Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jest jakis stream gdzie nie laguje?

Na IGN mi nie laguje

e: nvm, już się stream posypał

Edytowane przez teddy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beke to można jedynie cisnąc z Microsoftu bo oprócz Tomb Raidera nie pokazano nic ciekawego tylko gry o ktorych wiemy plus indyki. Na konfie Sony masz same nowe : Wild, Until Down, nowy Silent Hill. Dodaj do tego mega zwiastuny Rime, Bloodborna. Te GC zmiotło w tym roku E3.

A co mnie Xbox obchodzi* ;/? Tylko PC Master Race. Nie muszę kupować słabego laptopa w brzydkiej obudowie (PS4), by po roku jarać się zapowiedziami indyków z PC, multiplatform i konsolowych strzelanek. Chyba jedne Bloodborne na mnie robi wrażenie, tj. choć trochę chciałbym tej gry na innych platformach, reszta do piachu.

*chociaż na Xboksie będzie jedna konsolowa strzelanka, która jeszcze jako taki sens ma: Halo.

Opublikowano

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0. 

Zaiste zaje,bista to jest góra Sony, jeśli do listy killerów musisz wrzucać multiplatformy, a reszta to kąsolowe szczelanki [*]. Aha, no i Firmware 2.0, to już jest nie strzał w kolano, a prosto w mordę, jak można jarać się updatem systemu do konsoli? Co, dadzą Wam w końcu możliwość słuchania muzyki xD? Automatyczne wystawianie gier na 14 dni na allegro po włożeniu płyty do czytnika?

Rykłem. Daję SOG-a i pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

NHL, a teraz Simsy 4. W sumie sam nie wiem na co liczyłem odpalając konfe EA

Opublikowano

Beke to można jedynie cisnąc z Microsoftu bo oprócz Tomb Raidera nie pokazano nic ciekawego tylko gry o ktorych wiemy plus indyki. Na konfie Sony masz same nowe : Wild, Until Down, nowy Silent Hill. Dodaj do tego mega zwiastuny Rime, Bloodborna. Te GC zmiotło w tym roku E3.

no macie same nowe (na konfie)

my mamy nic nowego (w tym roku)

Bu2DwBqIcAAZBJU.jpg

Opublikowano

łał same exy, dobiłeś nas kermit :(

Opublikowano

masz exy i nie exy, skupili sie na tu i teraz a nie na trailerach gier 2015-2016

Opublikowano

Demo SH? GOOD. Klapeczki dobrze tam wszystko testowac bo szlachta Xboxa jeszcze nie przestala cisnac beki z wczorajszej konfy Sony xD.

A co w niej było takiego śmiesznego?
Opublikowano

To ze wygladala jak konfa Valve na temat przecen I nowych bundli na Steamie.

Opublikowano

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0.

Zaiste zaje,bista to jest góra Sony, jeśli do listy killerów musisz wrzucać multiplatformy, a reszta to kąsolowe szczelanki [*]. Aha, no i Firmware 2.0, to już jest nie strzał w kolano, a prosto w mordę, jak można jarać się updatem systemu do konsoli? Co, dadzą Wam w końcu możliwość słuchania muzyki xD? Automatyczne wystawianie gier na 14 dni na allegro po włożeniu płyty do czytnika?

Oj rejwen rejwen, piecze cie od wczoraj, pewnie przez te papiery, proszę.

Idź sprawdź stema, może przez to że ktoś jest nieuleczalnie chory przycebulisz trochę dziegow podczas zbiórki, i nie siedź tyle na tym krzysiu4 tyle bo na leczenie twojego kręgosłupa zrobią jeszcze humbladumbla.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

rejawen od rana jakiś poddenerwowany, już go nawet xbox nie obchodzi, tylko pc master złodziej. Tez bym był w(pipi)iony gdyby zabrali mi najlepsze eksy (symulator kozy, dayz, paper please), nawet Chmielarz postanowił wydać swój super pecetowy eks na PS4. Do tego na słabiutkie PS4 każe klękać tytanom do swojego japońskiego miecza pokazując takie killery graficzne jak Order, Bloodborn, DC, Rime czy Silent Hill, którego baronowie już ogrywają. Jest jeszcze Wild od twórcy Raymana i Beyond God and Evil, masakracja kompletna.

Ogólnie blacharze i xboty po wczorajszym dniu wyglądają mnie więcej tak

jzwg1x.jpg

Jedni bez gier oraz okradzeni z najwiekszych swoich "hitów", przy okazji kilka tytułów pokazało co warte są ich tytany za 3tys (tu juz beka okrutna), drugim został tylko jako tako wyglądający QB na tym gpu za 300zł i remejk 10 letniej gry. Sony pozamiatało, chłopstwo w rozpaczy leży w rowie upite winem za 3zł.

Opublikowano

Jak zagrasz to tak szybko nie usniesz

Niestety nie zagram na razie nawet w to "demo", bo pad w naprawie :confused:

A co do targów póki co to jaram się Bloodborne, Sillent Hillem, Rime, i Ori and the forest.

Quantum Break niestety lekki zawód. Gra miała pozamiatać a wyszło szaro bure pif-paf cinematic experience z zatrzymywaniem czasu. Graficznie bardzo ładnie, ale szału nie ma. Wciąż trzymam kciuki, za grę, ale póki co ląduje ona w worze "aaaah miało być tak pięknie" razem z Orderem.

Demo SH? GOOD. Klapeczki dobrze tam wszystko testowac bo szlachta Xboxa jeszcze nie przestala cisnac beki z wczorajszej konfy Sony xD.

Rozumiem trollowanie w słusznej sprawie, ale to co ty piszesz to już po prostu nie jest śmieszne. Bloodborne i Silent Hill jednak pozamiatały na konfie Sony. Co pokazało takiego MS? QB, o którym nawet niektóre klapki piszą, że wygląda kiepsko. Sorry, ale MS choć wypadł dobrze przegrał z Sony.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Te konfy EA to jak mecze polskiej reprezentacji w piłkę nożną. Człowiek odpala z przyzwyczajenia łudząc się, że tym razem pokażą coś ciekawego i czymś zaskoczą, a tu po raz kolejny standardowa nędza

Opublikowano

Te konfy EA to jak mecze polskiej reprezentacji w piłkę nożną. Człowiek odpala z przyzwyczajenia łudząc się, że tym razem pokażą coś ciekawego i czymś zaskoczą, a tu po raz kolejny standardowa nędza

Ta konfa EA to najwiekszy dramat jaki ogladalem od ladnych paru lat.

Opublikowano

Więcej postów o moim wkur,wieniu przeczytałem od wczoraj niż faktycznie sam napisałem. Chyba bardzo byście chcieli, bym był zły czy coś, ale ja wciąż powtarzam: nie ma nic złego, że łaska Pańska w postaci fantastycznych gier indie spływa na brudnych konsolomaniaków. Pan nasz GabeN jest dobry i miłosierny. Wiem, że kłamstwo powtarzane 1000x staje się prawdą, ale na razie po pięciu próbach wmówienia mi jak bardzo wkur,wiony jestem tylko jeszcze bardziej się z kąsolek i kąsolomaniaków śmieję :^).

YETI, wklej lepiej jakiegoś GIF-a jak wygląda człowiek, który musi się jarać czwartą częścią serii, na którą wcześniej nawet nie splunął, bo nic innego nie ma jego "nadkonsolę".

Opublikowano

nawiększe bomby wczorajszego dnia

MS - TOMB RIDER

SONY - SILENT HILLS

na jakiej konsoli zagramy w te gry?

XBONE - TOMB RIDER, SILENT HILLS

PS4 - SILENT HILLS

dziekuje za uwagę

Opublikowano

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0. 

O jezu jezu nie zesraj się w te swoje PCtowe gacie.

Każdą multi platformę najlepiej jest ogrywać na konsoli sony niż xbox. Nie dość że sprzęt jest mocniejszy co nie raz już pokazywał to wygoda grania na kanapie przewyższa twoje garbienie się przy ultra monitorku 24 cale. Ale dupościsk masz konkretny bo sony pokazało mega wypasioną półkę z grami podczas gdy Xbox zaledwie udało się podkraść jeden tytuł. Sony 5:1 Xbox a razem z nim twoja pusta blaszka wydmuszka którą się tak chełpisz Ultra HD, pffff bitch please. Na każdy tytuł pokroju GTA5 biedne PCty muszą czekać co najmniej pół roku jak nie dłużej na konwersję. Więc nie pozostaje wam nic innego jak wylewanie żali na forum.

Obie konferencje ciebie rozczarowały bo pokazano same Exclusive i w nic nie pograsz. Szach mat.   :rofl2:

Opublikowano

O jezu jezu nie zesraj się w te swoje PCtowe gacie.

[breathing intensifies]

Na każdy tytuł pokroju GTA5 biedne PCty muszą czekać co najmniej pół roku jak nie dłużej na konwersję. Więc nie pozostaje wam nic innego jak wylewanie żali na forum.

Kąsolomaniaki za to muszą czekać rok na naprawdę dobre gierki jak Rogue Legacy czy Papers, Please. Konsolowe strzelanki jak Uncharted, The Order czy Tomb Raider lepiej niech zostaną na konsolach, i tak ich nie chcemy.

Opublikowano

Raven przyznaj sie, chodzisz wkvrwiony bo Sony ukradlo ci Papers Please :(

Opublikowano

Te 5:1 na korzysc Sony to z jakiej okazji? Pasow 1886 czy Drivecrapa? Klapy dostarczaja od rana.

Opublikowano

Xbotom też się należy z rana komplement. Teraz jest przynajmniej jeden powód aby kupić konsolę. TR 

Na jedną grę wydamy 1800 zł (konsola 1600 + gra 200)  :woot:  najdroższa gra w historii. Tylko Xbox

Opublikowano

SH nie ex a Wild wyglada jak robione w Sparkach.

Dodatkowo w SH nikt nie zagra bo za straszne, a Bloodborn za trudne.

The Order nikogo.

Rime zayebiste, mam nadzieje ze wyjdzie przed Last Guardian.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

WiLD, Rime, Order 1886, DriveClub, Bloodborne vs pif paf, samograj, "czuje tam max pejna", jazda lambo po burakach, rimejk 10 letniej gry.

Najlepsze jest to, że gry od Sony wyglądają jak tytuły z nowej generacji, a ten od microsoftu wyglądają jak rozwolnienie.

Opublikowano

Precz z komuną! (ussr)

Ps. Klaperstwo dostarcza, nawet, jakby ich ktoś obrzygał i tak będą mówić, że deszcz pada :potter:

Opublikowano

Ale bul dupy botów bo Sony rozjechało ich Bloodborne'm i cichym wzgórzem. Ależ pięknie to się czyta :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.