Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uber adi beka to była jak podawałeś te pctowe exy i za wzòr platformòwek podawałeś to:

they%20bleed%20pixels%20main.jpg

Teraz sio na taboret grać w niedokończone, płatne gry. Może kiedyś wydadzą, albo znowu zrobią w balona.

Jak pisałem, lista krzywdząca, bo nie mogłem wymienić cross platformowych gier z ps3 i psv, ale:

Dla mnie ex to coś co jest dedykowane wyłącznie jednej platformie.

Z tego wynika krzywda dla xbotòw :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Typowy pseudogracz dzisiejszych czasów. Ja bym go zbanował.

Opublikowano

Z tego wynika krzywda takich klapków jak Ty, Mendrek. Nie potrafisz być graczem przekrojowym i w tym jest cały Twój problem egzystencjalny jako miłośnika gier.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

2d grafika w platformówce = słaba platformówka

Po co taki człowiek żyje?

Opublikowano

Menderk ma niezłe ćpanie, że wpisuje na tę listę Abe'a czy Playroom, ale popatrzmy na drugą stronę barykady. Niech ktoś umieści listę 10 exów na XO. Też się pośmiejemy.

Opublikowano

Infamous SS, Killzone SF, Resogun, Knack, Playroom, Oddworld: New 'n' Tasty! , Basement Crawl, to żelazne exy, tylko na ps4. Oczywiście zestawienie krzywdzące, bo:

- jest dużo cross platformowych gier, ale w obrębie konsol Sony

- jest spora część konsolowyc exòw i exòw dzierżawionych z komputrem

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

Nie jest tak źle, jak na początek generacji, hm? :)

taknie, co? ok?

Opublikowano

Typowy pseudogracz dzisiejszych czasów. Ja bym go zbanował.

Pseudograczem jesteś Ty, podpierasz się jakimiś niszowymi grami, byleby tykko wychwalić piecyka na ktòrego zmarnowałeś szmal. Zrozum, że tu są ludzie szukający czasami jedynej platformy do grania, i nie powinieneś naganiać ich na najgorszą. Gdzie byłeś w zeszłej generacji konsol u jej świtu? Powiem Ci. Tam gdzie będziesz za rok przez najbliższe parę lat do najbliższego startu kolejnych konsol.

Opublikowano

Mendrek to rak branży.

Opublikowano

mendrek gardzi final fantasy tactics, typowy janusz

Opublikowano

Nie tylko grafika godna Titana C64 edition, ale oceny też nie za ciekawe. Podliżę Ci się. Nie ma lepszej obecnie konsoli do platformòwek jak konsola Nintendo. Ale dla Uberadiego to lepsze będzie They bleed pixels i będzie naganiał fanòw platformòwek na pc. Ja z tym walczę. Bo wolę by fan platformòwek wybrał odpowiednią konsolę, niż miałby tonąć w pctowym szambie.
Opublikowano

A fan czego wybiera PS4?

Opublikowano

Nie tylko grafika godna Titana C64 edition, ale oceny też nie za ciekawe. Podliżę Ci się. Nie ma lepszej obecnie konsoli do platformòwek jak konsola Nintendo. Ale dla Uberadiego to lepsze będzie They bleed pixels i będzie naganiał fanòw platformòwek na pc. Ja z tym walczę. Bo wolę by fan platformòwek wybrał odpowiednią konsolę, niż miałby tonąć w pctowym szambie.

Kolejny odrazajacy post mendrka. Wez zacznij walczyć z swoją nadwagą a nie o gierkach się wykłucasz.

Opublikowano

A fan czego wybiera PS4?

Gów.na.

Opublikowano

Przez twój gupi post z playroomem(XDXDXD) zgubiłem tylko do otwieracz do piwa. Jak mam żyć teraz człowieku?

Prawdziwy mężczyzna otwiera piwo wszystkim co ma pod ręką, zapalniczka, telefon czy nawet jak trzeba to zębem. :)

Opublikowano

W ostatnim Ekstrimie pojawił się Top 10 bijatyk VII generacji:

1. Mortal Kombat

2. Street Fighter 4

3. TTT2

4. Virtau Fighter 5

5. Street Fighter X Tekken

6. Tekken 6

7. Soul Calibur 4

8. Dead Or Alive 5

9. UFC Undisputed 3

10. Ultimate Marvel VS Capcom 3

Opublikowano

Przez twój gupi post z playroomem(XDXDXD) zgubiłem tylko do otwieracz do piwa. Jak mam żyć teraz człowieku?

Prawdziwy mężczyzna otwiera piwo wszystkim co ma pod ręką, zapalniczka, telefon czy nawet jak trzeba to zębem. :)

Jakby mi jakaś szuja chciała otworzyć piwo pasem w samochodzie, to od razu won.

Opublikowano

Ehh ten Mendrek. Nowe konsole Sony i MS to sprzęt produkowany dla mas. Gruba warstwa kłamstewek i marketingu ma odwracać wzrok od choojowości sprzętu tak samo jak cinematic experience i bzdury o grafice mają odwracać uwagę od biednego gameplayu i uproszczeń. Współczesnych "graczy" przestało cieszyć samo granie w gry, odkrywanie ich samemu, poznawanie mechaniki gry, wlaściwosci bohatera lub itemów żeby przejść dalej/osiągnąć jakiś cel. Teraz recenzenci potrafią dawać minusy za to, że gra nie prowadzi nas za rączkę, że jest "mało przystępna dla nowego gracza" albo narzekają na sterowanie które wcale nie jest złe, po prostu nie potrafią grać w grę. Wyjątkiem były chyba Soulsy w których typowy przedstawiciel klapów z tego forum nie poradził sobie z początkiem gry.

Bo wiadomo. Ja chce przyjść z roboty, siąść przed konsolą na godzinkę, "grać" i oglądać cutscenki a nie myśleć i męczyć się ze zbyt wymagającą grą. Takim jestem "core" gamerę

Pisząc, że Nintendo ma najlepsze platformery ameryki nie odkryłeś i niestety muszę się z tobą zgodzić (niestety nie dlatego że nintendo tylko dlatego że w czymś ci muszę przytaknąć) ale nadal They Bleed Pixels jest bardzo dobrym platformerem, twoje zapluwanie się w CW nic nie da. Co do ocen to obstawiam, że 90% pismaków nie przeszsło tej gry, jako minus zaliczają sterowanie które jest proste i intuicyjne ale wiadomo, jak się ginie 400 razy na jednym poziomie to nerwy mogą puścić.

Więc NAKŁANIAM, kupujcie PCty i konsole Nintendo bo staniecie się tacy jak Mendrek.
Opublikowano

Będzie ta lista dziesięciu exów na xbone czy wszystkie boty poprzebierane za blacharzy za krwawiącymi pikselami się chowają?

Opublikowano

Może jak wymienicie na jednej liście exy PS4 i Xbone, to się 10 uzbiera.

Opublikowano

Więc NAKŁANIAM, kupujcie PCty i konsole Nintendo bo staniecie się tacy jak Mendrek.

Mendrka nikt tutaj nie bierze na powaznie, to samo z daddym i mazzeo.

Opublikowano

Jakby mi jakaś szuja chciała otworzyć piwo pasem w samochodzie, to od razu won.
Ja tak często otwieram :) Co w tym złego?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.