Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie kupi bo czeka na bloodborne'a

ohhh wait...

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Faktem jest ze to wstyd trochę drivatara nie znać, bo to jedyny chyba next genowy ficzer który odróżnia stara generację od nowej, pomijając grafikę.

Opublikowano

Kurva Maciek ... jeszcze niedawno dalbys sie chinskiej mafii pociac za marke Playstation, bylbys w stanie zrobic loda Cerny'emu za Knacka 2 (6 przejsc co najmniej) a teraz cos takiego:

Revolution's On! Modification of the song that fills proud fans of Xbox One. Listen and evaluated. Xbox One is the best for people who want to play through the network, with friends or on the split. Enjoy the games, do not behold the pixels, do not count the polygons, have fun. You will not find this on competitive platforms.

Best pad, the best network service, the best games and the biggest multimedia options. Xbox One is currently the best platform for lovers of fun and games. The snap, applications such as "Destination Brazil". Games like Forza Horizon 2, or Sunset Overdrive, DX12, Drivatar, and revolutionizing the fun through the power of the cloud. Only on Xbox One.

Myślałem, że se jaja robisz, ale to rzeczywiście on napisał :D

Nie, on nie może być chorągiewką, bo z dnia na dzień z fanboja PS stał się największym fanatykiem X0. On musi być naganiaczem MS, który na forach udaje zwykłego gracza. Nawet największe xboty tutaj nie wypisują takich bzdur jak on. Te wszystkie śmieszne listy, ukryte asy w rękawie xboxa i tym podobne. Do tego ta cała akcja z organizowaniem czegoś na polską premierę Xboxa.

Takie coś to nic nowego, bo w zeszłym roku gdy była taka nagonka na Xboxa na gafie pojawiały się nowe osoby, które zawsze go broniły, pisały bardzo pozytywnie o grach itp. Po sprawdzeniu przez moda okazywało się, że ich mail rejestracyjny należał do firm marketingowych :D

Enyłej, maciuś - dzwoń do swojego opiekuna w MS i proś o ewakuację, bo zostałeś zdekonspirowany :thumbsup:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ale co dziwnego, że Maciomaniak to chorągiewka skoro Microsoft też nią jest? ;) Wycofanie się z DRM, z online only, teraz xbox bez kinecta. Najpierw coś sobie ustalą, a potem i tak zmieniają zdanie. 

Poza tym zauważcie zbieżność pierwszych liter (M i M) oraz taką samą ilość znaków (Maciomaniak - 11, MicrosoftXO - 11).

Przypadek? Nie sondze. 

Opublikowano

No nie lubi ale drivecluva kupi bo Sony każe.

A nie sorry, nie kupi jak inejmusa ale bedzie walczyl!

Niestety musze potwierdzic.

Caly dzien zapraszalem go do tlou, a ten wesolo napyerdalal... w BFa.

Rece opadaja.

yeti najwiekszy pozer na forum.

Opublikowano

Czezky nikt z Tobą nie chce grać bo kradniesz kille jak poyebany:/

taka prawda

Opublikowano

Dzizas, kidnappa, idź kupować remastery na tej swojej kochanej PS4. Masz kolejnego do kolekcji.

h939DA914.jpg

Samego Fahrenheita bym przytulił w odpowiedniej cenie.
Opublikowano
Wycofanie się z DRM, z online only, teraz xbox bez kinecta. Najpierw coś sobie ustalą, a potem i tak zmieniają zdanie.

MS słucha graczy tak jak Sony z resztą. gracze nie chcieli drmu? nie ma drmu. gracze nie chcieli kinecta? spoko, mogą sobie kupować bez. klapy chciały zmian ustawień grafiki jak na blachach? spoko, macie i bierzcie z tego wszyscy. klapy pragną early acces? no problemo, pracujemy nad tym.

a skoro już panie biznesmen się wychyliłeś to chciałbym naświetlić zachowanie gorsze od opychania tlou po caloweekendowej pracy:

Wolfenstein: New Order kupiony za 125zł, oplatynowany, sprzedany za 159,49zł... granie na PS4 takie drogie...

propsy stary.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dzizas, kidnappa, idź kupować remastery na tej swojej kochanej PS4. Masz kolejnego do kolekcji.

h939DA914.jpg

Samego Fahrenheita bym przytulił w odpowiedniej cenie.

Czy ja dobrze widzę? "Autoplay" ?!  :teehee:

Opublikowano

Yep. Takie czasy, że gry kupuje się po to, żeby oglądać, jak same się przechodzą... Bo oglądanie gameplayów na YT jest zbyt mainstreamowe

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Yep. Takie czasy, że gry kupuje się po to, żeby oglądać, jak same się przechodzą... Bo oglądanie gameplayów na YT jest zbyt mainstreamowe

Swoją drogą chyba Nintendo jako pierwsze wprowadziło takie rozwiązanie.
Opublikowano

Nie wiem czy pierwsze, ale z pewnością jako pierwsi to spopularyzowali.

Opublikowano

Wolfenstein: New Order kupiony za 125zł, oplatynowany, sprzedany za 159,49zł... granie na PS4 takie drogie...

propsy stary.

xDDDD

SONOWCY WYŚCIGOWCY

Bez kitu, jesteście rakiem tej branży :confused:.

BTW, gram w Uncharted 3. Fajnie się zaczęło, raz musiałem restartować checkpoint bo skrypt się nie odpalił i drzwi się nie otworzyły. 15 minut biegania po pustym pomieszczeniu, by na YT obadać, że coś się zje,bało i wyjścia nie mam. No ale czego się spodziewać po eksie Sony, na pewno nie jakości ;//.

Doceniam, że w trójce wreszcie są jakieś zagadki (jak na trylogię "PRZYGODÓWEK" to rychło w ch,uj). Szkoda, że osoba towarzysząca musi je zepsuć dosłownie po pięciu sekundach od momentu, kiedy zaczynasz nad tym myśleć. Jest np. ta zagadka, gdzie trzeba

przejść po płytach w ziemii w odpowiedniej kolejności

i dosłownie chwilkę po tym jak wpadłem na to co trzeba zrobić i zacząłem rozwiązywać, to Sully wszystko zaspoilował. Po co takie zagadki w ogóle robić xD? Czekałbym 3s dłużej i miałbym rozwiązanie na tacy. No, ale doceniam, że się starali. Pewnie brali pod uwagę zdolności intelektualne konsolomaniaków i to było zło konieczne.

Opublikowano

Grasz na złych konsolach, jak chcesz zagadek to tylko Nintendo.

Opublikowano

Professor Layton <3 Płakałem na trzeciej części ;_;

Opublikowano

o (pipi) ale taniocha! będzie odświeżane na weekendzie. GOGE krul: brak drmów, dobre bo polskie, GOGmixy, niedługo GOG Galaxy - żyć nie umierać.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No nie lubi ale drivecluva kupi bo Sony każe.

A nie sorry, nie kupi jak inejmusa ale bedzie walczyl!

Niestety musze potwierdzic.

Caly dzien zapraszalem go do tlou, a ten wesolo napyerdalal... w BFa.

Rece opadaja.

yeti najwiekszy pozer na forum.

Jaczes, masz czasem ochotę na gówniane jedzenie typu mcdonald, kfc? Ja właśnie miałem ochotę na BF, nie można od rana do wieczora zajadać się kawiorem i łososiem, bo zbrzydnie po czasie.

Opublikowano

tk___tk - napisz mi mistrzu co jest złego w zakupie gry na allegro za 125zł (aukcja kup teraz) i sprzedanie jej na licytacji od 1zł gdzie poszła za tyle ile poszła (licytowało 13 osób). Dodam, że była to licytacja na 14dni aby kolega w tym czasie mógł przejść grę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.