exa na ps4? Na gameboyu? Logika klapka, a raczej jej brak.

No exa na PS4, jak np.: Transistor ogrywa się na PC. Proste jak świński ogon.

Opublikowano

A co jest nie tak z panelem i triggerami?

Opublikowano

Xbone śmierdzi hehe

Opublikowano

BOMBY PRAWDY

Teraz jest już wszystko jasne do kogo skierowane jest playstation 4 i czemu jest takie popularne

2e3y9nk.jpg

#szachmat

Opublikowano

konsola powstała z myślą o użytkownikach xboxa którzy są przyzwyczajeni do ruchania w dupsko.

Opublikowano

Do kogo?

Masz na plakacie #thisisforthegaymers xD

Opublikowano

Mogliby zrobic taka wersje z wii u. Gay U, albo co lepsze - U Gay mialoby wielka moc reklamowa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Mario galaxy ma przecież ukryty gejowski przekaz na okładce :P

BTW sama nazwa Wii kojarzy się od razu z penisami xD

Opublikowano

No nie wiem, mi tam ani Mario, ani Wii się z gejami i penisami nie kojarzyło. Ale jestem tolerancyjny, that's cool with me.

Opublikowano

Xbotom nawet takie ladne zjawisko przyrody jak tecza kojarzy sie z pedalstwem. Jesli serca tez to Zeldy radze unikac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Szlachta Xboxa zaczynała przygodę z grami od NESa/SNESa/Amigi/Atari/Coma  dopiero po latach sonybociarnia musiała wybierać czy na komunie chce przerobione ps2 czy rower górski, wstyd mi za was...

Człowieku przecież 90% bociarni nawet nie było na świecie jaa konsole które wymieniasz świeciły triumfy, więc z czym do ludzi.

nic, po prostu są gorsze niż w xbonie.

Gorsze niż w xboxie? A to ciekawe głupoty piszesz. W jaki sposób touchpad od DS'a może być gorszy od tego w padzie do XO skoro w tym drugim nawet go nie ma?

Opublikowano

pisał o triggerach, panelu i baterii. Jajca m$ zakryły ci oczy? hehe

Opublikowano

Xbotom nawet takie ladne zjawisko przyrody jak tecza kojarzy sie z pedalstwem. Jesli serca tez to Zeldy radze unikac.

Ale czego ty się spodziewałeś po zaściankowej "szlachcie" ? :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Czuć tu moczem i starymi ludźmi. Pozdrawiam.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.