Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po co ci fani Sony żyją? Po co to żyje? Aż wstyd pisać z dużej litery ale ajfon mi poprawia i on ma zawsze rację.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tk___tk - napisz mi mistrzu co jest złego w zakupie gry na allegro za 125zł (aukcja kup teraz) i sprzedanie jej na licytacji od 1zł gdzie poszła za tyle ile poszła (licytowało 13 osób). Dodam, że była to licytacja na 14dni aby kolega w tym czasie mógł przejść grę.

czy to jest prowo

Opublikowano

Po co ci fani Sony żyją? Po co to żyje? Aż wstyd pisać z dużej litery ale ajfon mi poprawia i on ma zawsze rację.

Ja tam się im nie dziwie, po co gry na konsole Sony trzymać? To tylko traci na wartości, to nie są gry od Nintendo które często są dobrą lokatą kapitału.
Opublikowano

gierka kupione ewidentnie "wypadnięta z tira" a potem opchnięta drożej... ehhh....

Opublikowano

pewno zanim pre-ordera składają to już temacik na pchlim targu już zrobiony.

A czy to przypadkiem nie jest tak ze czepiliscie się klapków że sprzedają gry zanim przejdą bo mają w co grać, i tyle tego ze trzeba to robić na biegu a botki w tym roku nie dostali jeszcze żadnej gry?

Nie rozmawiamy o multiplatformach bo kto ze zdrową głową chce grać w gorsze gry na drozszej konsoli.

Opublikowano

Tak to jest dokładnie tak.

Jesteście zbyt przewidywalni.
Opublikowano

Nie rozmawiamy o multiplatformach bo kto ze zdrową głową chce grać w gorsze gry na drozszej konsoli.

Nikt ze zdrową głową nie gra w multiplatformy na konsolach.
Opublikowano

A na czym?

Najlepszy bilard ever za free dla posiadaczy PS4

#sonynajlepsze #tylkodlabaronow #nieuruchomisiewpoblizutaniegowinaipiwa

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A na czym?

Ja standardowego polskiego PCiarza wyobrażam sobie tak - " Mamoooooooo no musisz mi kupić tego dziforsa bo bez tego nie dostane sie do liceum/spali sie mi komputer"  

Opublikowano

Pędziwiatry growe >>>>>>>>> malkontenci blaszano- steamowe z 90% nieuruchomionych gierek lub tylko dla kart. Z tymi pierwszymi można chociaż o gierkach pogadać, z tymi ostatnimi pozującymi na "alternatywnych i anty-casulowych", zapomnij. 

Opublikowano

no hehe, ależ ty kozak. Pozazdrościć.

Się wie 8). Wtedy to się żyło. Gierka na dysk i jazda. A teraz? 503 produkcje na STEM, z 30-40 na Origin, kilkanaście na GOG.com, z 50 na PS3 (wstyd mi, ale jednak), trochę na PS2, kolekcja Pokemonów i nie mam w co grać ;//.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

no hehe, ależ ty kozak. Pozazdrościć.

Się wie 8). Wtedy to się żyło. Gierka na dysk i jazda. A teraz? 503 produkcje na STEM, z 30-40 na Origin, kilkanaście na GOG.com, z 50 na PS3 (wstyd mi, ale jednak), trochę na PS2, kolekcja Pokemonów i nie mam w co grać ;//.
Może czas na Lola, ogame, albo herosi online.
Opublikowano

#4theplayers

W(pipi)ia mnie srogo że od 2 dni nie mogę zaktualizować GT6, najpierw 12h pobierają się dane żeby potem przy instalacji wywalić error, i ponownie aktualizacja pobiera się 10h żeby w połowie się wysrać   :sick:

Czy to zawsze jest taka droga przez mękę czy mam coś z ustawieniami neta/czegokolwiek po(pipi)ane? 

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Z tymi pierwszymi można chociaż o gierkach pogadać, z tymi ostatnimi pozującymi na "alternatywnych i anty-casulowych", zapomnij. 

Chyba tylko kruku kolekcjonuje gry nie grając w nie.

Opublikowano

Z tymi pierwszymi można chociaż o gierkach pogadać, z tymi ostatnimi pozującymi na "alternatywnych i anty-casulowych", zapomnij. 

dopisz mnie do listy ;) 

Opublikowano

Oczywiście. (pipi), że Gameplay ten sam, a mechanika gier nieudolna. Ważne, że 4k i 60 FPS nikomu niepotrzebnych.

Opublikowano

dopisz mnie do listy ;)

same here, ostatnio tylko kupuje, a nie gram

Opublikowano

Bo ? Niektórzy nie traktują "grania" jak sens życia i mają siarczyście wyjebane na te wasze zwichrowane ultra/full hd i 60 klatek. Nie zawracają sobie głowy z zabieganym świecie pierdołami a po prostu grają, nie wnikając. Zresztą większość blaszek i tak nie ma aktualnie lepszej jakości multiplatform od PS4 ( ankieta steamowa nie kłamie ). Dzisiaj grałem w Road Rash na PSX-ie, na oko 20 klatek. Fun nieziemski, musiałbym być popierdolonym być podczas tych wspaniałych sesji na dwa pady zadręczać się myślami o jakimś framerate czy innymi bzdetami xDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No ja właśnie gram w FFX HD i działa na oko w 30 klatkach. Nie przeszkadza mi, ale wolałbym, żeby gra wyciągała betonowe 60 klatek, bo nie wierzę, że PS3 nie ma wystarczająco mocy żeby to uciągnąć. Jet Set Radio, Crazy Taxi, Cannon Spike, to były petardy. Dreamcaście, dlaczego zdechłeś?

I wypraszam sobie, są tutaj ludzie, dla których gry to sens życia. Ludzie tacy jak ja.

Opublikowano

BTW, gram w Uncharted 3. Fajnie się zaczęło, raz musiałem restartować checkpoint bo skrypt się nie odpalił i drzwi się nie otworzyły. 15 minut biegania po pustym pomieszczeniu, by na YT obadać, że coś się zje,bało i wyjścia nie mam. No ale czego się spodziewać po eksie Sony, na pewno nie jakości ;//.

Doceniam, że w trójce wreszcie są jakieś zagadki (jak na trylogię "PRZYGODÓWEK" to rychło w ch,uj). Szkoda, że osoba towarzysząca musi je zepsuć dosłownie po pięciu sekundach od momentu, kiedy zaczynasz nad tym myśleć. Jest np. ta zagadka, gdzie trzeba

przejść po płytach w ziemii w odpowiedniej kolejności

i dosłownie chwilkę po tym jak wpadłem na to co trzeba zrobić i zacząłem rozwiązywać, to Sully wszystko zaspoilował. Po co takie zagadki w ogóle robić xD? Czekałbym 3s dłużej i miałbym rozwiązanie na tacy. No, ale doceniam, że się starali. Pewnie brali pod uwagę zdolności intelektualne konsolomaniaków i to było zło konieczne.

Jak widać wpadnięcie na to co trzeba zrobić zajęło ci więcej czasu niż przeciętnemu konsolomaniakowi , gierka uznała że cię to przerasta więc ci pomogła byś się czasem za bardzo nie zestresowała a ty w zamian z pretensjami oj nie ładnie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Co do klatek animacji i konsolowego gamingu - ostatnio dokańczałem Two Worlds na Xboksie, bo zacząłem jakoś w 2007. Gra chodziła w 10 klatkach i często się wieszała. Żeby DAŁO SIĘ grać, musiałem podłączyć klawiaturę USB od PC i z poziomu konsoli wylączać cienie, fizykę, efekty cząsteczkowe i tak dalej (wpisywanie komend + czekanie na zresetowanie świata to jakieś 5-10 minut przed rozpoczęciem zabawy). Nawet wtedy gra chodziła ledwo w 20 fpsach, ale się nie wieszała. Dobrze, że polski dev który robił tą kichę (choć gra sama w sobie nawet ok), zostawił dostęp do konsoli w wersji konsolowej.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.