Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ze niby reszta ma czas i chec by po roku, dwoch wracac znowu do tego samego singla?

Nawet po 15 latach.

deusex1.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ussr jakie ty farmazony pyerdolisz to głowa mała ... Modchip na PSXie był najtańsza i najprostsza metodą i był bardzo popularny. Był też swap magic jakiś i inne tricki z action replayem czy podobnymi gównami ale mało kto się w to bawił, no ale dało się odpalać gry bez chipa. Później byl DC gdzie w ogóle niczego nie trzeba było robić tylko wrzucić pirata (wcześniej było trzeba swapa robić za pomocą dysku Utopii). No ale to wszystko wina xboxa xD Coś słabo z pamięcią u ciebie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pora was pogodzić - wszyscy jesteście cebulakami. No może oprócz koneserów Nintendo. Lubimy sobie kupić gameboya za 55 funtów albo Trylogię Metroida za 3 i pół bańki.

Opublikowano

Nie wiem po co komus TLOU na polce, skoro np. nie spodobalo mu sie multi...

Kolekcjonerow gier na tym forum pewnie moznabyloby policzyc na palcach jednej reki, a i Ci czesto potrzebujac zastrzyku gotowki decyduja sie na sprzedaze.Ze niby reszta ma czas i chec by po roku, dwoch wracac znowu do tego samego singla?

Patrząc na to jakie jaranko było tym, że wychodzi remaster wersja z opcją zmiany detali jak na pececie, to chyba tak.

Duza czesc jarajacych sie to wlasnie ludzie, ktorzy nie grali na PS3, albo fani multiplayera...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pora was pogodzić - wszyscy jesteście cebulakami. No może oprócz koneserów Nintendo. Lubimy sobie kupić gameboya za 55 funtów albo Trylogię Metroida za 3 i pół bańki.

Dokładnie, szlachta Nintendo rasą Panów!

Żartuję, niedługo lecę po Mesjasza - GTA V <3

Opublikowano

Przez ten wybór zaoszczędziłeś 10h na noszenie drabin i palet.

Opublikowano

Szlachecki poniedzialek

2r6mtjn.jpg

Oczywiscie taka otwartosc tylko u Xbotow, wiadomo ciagnie do dobrych gier. Klapeczki nawet z Knacka zrobia GOTY platformowke, ewentualnie ograja jakies gry na laptopie xD. Wazne ze od SONY.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie rozumiem fenomenu laptopów Vaio. Przecież to taka sama plastikowa chu,jnia z tragicznym ekranem jak każdy inny Samsung czy inny HP, tyle że droższa. Dlaczego???

Opublikowano

Sam miałem Vaio. niczym się specjalnym nie wyróżniał. Marka wróciła do Sony?

Opublikowano

Nie rozumiem fenomenu laptopów Vaio. Przecież to taka sama plastikowa chu,jnia z tragicznym ekranem jak każdy inny Samsung czy inny HP, tyle że droższa. Dlaczego???

Chyba nawet Sony nie rozumialo, dlatego sprzedali.

Opublikowano

Tak? O proszę, nie wiedziałem.

Opublikowano

No sprzedali w lutym zdaje się ;) 

Opublikowano

potwierdzam. sam używam, miałem nadzieję na coś w stylu DELLa, ale mocno się przeliczyłem. Szajsung, HP czy Vaio - jeden syf

Opublikowano

Przeciez twoi znajomi mieli Xboxa i dawali ci grac w PGR.

Pisałem o PS2, kolejny klapek który nie potrafi czytać ;(

Opublikowano

VAIO sprzedane? Sony traci kolejnego exa :(

Opublikowano

potwierdzam. sam używam, miałem nadzieję na coś w stylu DELLa, ale mocno się przeliczyłem. Szajsung, HP czy Vaio - jeden syf

DELLa w życiu nie trzymałem w łapach, więc się nie wypowiem, ale moim zdaniem w tej branży liczy się tylko jedna firma. Ba, model z 2008 roku, który sprzedałem znajomemu do dzisiaj zawstydza całą tę tandetę zarówno ekranem, klawiaturą, touchpadem jak i szybkością działania.

Opublikowano

Przeciez twoi znajomi mieli Xboxa i dawali ci grac w PGR.

Pisałem o PS2, kolejny klapek który nie potrafi czytać ;(

No ale przecież grałeś w PGR'a na x360, a do tej pory tego nie udowodniłeś, bo na twoim gamertagu jest może z 15 gierek.

Opublikowano

Dzizas, kidnappa, idź kupować remastery na tej swojej kochanej PS4. Masz kolejnego do kolekcji.

h939DA914.jpg

Opublikowano

Kupiłbym dla Indigo gdyby rozbudowali grę do takiej objętości jak planowano.

No i jak by było DLC do Beyond pozwalające na zmianę bohaterki.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nigdy nie kupiłem żadnego remastera i nie zamierzam. jeżeli już to halo master czif edyszyn aby może wreszcie sie do tej serii przekonać.

Czyli co nie pokażesz gamertaga, który by potwierdzał, że grałeś w PGR'a? Jesteś kłamcą i tyle.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kupiłbym dla Indigo gdyby rozbudowali grę do takiej objętości jak planowano.

No i jak by było DLC do Beyond pozwalające na zmianę bohaterki.

Indigo było fajne do połowy, później klimat i wczuwka siadły niestety :confused:.

Opublikowano

Często czytam, że Indygo w połowie siada. Czy ktoś mógłby napisać w spoilerze dlaczego?

Opublikowano

Końcówka to jest ogromna beka. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.