Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

http://imgur.com/a/cEt8H#0 moi insajderzy mówią mi, że tak może wyglądać nowy updejt na plejstejszyn 4 xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

o jaki zerżnięty snap z achivami z xboxa XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

genetacji!*

Nie wiem czemu ale ta literowka mnie rozbawila.

Multi of de Dżenetejszyn bicz.

Opublikowano

Dopiero zauwazylem, dzieki xD

Opublikowano

Te screeny na których wiadć przykładowe tytuły gier wyglądają tak żałośnie, że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Potężna konsola najnowszej generacji, a tam quqamele, rayman, tlou remaster, fez czy transistor. Same multiplatformy, remastery albo indyki za dolara na PC. Jedynie konsolowa szczelanka 6/10 inFamous jest faktycznoe only on PS4 xD.

Tfu! PlayStation.

Opublikowano

To, że na screenie nie ma, nie znaczy że w ogòle nie ma. To nie PC, gdzie jak wychodzi jedno Divinity to celebra jak na cygańskim weselu i wzrost sprzedaży taboretòw w Ikei :)

Opublikowano

To, że na screenie nie ma, nie znaczy że w ogòle nie ma. To nie PC, gdzie jak wychodzi jedno Divinity to celebra jak na cygańskim weselu i wzrost sprzedaży taboretòw w Ikei :)

No rzeczywiście a później wyjdzie jakiś pojedyńczy ex na którąś z podplatform i jaranko jak gra "napędza" ich sprzedaż  :thumbsup:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

To, że na screenie nie ma, nie znaczy że w ogòle nie ma.

Spoko. Wymień 10 exclusive'ów PS4, których nie ma na jakiejkolwiek innej platformie, a które nie są remasterami.
Opublikowano

W jego świecie są.

Opublikowano

te screeny UI PS4 to jest fake, zobaczcie na tym screenie Killzone i RP

GsOdp4A.jpg

Opublikowano

te screeny UI PS4 to jest fake, zobaczcie na tym screenie Killzone i RP

Nie żebym coś sugerował, ale wątpię, by ktokolwiek tutaj traktował te screeny serio ;)

Opublikowano

W sumie jakby się tak dobrze zastanowić to nowa generacja mogłaby wystartować dopiero w tym roku. Może więcej gierek wyszłoby na start. Bo póki co jest bez rewelacji.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

W sumie jakby się tak dobrze zastanowić to nowa generacja mogłaby wystartować dopiero w tym roku. Może więcej gierek wyszłoby na start. Bo ten rok póki co jest bez rewelacji.

Bylo by to samo IMO. Kazdy start nowej generacji to posucha, cross geny I remastery...chociaz tych ostatnich wysypalo sporo...

Opublikowano

W sumie jakby się tak dobrze zastanowić to nowa generacja mogłaby wystartować dopiero w tym roku. Może więcej gierek wyszłoby na start. Bo póki co jest bez rewelacji.

Lata Ci się pomyliły. Mamy dopiero 2014.
Opublikowano

Z tymi cross genami to się pewnie jeszcze pomęczymy trochę, za mało ps4 się jeszcze sprzedało a koszt produkcji gier wzrósł przez lata.

Opublikowano

Infamous SS, Killzone SF, Resogun, Knack, Playroom, Oddworld: New 'n' Tasty! , Basement Crawl, to żelazne exy, tylko na ps4. Oczywiście zestawienie krzywdzące, bo:

- jest dużo cross platformowych gier, ale w obrębie konsol Sony

- jest spora część konsolowyc exòw i exòw dzierżawionych z komputrem

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

Nie jest tak źle, jak na początek generacji, hm? :)

Opublikowano

Playroom xd basement crawl xDDD co ty cpiesz mendrek

Opublikowano

Infamous SS, Killzone SF, Resogun, Knack, Playroom, Oddworld: New 'n' Tasty! , Basement Crawl, to żelazne exy, tylko na ps4. Oczywiście zestawienie krzywdzące, bo:

mj-laughing.gif

Opublikowano

Oddworld też nie ex.

Opublikowano

(...) Playroom, (..), Basement Crawl, to żelazne exy, tylko na ps4. 

xD

Opublikowano

Hahahahahahaha XD

Mendrek jakie pośmiewisko.

Opublikowano

Czemu tak zawzięcie bronisz konsoli, której nawet nie masz?

Opublikowano

Tez sie wypowiem:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

beczka_3.jpg

Jeszcze ta lista z wiki jest błędna, tam jest masa multiplatform z PC które są oznaczone jako konsolowe exy

Opublikowano

Jeszcze ta lista z wiki jest błędna, tam jest masa multiplatform z PC które są oznaczone jako konsolowe exy

Jak gra jest oznaczona jako 'konsolowy ex', to znaczy, że jest tylko na jednej konsoli. Coś jak Titanfall dla xbotów.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Mendrek, dzięki za ten beczkowy post xD

Dla mnie ex to coś co jest dedykowane wyłącznie jednej platformie.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.