Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ukończyłem Watch Dogs, gra jest tak dobra i tak długa ze dopiero wczoraj ją ukończyłem a kupiona w dniu premiery jak na barona przystało.

tzn że crap?

Może nie crap, ale 6/7 na 10

Więź z głównym bohaterem łączy gracza tak mocno ze sam z chęcią bym go zabił, postacie poboczne dużo ciekawsze, fabuła taka sobie, nic wciagajacego, gdyby ta grę zrobiło studio rockstar to byłby mesjasz a tak wyszły flaki z olejem, z ciekawą grafiką ale nie równą i takim sobie modelem jazdy.

Strzelanie w tej grze jest fajne.

Miałem tak z tym pajacykiem z nowego InFamous. To chyba jakaś nowa moda wśród scenariuszoklepów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jestem ciekaw jaki szwindel wywali capcom by uzasadnic zakup wersji na ps4 - tla 2d i kilka sredniej jakosci postaci w 3d - ps3 to powinno ciagnac w fullhd i 60fps, a pewnie skonczy sie na 720p i dropach do 20fps

Opublikowano

Ukończyłem Watch Dogs, gra jest tak dobra i tak długa ze dopiero wczoraj ją ukończyłem a kupiona w dniu premiery jak na barona przystało.

tzn że crap?

Więź z głównym bohaterem łączy gracza tak mocno ze sam z chęcią bym go zabił, postacie poboczne dużo ciekawsze, fabuła taka sobie, nic wciagajacego, gdyby ta grę zrobiło studio rockstar to byłby mesjasz a tak wyszły flaki z olejem, z ciekawą grafiką ale nie równą i takim sobie modelem jazdy.

Miałem tak z tym pajacykiem z nowego InFamous. To chyba jakaś nowa moda wśród scenariuszoklepów.
W Infamous nie było tak źle jak jest w Watch Dogs, w Infamous główny bohater wydawał się być samolubnym cwaniaczkiem.

Tu mamy pizzdusia na siłę kolorowanego na Max Payna który tak naprawdę jest ciotą która umie tylko podglądać sąsiadki, wie jak zainstalować windowsa i do czego służy anty virus, jest chlopaczkiem na posylki który nie ma testosteronu, czekałem na misję w której dostane zlecenie umycia podłogi ale nie doczekałem się.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jest tyle fajnych gier na nextgenach, tyle powodów do bycia graczem i dumnego obnoszenia się z tym, ale tutaj ludzie wolą męczyć się kilkanaście-kilkadziesiąt godzin ze średniackimi tytułami, podczas których do napisów końcowych ich mina jest mniej więcej taka:

Poker-Face-GIF.gif

For fun. For the players. Ktoś wytłumaczy?

Opublikowano

Jest tyle fajnych gier na nextgenach, tyle powodów do bycia graczem i dumnego obnoszenia się z tym, ale tutaj ludzie wolą męczyć się kilkanaście-kilkadziesiąt godzin ze średniackimi tytułami, podczas których do napisów końcowych ich mina jest mniej więcej taka:

Poker-Face-GIF.gif

Jeśli coś zaczynam to lubię to kończyć, i owszem grałem trochę na siłę w Watch Dogs, przewidzialem koniec fabuły po 1 godzinie grania, ale ta gra nie jest też aż takim totalnym dnem by jakiejś tam frajdy z niej nie czerpać.
Opublikowano

tzn że crap?

To jest nadzieje przy kolejnej czesci, AC było słabe w (pipi), AC2 juz był całkiem niezłe.

Opublikowano

Jeśli UBI posłucha graczy to WD2 może być bardzo dobrą grą.

Opublikowano

Może i ac było słabe w chuy ale działo się w najciekawszych i najbardziej pasujących do asasynów ramach czasowych. Dwójka była idealna za to w kwestii gameplayu.

Opublikowano

Jest tyle fajnych gier na nextgenach, tyle powodów do bycia graczem i dumnego obnoszenia się z tym, ale tutaj ludzie wolą męczyć się kilkanaście-kilkadziesiąt godzin ze średniackimi tytułami, podczas których do napisów końcowych ich mina jest mniej więcej taka:

Poker-Face-GIF.gif

Zeratul spędził kilkadziesiąt godzin z Patch_Psami, twierdząc jednocześnie, że to gunwo.  Z tego co ostatnio pisał to brakowało mu też jednego aczika do calaka. Nie wiem jak wygląda to teraz.

Opublikowano

ja zatrzymałem się na drugim chapterze  w Watch Dogs i najchętniej bym sprzedał ale żal mi wciskać to komukolwiek :(   Chyba oddam do empiku i będę miał na 3 książki :D

Opublikowano

A ja mimo wszystko pomijając te wszystkie złe opinie grę kupię. Poczekam tylko jak cena zejdzie poniżej 100zł.

Opublikowano

Po prostu nie obiecuje sie gruszek na wierzbie, a potem pokazuje faka.

No ale dla Irasa Rockstar musi uczyc sie od ubiszrotu robienia gierek.

Opublikowano

Łżesz jak zwykle.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TLOU, cygarko, klapeczki japoneczki... po prostu Baron Gamingu

baron720p_zps4639ea35.png

dzięki Walduś <3

zdjęcie ma zmienioną rozdzielczość z 1080p na 720p żeby botki też mogły podziwiać na swoich konsolkach

Opublikowano

Łżesz jak zwykle.

Nie. Bylo Ci juz to udowadniane wiec zamilcz.
Opublikowano

Dzwonił do mnie rok 2013, chce swoje gry z powrotem.

Do mnie dzwonil rok 2014, chce miec jakies GotY w tym roku.

Opublikowano

140723656577.jpg

janusze jaranko

Stawiam wszystkie swoje piniendze i xbona że na początku przyszłego roku wyjdzie HD Remaster na XONE i PS4.

W ten sposób w połtora roku nowej generacji będą już 3 asasyny.

Opublikowano

140723656577.jpg

janusze jaranko

Gdyby zrobili większy nacisk na statki niz w ac3 to chętnie bym kupił. Nie wiem jak to w black flag wygladalo, nie mialem jeszcze przyjemnosci jeszcze. Lubie pirackie klimaty.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

To bierz IV dużo stateczków jest.

Opublikowano

Pewnie wezme, ale po maratonie z ac heritage collection musze odpaczac od serii.

Opublikowano

ten Quantum Break wygląda fajnie, solidny gameplay, to będzie najlepszy ex na X1 jak sądzicie?

w swoim gatunku

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

M$ za wiele nie pokazał więc ciężko mówić czy będzie the best, zapowiada się solidnie, AW możecie sobie hejtować do woli, u mnie kredyt zaufania mają. 

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.