Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ma, beczka z technicznego bubla PS3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nowy TR ma byc cross genem w 2015/16r. TO JEST (pipi)A CHORE.

Past geny juz dawno powinny byc porzucone, Sony dobrze robic ze portuje gry z PS3 na PS4. Vity troche szkoda.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Beczunia z tych ludzi, bo mają małe pojęcie jak to wszystko działa i myślały, ze kura znosząca złote klejnoty u(pipi) sprzęt ot tak, bo zrobili to kiedyś, no ale argument do CW był.

To był błąd bo na X'a  mogli jeszcze spokojnie kilka dobrych gierek wydać. Konsola była mocna a potwierdził to ostatni wielki tytuł w 2005 - Conker. Nintendo w sumie postąpiło podobnie. 

Opublikowano

Past geny juz dawno powinny byc porzucone, Sony dobrze robic ze portuje gry z PS3 na PS4. Vity troche szkoda.

super wiadomość. mam nadzieję, że xbox360 będzie najdłużej żyjącą konsolą w historii konsol.

Opublikowano

Beczunia z tych ludzi, bo mają małe pojęcie jak to wszystko działa i myślały, ze kura znosząca złote klejnoty u(pipi) sprzęt ot tak, bo zrobili to kiedyś, no ale argument do CW był.

To był błąd bo na X'a  mogli jeszcze spokojnie kilka dobrych gierek wydać. Konsola była mocna a potwierdził to ostatni wielki tytuł w 2005 - Conker. Nintendo w sumie postąpiło podobnie. 

Błąd ? Sam byś kupil setki tysięci kopii by się to zwróciło ? Żaden błąd z ich punktu widzenia, a jak sie okazało ludzie nie przejęli się tym zbytnio (sprzedaż 360tki). 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale różnica pomiędzy X360 a XOne to rozdzielczość lub może jeszcze ilość klatek, żaden wiec problem robić gry na XOne i X360 jeszcze ze 3lata
Opublikowano

xD

Jedyny powód do kupienia kąsoli nowej generacji odroczony, jezu jak dobrze być PC Master Race. Teraz prócz wyścigów na kąsolkach nie ma nic prócz kąsolowych strzelanek i indie z PC.

Opublikowano

Ale różnica pomiędzy X360 a XOne to rozdzielczość lub może jeszcze ilość klatek, żaden wiec problem robić gry na XOne i X360 jeszcze ze 3lata

To w takim przypadku pieprzyć wersje na X1 skoro można kupić taniej na XO.

Opublikowano

Później wersji na PS4 na pewno nie kupię, nie dam im zarabiać. Wejdę do sklepu, nasikam na pudełka Rise of the Tomb Raider i wyjdę.

Post z tematu nowego TUMB RAIDA. Niektorzy to maja w glowie nayebane grubo XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ALE JAK TO PRZECIEŻ TAM SIĘ NIE ZARABIA, TO POMYŁKA

Beczka z konsol, ogram sobie w jak najlepszej jakości ^_^

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Cieszymy się waszym szczęściem pecetowe robaki

Opublikowano

Zamiast się śmiać lepiej zawczasu się zorganizujcie i kupujcie na premierę bo Kojima następnym razem może dla cebulowej rasy nie być taki łaskawy , dał wam szanse od was zależny czy jej nie s(pipi)icie ;)

Opublikowano

Zamiast się śmiać lepiej zawczasu się zorganizujcie i kupujcie na premierę bo Kojima następnym razem może dla cebulowej rasy nie być taki łaskawy , dał wam szanse od was zależny czy jej nie s(pipi)icie ;)

Ja bym się bardziej martwił czy będziecie mieli następną generacje konsol ;)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że z MGS1, MGS2, MGS3, MGS4 i MGS5 trzy z pięciu tych gier są OFICJALNIE na PC to sam nie wiem, czy faktycznie nam taką łaskę i szansę daje.

Opublikowano

Niezła niespodzianka. To teraz jedynym powodem do kupna PS4 zostaje Bloodborne.

Opublikowano

z strony Konami wyleciała wzmianka o MGS 5 na PC więc na razie nie ma co się jarać

Opublikowano

z strony Konami wyleciała wzmianka o MGS 5 na PC więc na razie nie ma co się jarać

niedawno Kojima w wywiadzie chyba dla Gamespotu powiedzial ze chce wydawac na platforme master rasy wiec dla mnie to zadne zdziwienie.
Opublikowano

Niezła niespodzianka. To teraz jedynym powodem do kupna PS4 zostaje Bloodborne.

Jaka niespodzianka, skoro Kojima mówił wprost, że chciałby grę ujrzeć na PC i że taka wersja na pewno powstanie?

Opublikowano

Ja tam nie śledzę zbytnio info na temat nowych MGSów by nie psuć sobie potem wrażenia z grania.

Opublikowano

i znów apgrejd kompa, blacharskie życie.

kompletna lista osób, które uważają powyższy posta za śmieszny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.